Eşimin arkadasinin bebeğine takılan altin

Bu konu şaka olmalı

Son dakika : konu sahibi şu an çok meşgul hala altınına ulaşamamış, ulaştığı vakit tekrar aramızda olacak.
Sayın yorumcular cevaplar için biraz daha müsadenizi istiyor, yorumlarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerini iletiyor

banliyken su konuyu disardan okurken aklima bu haber gelmisti
kaynanamlarda kayserili onlarda arayip isterler
Ahahah kizz hem şaşırdım hem güldüm valla bizde kayseriliyiz ama arayıp istemek nasıl bı ayıptır vallahi biz yapmayız böyleama var böyle numuneler cidden eskiler deftere yazarlarmış hatta şuna şunu taktım,şu bana şunu taktı diye şükür o Kayserili ailelerde dogmamisiz ahdjsdv

Ya sünnet yapacak oğlu yoksa o zaman yeniden doğurur belki
Aynen arar devamini getirin diye yada ev falan alir ne biliyim ev gormeye gelirken getirsinler kalanını bizim dugunde esimin ayrı kp ayri kardeslerinin ayri ceyrek taktığı birisi 20 tl gondermisti gülüp gectik ne diyelim. Veya esim zamaninda gorev yaparken herkese takmis altın onlarca altin o sekilde gitti. 1 tanesi bile donmedi konu sahibi bizim yerimizde olsa kısmı felc gecirirdi herhalde hediyedir boyle seyler illa banada takacak diye bisey yok. Gonlunden ne koparsa onu yaparsin devami karsidakine kalmış

aha iste kayingillerim hem istiyolar hem karakapli deftere yaziyolar

Ay 20 lira getirip takana çok güldüm onca altının üstüne aynen hediye olur bu,hem maddi sıkıntı çektiğini bildiğimiz akraba,es dosta daha iyisini yapmaya çalışırız ki karşılık beklemeden varsın işlerine yarasın diye,hadi bekliyor ama istemek çok çok ayip

Allah allah. Gelip gelmeyecek lerini yazarım mutlu olursunuz. Evet taktiğin altını istemek en doğal hakkim. Evlenip çocuğa geçim derdine düşünce anlarsınız
Ya şimdi tövbe tövbe bi şey diyecem de geçim derdine düşecek adam çocuk yaparsa böyle altın peşine de düşersiniz işte.

Ya o kadar yorum yapılmış ama konu sizce gerçek mi?
Bana aşırı komik geldi konu...
Hadi gerçek diyelim taktığınız altın hediye borç değil önce bunu anlayın...
Taktığınız altının peşine düşecek kadar geçim derdindeyseniz çocuk yapmasaydınız...

altın alacağım hahaha bence siz kadını arayıp söyleyin sonuçta size göre normal hahahah...
bunun adı görgüsüzlük durumunuz yoksa altın almasaydınız ya hahaha komikmisiniz?

Şimdi benim çocuğum olmuyor allah vermedi onun taktiri
Ama ben bebek sahibi olan bütün arkadaşlarıma altınıydı hediyesiydi aldım taktım halada takıyorum valla düğünlerde aynı sünnet falan hepsine gider hediyesini takarım hiç sizin gibi düşünmemiştim bunlar geri gelmeyecek diye çok ayıp şeyler

Eşiniz baya odunumsuymuş...adam gelelim dio ama ters cevap alıyor..bi de üstüne anlamadım gelcek misin gelmicek misin yazıyor...bu ne kabalık ...insan ya kusura bakma bugun de soyle işimiz var ama yarın mutlaka bekliyoruz der...

Önce onlar size takmış altın. Sonra siz takmışsınız. Borç olarak görüyorsanız ortada borç morç yok işte. Anlamadım gerçekten. Size taktıkları altını takmışsınız daha ne altını istiyosunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…