• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin arkadaşıma olan ilgisi

Yani adamın huyunu suyunu bilirsin zaten. Ben onu tanıyalı 10 seneden fazla zaman oldu, evimize gelen arkadaşlarıma nasıl yaklaşacağını bilirim.
Yani yapmak isteyen adam her türlü yapar. Aslında zaten yapacak olan adamları engellemek sadece süreci geciktirmeye yarar ya da avını değiştirir süreç. Yoksa gene yapacağını yapacaktır, Ha Ayşe ha Fatma illa birgün biri olur yani..

Merhaba arkadaşlar,
Benim sıkıntım eşimin arkadaşıma ilgi göstermesi,
Geçen yıl arkadaş olduk,kendisi eşinden ayrılmış, çok şeker
Ama eve çağırdığım zamanlar bakıyorum da eşimin eve erken gelmeleri, onun yanındsfarklı bir havaya girip alışık olmadığım davranışlarda bulunması, sosyal medyada takip etmesi.
Okul çıkışı çocukları alırken beraber bekleyip sohbet etmeleri beni çok rahatsız ediyor, eşime rahatsız olduğumdan bahsetsem bana sen kıskançsın,hastasın diyecek biliyorum,ama ben eşimin bakışlarından ,tavrından ilgisi olduğunu hissediyorum, bir de her gün görüşüyor olmaları beni kahrediyor,ne yapayım?canım çok sıkkın
Böyle ağzı açık, sınırını bilmeyen bir kadınla neden arkadaş oldunuz? Ayrıca eşiniz eve geleceği zaman neden eve çağırıyorsunuz? Ne işi var o saatte evde ayrıca 1 senelik arkadaş olduğunuz birine nasıl güveneniliyorsunuz? Bu arada eşinizi siz daha iyi tanırsınız.Bence hislerinizde yanılmiyorsunuzdur.

Ay valla yani ne bileyim yemin ederim övmek için yazmıyorum benim eşim bana yaklaşırken hassas yaklaşır . Çünkü bende ona yaklaşırim . Biliyor yani onun kafasını kırarım yani . Biraz kadının da eli maşalı olacak ya.

Dedim ya eğitim icin bir grupla proje yaptı eşim o sırada kıza yardım etti çalıştırdı kız birkaç kez gece yazınca özelden hemen bana söyledi. Biliyor huyumu parçalarim .

+1

Ay onu diyecektim aynen. Öyle bir çekiniyorlar ki bu sümüklü heriflerden, şaşıp kalıyorum. Ben o herifin beynini yimiştim şimdiye, yoluk yoluk yapmıştım. Ya hayır ben hüsnü kuruntu da yapıyor olabilirim, sıkıntı o değil, sıkıntı benim sorunuma elin kadınının osuruktan sorunlarına yaklaştığı kadar güzelce yaklaşmayacak koca kişisidir. Ellere çiçek böcek, bana gelince sen hastasın. Kırarım beynini onun.

Sizin yine iyi ben bi yerde oturup sıra beklerken kdın eşime baktı diye gözümle kadını yemiştim. Dakikalarca çekmedim gözümü en sonunda camdan dışarıyı izlemek zorunda kaldı kadın. Böyle sohbet filan edecekler ekleşecekler artık ya eski kocam olur yada hastaneden yazışırlar abartmıyorum.

Sevgiliyken etrafı çok inceleyen dikkatli biriydi ta karşı caddede bir kişinin giydiği kıyafetin değişik oldugunu gösterirdi filan. Bi gün dedim senin ağzına tükürürüm ….. git etrafı izleyeceksen dedim o gün kesildi.

Geçen günde muayene sırası bekliyorum Allah var çok hoş kızlar çalışıyor etrafta özel hastane ben bile süzdüm yani. Kafanı telefondan kaldırırsan gebertirim dedim. Neden öyle diyon diyo. Korkacak arkadaşlar bir yamuk yaparsam olay cıkar diye korkacak.
Yapacağından değil zaten yaparsa ne olacağını biliyor ama en azından benim tatlı canım sıkılacağına onun sıkılsın.

Ay valla yani ne bileyim yemin ederim övmek için yazmıyorum benim eşim bana yaklaşırken hassas yaklaşır . Çünkü bende ona yaklaşırim . Biliyor yani onun kafasını kırarım yani . Biraz kadının da eli maşalı olacak ya.
Dedim ya eğitim icin bir grupla proje yaptı eşim o sırada kıza yardım etti çalıştırdı kız birkaç kez gece yazınca özelden hemen bana söyledi. Biliyor huyumu parçalarim .

Son düzenleme:
Geçen günde muayene sırası bekliyorum Allah var çok hoş kızlar çalışıyor etrafta özel hastane ben bile süzdüm yani. Kafanı telefondan kaldırırsan gebertirim dedim. Neden öyle diyon diyo. Korkacak arkadaşlar bir yamuk yaparsam olay cıkar diye korkacak
Yok artik 😯
5 yasinda cocuk degil ki bu komut verilsin kafani telefondan kaldirma diye vs
Cok ozguvensiz bir davranis bu ya 😵‍💫

Sizin yine iyi ben bi yerde oturup sıra beklerken kdın eşime baktı diye gözümle kadını yemiştim. Dakikalarca çekmedim gözümü en sonunda camdan dışarıyı izlemek zorunda kaldı kadın. Böyle sohbet filan edecekler ekleşecekler artık ya eski kocam olur yada hastaneden yazışırlar abartmıyorum.

Sevgiliyken etrafı çok inceleyen dikkatli biriydi ta karşı caddede bir kişinin giydiği kıyafetin değişik oldugunu gösterirdi filan. Bi gün dedim senin ağzına tükürürüm ….. git etrafı izleyeceksen dedim o gün kesildi.

Geçen günde muayene sırası bekliyorum Allah var çok hoş kızlar çalışıyor etrafta özel hastane ben bile süzdüm yani. Kafanı telefondan kaldırırsan gebertirim dedim. Neden öyle diyon diyo. Korkacak arkadaşlar bir yamuk yaparsam olay cıkar diye korkacak.
Yapacağından değil zaten yaparsa ne olacağını biliyor ama en azından benim tatlı canım sıkılacağına onun sıkılsın.

Bu da karpuz kabuğunu akla sokmak değil mi.. Biraz da özgüvensiz bir davranış. Böyle yaparsanız siz olmadığınız zaman bakar, bunun sonu yok ki... Bakmayacağı varsa da bakar bu şekilde. Art niyetli olduktan sonra bakacak kadın dolu etraf

Tavırlarınız fazla erkeksi

Sen o kısımları düşünme bosver. Töre dizisi mi cekioruz ne iftirası.
Söyleyledikleriniz tam olarak iftira oluyor bunun için töre dizisine gerek yok. Yapacak adam her şekilde yapar. Sen onu kötülersin daha güzeli daha iyisi denk gelir yapar. Yani boş yere kendinizi o kadar parçalamayın.

Söyleyledikleriniz tam olarak iftira oluyor bunun için töre dizisine gerek yok. Yapacak adam her şekilde yapar. Sen onu kötülersin daha güzeli daha iyisi denk gelir yapar. Yani boş yere kendinizi o kadar parçalamayın.
Ben adamı elde tutmak icin degil tepkisini görmek icin desin diyorum. Aşıksa zaten degistiremez düşüncesini ama duyunca kendini ele verir. Kaldi ki degisse ne değişmese ne dedigin gibi senin lafinla duruyosa. Ama laflar erkekler uzerinde baya etkili oldugu icin ben istemeden bi inception yapmis olmuşum eski sevgilime ve bu komik diye anlattım. Benden sonra bile bisey yapmamis o kizla o derece etkili olmusum ve bu ilginc diye soyledim.

Herkes herkesin arkasindan her lafi diyebilir. Ki diyor. Senin arkandan da bi arkadasin senin salak olduğunu soyluodur kocasina mesela. Aile icinde yapilan dedikodu iftira mi oluyor kim duyuyor sanki? Kesin diyolardir mesela senin arkandan birileri salak diye :) sen oyle mi olmuş oluosun o dedi diye.

Bu çok yıpratıcı değil mi?Her saniye esinle birliktemisin.kafasini ne tarafa çevirdi kime bakti diye her dakika tetikte olmak yorar insanı ya.

Ben adamı elde tutmak icin degil tepkisini görmek icin desin diyorum. Aşıksa zaten degistiremez düşüncesini ama duyunca kendini ele verir. Kaldi ki degisse ne değişmese ne dedigin gibi senin lafinla duruyosa. Ama laflar erkekler uzerinde baya etkili oldugu icin ben istemeden bi inception yapmis olmuşum eski sevgilime ve bu komik diye anlattım. Benden sonra bile bisey yapmamis o kizla o derece etkili olmusum ve bu ilginc diye soyledim.

Herkes herkesin arkasindan her lafi diyebilir. Ki diyor. Senin arkandan da bi arkadasin senin salak olduğunu soyluodur kocasina mesela. Aile icinde yapilan dedikodu iftira mi oluyor kim duyuyor sanki? Kesin diyolardir mesela senin arkandan birileri salak diye :) sen oyle mi olmuş oluosun o dedi diye.
Biri benim arkamdan salak dese umrumda olmaz kendi düşüncesidir. Ama tutupta evli kuzeninden hoşlanıyormuş itiraf etti derse alnını karışlarım. Diğer dediklerinizi saymıyorum zaten de. Salak demekle bu çok farklı şeyler.

Yok artik 😯
5 yasinda cocuk degil ki bu komut verilsin kafani telefondan kaldirma diye vs
Cok ozguvensiz bir davranis bu ya 😵‍💫

Valla arkadaşım gayette özgüvenim yerinde bir kere dilim yandı benim. ben de böyle değildim bu hale bi erkek getirdi. Ben de derdim aman yapacak olan her türlü yapar diye.
ikincisinde ben diyeceğimi diyeyim sonra başıma bir olay gelirse ben sana demiştim kapı orda der rahatça gönderirim. En azından tavrımı neye karşı olduğumu bilsin. Erkeklerin hepsi aynı. Tek tip düşünüyorlar. Karım kızar üzülür demiyorlar. En başında sevgiliyken böyle değildi söyleye söyleye bu seviyeye getirdim.
Yoksa şimdi eskiden başıma geldiği gibi instagramdan kızlarla like laşmasını izliyor olabilirdim.
Şimdi benimde hassas noktam bu ne kimsey ekleyebilir nede iş dışında bir kadınla sohbet edebilir.

Bu da karpuz kabuğunu akla sokmak değil mi.. Biraz da özgüvensiz bir davranış. Böyle yaparsanız siz olmadığınız zaman bakar, bunun sonu yok ki... Bakmayacağı varsa da bakar bu şekilde. Art niyetli olduktan sonra bakacak kadın dolu etraf

Elbette. Ama baktığı konuştuğu çıkar ortaya. Çıkıyor çünkü bi şekilde. İşte o anda kapıyı çekip çıkacağımı yada kapı dışarı edeceğimi bilir.

Evli kuzeninden hoşlanıyor dese zaten bence adam daha da cezbolur. Der ki; " Hımm kadın hem evlilerden hoşlanıyor ki kuzenine bakan bana haydi haydi bakar , demek ki bu bayağı yollu, isim çok kolaylaştı" diye düşünür . Erkek kafasıyla düşünüp yorumluyorum,

Back
X