• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin arkadaşıma olan ilgisi

Evli kuzeninden hoşlanıyor dese zaten bence adam daha da cezbolur. Der ki; " Hımm kadın hem evlilerden hoşlanıyor ki kuzenine bakan bana haydi haydi bakar , demek ki bu bayağı yollu, isim çok kolaylaştı" diye düşünür . Erkek kafasıyla düşünüp yorumluyorum,
E tamam o durumda da kendini daha cok belli eder iyice kici basi oynar kadını görünce :) ya da sinirlenir uzaklaşır gene anlaşılır. Benim amacim hal ve tavirlarinda bi farklilik oluyor mu onu gozlemlemek. Ilgisi olan insan illaki renk verir çünkü. Gidip yedi duvele duyuracak degil ya.

Bu kadar taktiğe gerek var mı cidden?
Ben de bir süredir eşimin iş yerindeki bir kadından rahatsızlık duyuyorum. Geçen gün bir instagram mesajını gördüm ve rahatsızım diye belirttim. Kendiside bana rahatsızsan söyle sende de ekli dedi. Ben de annesi olmadığımı, insanlarla sınırlarını kendinin çizmesi gerektiğini belirttim göz hizasına inerek. Derdimin de evlilik kurumuna ve bana karşı saygısızlık yapılması olduğunu söyledim. Gülüp geçeceğim bir gönderiyi abarttığımı söyledi o da. Tutup taktikler geliştirip cinnetler geçirmedim. Sizinki de o aşamada değil bence.

Bunları yaparken içimden ağzına uçan tekme atmak geçiyordu evet.

Ben de bir süredir eşimin iş yerindeki bir kadından rahatsızlık duyuyorum. Geçen gün bir instagram mesajını gördüm ve rahatsızım diye belirttim. Kendiside bana rahatsızsan söyle sende de ekli dedi. Ben de annesi olmadığımı, insanlarla sınırlarını kendinin çizmesi gerektiğini belirttim göz hizasına inerek. Derdimin de evlilik kurumuna ve bana karşı saygısızlık yapılması olduğunu söyledim. Gülüp geçeceğim bir gönderiyi abarttığımı söyledi o da. Tutup taktikler geliştirip cinnetler geçirmedim. Sizinki de o aşamada değil bence.

Sizin adam da flört seviyor üstelik baskın çıkmaya çalışıyor üstteki yorum ona da geçerli

Mevzu birazda adamın -kötü niyetli olmasa bile- eşini üzecek hal ve hareketlere dikkat etmesi, medeniyetin dozunu kaçırmaması değil mi?

Kadının rahatsız olduğu durumu açıkça söyleyebileceği bir ilişkide, veya mümkünse hiç rahatsız olmayacak bir emniyet duygusu içinde olması.

"Ne var bunda?" diyorsa sıkıntı. Kendine çeki düzen vermiyorsa sıkıntı.
Kadının içine tedbirsizlikle ateş düşürüyorsa sıkıntı.

Erkeğin hassasiyeti karısına korkusundan ziyade saygısından/sevgisinden, olduğu vakit kıymetli ve gerçekçi. İlla bir korku gerekliyse; karısından değil, karısını üzmekten korkması lazım.
Konu sahibinin kocası şu saatten sonra toparlansa da eşinin güzelim gönlü kırıldı bile. Kadın cinnet geçirse adamın yaptığı daha az acı vermeyecek.

Bu, kadının eli maşalı, bakımlı, güzel vs. nasıl olduğundan da ziyade adamla çok alakalı bir durum. Adam ister az, ister çok yamuk yapsın, taktikle, cinnetle yola gelen adama kadının ne kadar saygısı kalır?
Bu bir zafer veya kazanma hissi verir mi insana pek sanmıyorum.

Ben o telefonu ağzına sokarım. Net

E tamam o durumda da kendini daha cok belli eder iyice kici basi oynar kadını görünce :) ya da sinirlenir uzaklaşır gene anlaşılır. Benim amacim hal ve tavirlarinda bi farklilik oluyor mu onu gozlemlemek. Ilgisi olan insan illaki renk verir çünkü. Gidip yedi duvele duyuracak degil ya.
Evet anlamak açısından olabilir dediğiniz, ama kadının bir ilgisi, günahı yoksa iftiraya girer, etik ve ahlaki olmaz benim fikrim

Ben o telefonu ağzına sokarım. Net
Evet bu tavırlarda olunca aldatılmama garantisi oluyor zaten👌🏻
Benim iş yerindeki bi hocanın eşinin tavırları da aynı. Şöyle asarım böyle keserim ama gel gör ki adam aldatıyor. Hem de bunu öyle bi ustalıkla yapıyor ki karısının yakalama riski nerdeyse yok. (Buraya yazamayacağım detaylar var) Sorsan karısına o da asla başka bi kadına bakmaz aldatmaz vs vs. Halbuki kocası diğer kadını seviyor haberi yok🤷🏻‍♀️

Evet bu tavırlarda olunca aldatılmama garantisi oluyor zaten👌🏻
Benim iş yerindeki bi hocanın eşinin tavırları da aynı. Şöyle asarım böyle keserim ama gel gör ki adam aldatıyor. Hem de bunu öyle bi ustalıkla yapıyor ki karısının yakalama riski nerdeyse yok. (Buraya yazamayacağım detaylar var) Sorsan karısına o da asla başka bi kadına bakmaz aldatmaz vs vs. Halbuki kocası diğer kadını seviyor haberi yok🤷🏻‍♀️

Garantisi var demedim ki aldatmazda demedim. Aldatabilir. Başıma gelebilir. En azından içimde kalmamış olur öfkem. Başkası ile mesajlaşması rahatsız edecek ama hanımefendişiğimi bozmamak için susucam. içime atacağıma eyleme dökerim asla tahammülüm yok. Mesajlaşacaksa kur yapacaksa vs gitsin onla evlensin.

Garantisi var demedim ki aldatmazda demedim. Aldatabilir. Başıma gelebilir. En azından içimde kalmamış olur öfkem. Başkası ile mesajlaşması rahatsız edecek ama hanımefendişiğimi bozmamak için susucam. içime atacağıma eyleme dökerim
Hayır tabii ki susulmaz ama ilk yorumundan itibaren söylediklerin çok özgüvensizce. Yapmayacak olan adamın bile aklına girer

Tavir ve davranislari esiniz kendini ele vermis ne zaman tepki vermeyi dusunuyorsunuza sizi fiziki olarak aldattiginda yuvaniz yikildigindami

Hayır tabii ki susulmaz ama ilk yorumundan itibaren söylediklerin çok özgüvensizce. Yapmayacak olan adamın bile aklına girer
Valla bende aman sıkmaya ne gerek var cılardandum ama beni bu hale getiren de bi kadın

Bide özgüven karın doyurmuyor. Keşke daha önceden böyle olsaydım bi tık gözüm erken açılırdı

Merhaba arkadaşlar,
Benim sıkıntım eşimin arkadaşıma ilgi göstermesi,
Geçen yıl arkadaş olduk,kendisi eşinden ayrılmış, çok şeker
Ama eve çağırdığım zamanlar bakıyorum da eşimin eve erken gelmeleri, onun yanındsfarklı bir havaya girip alışık olmadığım davranışlarda bulunması, sosyal medyada takip etmesi.
Okul çıkışı çocukları alırken beraber bekleyip sohbet etmeleri beni çok rahatsız ediyor, eşime rahatsız olduğumdan bahsetsem bana sen kıskançsın,hastasın diyecek biliyorum,ama ben eşimin bakışlarından ,tavrından ilgisi olduğunu hissediyorum, bir de her gün görüşüyor olmaları beni kahrediyor,ne yapayım?canım çok sıkkın
Bu konuyu takibe almışım, tesadüfen görünce yazmak istedim konu en son nereye bağlandı konu sahibi? Görürsen ses ver merak ettim.

Back
X