- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Kökten çözüm ortada gerçekten sıkıntılı bir durum bir şüphe yokken telefonu karıştırıp, yazışmaları okumamak.Hiç o zaman ben mesajını okudum niue böyle böyle dedin diye carlayip suyu bulandirmayayim
kendinize boş yere dert aramayın, adam gayet resmi ve ciddi bir şekilde konuşmuş, eltisiyle sokak arasında ucuz laf dalaşına girer gibi yapmamış.laubalice cümle kurana resmi bir cevap oldukça ağırdır zaten.Ne iskandinav izlemesi demesi gerekmez miydi ?
Zaten top gibiyim
Aynen öyle. Madem bu kadar küçük şeyleri takılıp büyütecek bir yapisasin, niye telefonu didikliyorsun?Kökten çözüm ortada gerçekten sıkıntılı bir durum bir şüphe yokken telefonu karıştırıp, yazışmaları okumamak.
Boş yere canınızı sıkıyorsunuz böyle.
Çok komiksiniz bence ve bu yaptığınızın hamilelik ile alakası yokNe iskandinav izlemesi demesi gerekmez miydi ?
Zaten top gibiyim
Daha 26. Haftada mı top gibisin ? Neden kaale alıp cevap versin ? İyi değilsiniz bence destek alınNe iskandinav izlemesi demesi gerekmez miydi ?
Zaten top gibiyim
Neden kendine güvenin yok ?Yahu takildim ilk anda bozuldum . Zaten şişmanım hayatımın en tombalak zamanlarını yaşıyorum. Fıstık gibi kızları gördükçe
Onu da buradaki tepkilerden korktukları için diyor çoğuEn azında TLF karıştırıyorum demişsiniz. Genelde "hiç huyum değildir eşimin telefonuna asla bakma ama o gün bakasın tuttu" derler. Doğruluğunuz için tebrik ediyorum sizi
BöööOnu da buradaki tepkilerden korktukları için diyor çoğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?