Eşimin arkadaşının karısı

ipekbocegikoza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
149
111
103
Arkadaşlar başka başlık bulamadığım için bunu yazdım. Benim konum şu; eşimin arkadaşlarıyla ailecek görüşüyoruz birbirimize gidip gelmeye başladık ama arkadaşlarının eşlerinden bi tanesi çok rahat takılıyor. Bize göre değil yani konuşmaları hareketleri olsun. Eşi öyle değil gayet sakin ama kadın biraz rahat eşim de farketmiş konuşurken bişe anlatırken elimi tuttu dokundu falan dedi eşimde bende muhafazakarız, eve gelen misafirler kadın erkek ayrı oturur bizde. Ama oraya gittiğimizde herkes bir arada oturuyor. Eşimle bir bayanın o şekilde rahat konuşmasından şakalaşmasından rahatsız oluyorum açıkçası. Şimdi herkes senin kocana mı bakıyor diyecek olanlar olacak ama konu o değil öyle bişey yok yani. Sadece her insan her davranıştan hoşlanmaz olay bu. Görüşmesek olmuyor arkadaş olduk bi kere ve hadi artık biz gelmiyoruz gitmiyoruz diyemeyiz ortada bişey yokken. Şimdi biz oraya giderken eşime ne demeliyim uyarsam öyle bi hareket yaptığında gülme ciddi ol falan desem kıskanıyorum sanır ve aklına hiç yoktan bişey sokmuş olurum. Diğer türlü de eşim kötü bi tepki vermiyor öyle bi olay karşısında mesela elini tuttuğunda çekme gibi sonra da eve gelince bana anlatıyo.

Arkadaşlar başka başlık bulamadığım için bunu yazdım. Benim konum şu; eşimin arkadaşlarıyla ailecek görüşüyoruz birbirimize gidip gelmeye başladık ama arkadaşlarının eşlerinden bi tanesi çok rahat takılıyor. Bize göre değil yani konuşmaları hareketleri olsun. Eşi öyle değil gayet sakin ama kadın biraz rahat eşim de farketmiş konuşurken bişe anlatırken elimi tuttu dokundu falan dedi eşimde bende muhafazakarız, eve gelen misafirler kadın erkek ayrı oturur bizde. Ama oraya gittiğimizde herkes bir arada oturuyor. Eşimle bir bayanın o şekilde rahat konuşmasından şakalaşmasından rahatsız oluyorum açıkçası. Şimdi herkes senin kocana mı bakıyor diyecek olanlar olacak ama konu o değil öyle bişey yok yani. Sadece her insan her davranıştan hoşlanmaz olay bu. Görüşmesek olmuyor arkadaş olduk bi kere ve hadi artık biz gelmiyoruz gitmiyoruz diyemeyiz ortada bişey yokken. Şimdi biz oraya giderken eşime ne demeliyim uyarsam öyle bi hareket yaptığında gülme ciddi ol falan desem kıskanıyorum sanır ve aklına hiç yoktan bişey sokmuş olurum. Diğer türlü de eşim kötü bi tepki vermiyor öyle bi olay karşısında mesela elini tuttuğunda çekme gibi sonra da eve gelince bana anlatıyo.
Kadının yapısı bu.
Bu tarz insanlar tatlı bir uyarmayla anlarlar ve tekrar etmezler,
Akli dengesinde sorun yoksa.

Elini tutan kadın, tutturan da eşiniz. Eşiniz size bunu anlatınca, arkadaşın benim elimi tutsa bizim görüşlerimize göre hoş olmaz değil mi? Sen de rahatsız olursun? Bir dahakine bana anlatmak yerine elini çekersen, yüz ifadenle rahatsızlığını belli edersen sevinirim diyebilirsiniz.

Görüşmezsiniz olur biter, bizde yeni birileriyle arkadaş olduk yani ben kadinla görüşüyordum iftara çağırdı, erkek ve kadin ayri yerde oturduk yedik cagirdim bende onlara gore ayarladim insanlar demek rahat etmiyor diye, ama eşimle konuşunca bir daha çağırınca müsait değiliz deriz dedi... bizde normal insanlarız ama boyle oturmak rahatsz etti yani illa mutfakra oturalim yiyelim okey ama adam caya geliyor insan yanlis birşey yapmis gibi rahatsiz oluyor. Size tersse sizde gorusmeyin.

Kocanda elini tutturmasın canım. Yada görüşmeyin.
İşte ben de elini tutturma nasıl diyim ki ilk söylediğinde niye çekmedin dedim o an tepki veremedim kalakaldım dedi. Bide sadece el tutma değil konuşmaları da çok rahat. Aynı gruptan başka bi arkadaşın eşinin de saçlarına dokunmuş mesela kötü niyeti yoktur sanmıyorum ama nedense benim hoşuma gitmedi

Görüşmesek olmuyor arkadaş olduk bi kere ve hadi artık biz gelmiyoruz gitmiyoruz diyemeyiz ortada bişey yokken. Şi
bu ne ya ? arkadas olduk bidefa, görüşmezsek olmaz ne demek ben anlamadım, bu kadar kesin çizgileriniz varsa, arkadas olana kadar hiç mi farketmediniz, e şimdi farkettiniz hadi ama kopamıyosunuz, çok garip çok

Back
X