Canım sen çok modernsin ben sana yetişememeşimin 10 15 kişilik bir arkadaş çevresi var nişanda düğünde uzak yakın demeden hepsi gelip çeyreklerini taktı ve bu altınlar bizim çok işimize yaradı o zaman. Şimdi onların düğünleri olduğunda da gidip altınımızı takıcaz. Neden? Görev olduğundan değil bu işin amacı bu. Bi yardımı dokunur elini rahatlatır vs.
Evet kimse kimsenin kafasına silah dayayıp altınımı ver demiyo ama sormak istediğim şu sana gerçek hayatta da yazındaki kadar itici misin
Arkadasınıza neden kırgınlıgınız geçmedi bu kadar uzun süre
Belli ki ailesel sıkıntıları varmış
Nişanınıza dogumunuza gelmiş siz haber vermediğiniz halde
Size değer vermiş önemsemiş bunu dile getirmiş
O dönem problemleri olduğu halde hala affetmiyorsunuz çok anlayışsız davranmış gibisiniz çok şaşırdım insan kötü günler geçirebilir o dönem siZin düğününüzü düşünecek durumda değildi belkide
banliyken su konuyu disardan okurken aklima bu haber gelmistiAklima gecen senelerde olan bi haber geldi. Kayserili bi aile yillar once bi komşularına altin takiyolar ayni sizin mantikta bizimde oglumuz var onlarda bize takar diye. Tabi ogullari buyuyor 30/40 sene geciyor aile bakiyor ki ogullari evlenmiyor seneler once o altin taktiklari aileye mektup yaziyolar biz size zamaninda altin takmistik ama bizim oglan evlenmedi siz bize altini gonderinakrabalık var mi acaba merak ettim
Konu sahibi yapılan yorumları pek tutmadı da ondan. Ama kim bilir belki de altınına kavuştu, dosya da böylece kapandıKonu sahibi yok
Ahhahahaha cidden mi yaaabanliyken su konuyu disardan okurken aklima bu haber gelmisti
kaynanamlarda kayserili onlarda arayip isterler
evetAhhahahaha cidden mi yaaa
Yok artikevet
bizim dugunumuze gelmeyen ama kendilerinin gidip taki taktiklari yakinlarini aradilar bir sure sonra borcunuzu getirmediniz diye
defter tutarlar birde kime ne zaman ne takilmiş diye
aşk acısı çekerken bile iyi gitti açıkcası .Başlangıçta mesleki merak ve refleksle okumaya başladığım bu konuda, sayfalar ilerledikçe şu moda geçtim.
Çekirdekle iyi gidiyor, akşamım şenlendi.
Ben de kim bana ne yazmis diye ariyorum butun bu kisileri gozardi et yaptigim icin benimle ilgili bir sey yaziyorlarsa bile gormuyorum. iyi niyetli degil saldirmak icin cevap verenleri direkt engelliyorum. herkes fikrini soyluyor begenmedigine saldirmak altin borcunu istemekle ayni gorgu seviyesinde.Okkali bir cevap yazacak Ken Lara adli kullanici benden once davranmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?