Bu konu şaka olmalıMerhaba bayanlar.bir konuda fikrinizi almak isterim. Bebeğim doğduğunda eşimin arkadaşı ve akrabası olan çift bebek girmeye gelip çeyrek altın takmıştı. Geldikleri akşamı 2erkek çocuklarının sünnet mevludu olduğunu söylediler. Sonra Biz de sonra onlara gidip 2ad çeyrek taktik. Aradan 2 yıl geçti şuan 6aylik bir bebeğim oldu. O çifte haber ettik. Geliriz dediler. 3ay önce Akşam 7gibi eşime mesaj atmış müsaitseniz akşam gelicez diye. Eşim de bugün isten geç cikicam dedi. Ve öyle kaldı. Geçen gün gene wats up tan akşam 6 gibi yazmis. Akşam gelicez diye. Eşimde keşke önceden haber etseniz.. yarın gelin dedi. Görüşürüz yazmış. Eşimde nasil yan yarın gelicekmsinz anlamadım demiş. Bu şahıs cevap bile yazmamış.
Sizce amaçları gelmemekmi? Ve ben bu durumu adamın eşini arayıp altın alacağım olduğunu nasıl tatlı sert söylerim.
Ahahah kizz hem şaşırdım hem güldüm vallabanliyken su konuyu disardan okurken aklima bu haber gelmisti
kaynanamlarda kayserili onlarda arayip isterler
Oyle bir durumda ne yapacak tabiki ogullari varsa sunnetlerine arayip cagiracak o altin miktari tamamlanacak baska yolu yokO değil de misafirler geliyormuş ama altın yerine 100 lira takıp gidiyormuşne gülerim
Ya sünnet yapacak oğlu yoksaOyle bir durumda ne yapacak tabiki ogullari varsa sunnetlerine arayip cagiracak o altin miktari tamamlanacak baska yolu yok
Aynen arar devamini getirin diye yada ev falan alir ne biliyim ev gormeye gelirken getirsinler kalanınıYa sünnet yapacak oğlu yoksao zaman yeniden doğurur belki
aha iste kayingillerim hem istiyolar hem karakapli deftere yaziyolarAhahah kizz hem şaşırdım hem güldüm vallabizde kayseriliyiz ama arayıp istemek nasıl bı ayıptır vallahi biz yapmayız böyle ama var böyle numuneler cidden eskiler deftere yazarlarmış hatta şuna şunu taktım,şu bana şunu taktı diye şükür o Kayserili ailelerde dogmamisiz ahdjsdv
Has Kayserili mi bunlaraha iste kayingillerim hem istiyolar hem karakapli deftere yaziyolar
Ay 20 lira getirip takana çok güldüm onca altının üstüneAynen arar devamini getirin diye yada ev falan alir ne biliyim ev gormeye gelirken getirsinler kalanınıbizim dugunde esimin ayrı kp ayri kardeslerinin ayri ceyrek taktığı birisi 20 tl gondermisti gülüp gectik ne diyelim. Veya esim zamaninda gorev yaparken herkese takmis altın onlarca altin o sekilde gitti. 1 tanesi bile donmedi konu sahibi bizim yerimizde olsa kısmı felc gecirirdi herhalde hediyedir boyle seyler illa banada takacak diye bisey yok. Gonlunden ne koparsa onu yaparsin devami karsidakine kalmış
Ayy fena olurlaryillisi canim
Ya şimdi tövbe tövbe bi şey diyecem de geçim derdine düşecek adam çocuk yaparsa böyle altın peşine de düşersiniz işte.Allah allah. Gelip gelmeyecek lerini yazarım mutlu olursunuz. Evet taktiğin altını istemek en doğal hakkim. Evlenip çocuğa geçim derdine düşünce anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?