- 17 Ağustos 2011
- 24.924
- 157.172
- 798
- Konu Sahibi Mor lahana
-
Arkadaşı hala eşinizle görüşüyor mu?Bide benden fazla bağırıyo hem suçlu hem güçlü. İnsan eşine bile güvenemicek artık
Sevgilisi değil sanırım çünkü oda bu tarz da mesajlar yazmış. O denedi memnun kaldı bizimkine önerdi galiba iğrenç yaratıklar.Arkadaşı hala eşinizle görüşüyor mu?
Biri sevgilime bu yorumu yapsa silerim hayatımdan
İçindeki pislik düşünceleri bilmicektim o zaman daOkumamalıydınız net
Yok artıkSevgilisi değil sanırım çünkü oda bu tarz da mesajlar yazmış. O denedi memnun kaldı bizimkine önerdi galiba iğrenç yaratıklar.
Benden fazla bana bağırıyor bide. Okuduğum için ben suçlu oldum tabi sen bana güvenmiyor musun diye bana vicdan yaptırmaya çalışıyorBazı erkekler bu tarz sohbetler yapıyor galiba ama hemcinsim olarak maruz kaldığınız bu duruma çok üzüldüm. Şöyle düşünüyorum, atan erkek niye attı, ve senin eşin o yorumu nasıl yapar.. e bı de kabahati ortaya çıkmış, sana neden baktın nasıl der
Sevgilisi olsa böyle konuşmazlar, arkadaşı da evlenip boşanmış hala karısının peşinde. O kızla ciddi bişey düşündüğünü sanmamYok artık
Galibaadam eşinize eskort tavsiyesinde bulunmuş resmen
Aaa ne demek tabiki güvenmiyorum diyeceksinBenden fazla bana bağırıyor bide. Okuduğum için ben suçlu oldum tabi sen bana güvenmiyor musun diye bana vicdan yaptırmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?