- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.217
- 698
- Konu Sahibi Mor lahana
-
Senin kocan adam olmaz ama sen de bu kocayı boşamazsın. Sürekli konu açar durursunEşimin galerisinde bi kız fotoğrafı gördüm açık elbiseli sonra girdim mesajlarına baktım arkadaşı atmış kızın fotoğrafını, onun birlikte olduğu kızmış çok iyi falan yazmış. Eşim de at gibi karı, yeme de yanında yat ama bu insanı delirtir falan yazmış bu tarz konuşmuşlar. Ben kızdım eşime bağırdım bu ne diye, o benden fazla üste çıktı sen nasıl okuyorsun benim arkadaşlarımla mesajlarımı dedi kavga ettik. Sizce yanlış mı yaptım okumam mı lazımdı? Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum nasıl konuşmuş o kızın hakkında hala şaşkınım.
Bence internetten resmi arattır.İnternetten bir resim de olabilir bu.Ama öyle değil de adamın birlikte olduğu bir kadınsa ve "çok iyi" diyip eşinle bu sohbet dönüyorsa kadın parayla birliktelik yaşayan biri ve eşine tavsiye ediliyorÖyle de olabilir. Herşeyi beklerim ben artık
Erkek milleti.bu forumda okuduğum hiçbir şeye şaşırmıyorum artık.bir bitmediler.ayni şeyi eşiniz yaşasa sizin başka bir erkek hakkında konuşmalarınızı görse,aynı şeyi düşünüp yok özel mesaj mahremiyet falan diye düşünecek mi acabaEşimin galerisinde bi kız fotoğrafı gördüm açık elbiseli sonra girdim mesajlarına baktım arkadaşı atmış kızın fotoğrafını, onun birlikte olduğu kızmış çok iyi falan yazmış. Eşim de at gibi karı, yeme de yanında yat ama bu insanı delirtir falan yazmış bu tarz konuşmuşlar. Ben kızdım eşime bağırdım bu ne diye, o benden fazla üste çıktı sen nasıl okuyorsun benim arkadaşlarımla mesajlarımı dedi kavga ettik. Sizce yanlış mı yaptım okumam mı lazımdı? Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum nasıl konuşmuş o kızın hakkında hala şaşkınım.
Ben sevgilisi gibi hiç düşünmedim yaSeviye ortada değil mi?
Arkadaşının sevgilisi olsa arkadaşı bu sözleri söyletmez çok net.
Ben sevgilisi gibi hiç düşünmedim ya
Böyle para karşılığı biriyle birlikte olmuş da onu tavsiye ediyormuş gibi anladım
Şu erkekleri başımıza bir çıkarıyoruz.Eşimin galerisinde bi kız fotoğrafı gördüm açık elbiseli sonra girdim mesajlarına baktım arkadaşı atmış kızın fotoğrafını, onun birlikte olduğu kızmış çok iyi falan yazmış. Eşim de at gibi karı, yeme de yanında yat ama bu insanı delirtir falan yazmış bu tarz konuşmuşlar. Ben kızdım eşime bağırdım bu ne diye, o benden fazla üste çıktı sen nasıl okuyorsun benim arkadaşlarımla mesajlarımı dedi kavga ettik. Sizce yanlış mı yaptım okumam mı lazımdı? Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum nasıl konuşmuş o kızın hakkında hala şaşkınım.
Okumamalıydınız netEşimin galerisinde bi kız fotoğrafı gördüm açık elbiseli sonra girdim mesajlarına baktım arkadaşı atmış kızın fotoğrafını, onun birlikte olduğu kızmış çok iyi falan yazmış. Eşim de at gibi karı, yeme de yanında yat ama bu insanı delirtir falan yazmış bu tarz konuşmuşlar. Ben kızdım eşime bağırdım bu ne diye, o benden fazla üste çıktı sen nasıl okuyorsun benim arkadaşlarımla mesajlarımı dedi kavga ettik. Sizce yanlış mı yaptım okumam mı lazımdı? Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum nasıl konuşmuş o kızın hakkında hala şaşkınım.
Eşinizin konuşmaları çok iğrenç açıkcası arkadaşının görüştüğü birisi hakkındaki yorumuEşimin galerisinde bi kız fotoğrafı gördüm açık elbiseli sonra girdim mesajlarına baktım arkadaşı atmış kızın fotoğrafını, onun birlikte olduğu kızmış çok iyi falan yazmış. Eşim de at gibi karı, yeme de yanında yat ama bu insanı delirtir falan yazmış bu tarz konuşmuşlar. Ben kızdım eşime bağırdım bu ne diye, o benden fazla üste çıktı sen nasıl okuyorsun benim arkadaşlarımla mesajlarımı dedi kavga ettik. Sizce yanlış mı yaptım okumam mı lazımdı? Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum nasıl konuşmuş o kızın hakkında hala şaşkınım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?