Esimin arkadaşıyla yazismasi

Ay yok artık. Bana arkadaşım böyle bir espri yapsa güler geçerim. Sonuçta o öyle dedi diye taş gibi erkekleri izliyor olmuyorum. Asıl ne alaka ben evliyim gibi bir çıkış yersiz bence. Eşiniz bir de cevap bile vermemiş daha ne yapsın bu adam yahu daha ne yapsın
Eşinizin İskandinav izlemesi ihtimalini ve bunu birinin dillendirmiş olmasını mı kıskandınız acebaaa?

eşin adama kısaca boş konuşma demiş yüz göz olmadan.biz hamileyiz ya extra alınganız

Ya kadınlarla mesajlasmasini okuyun da erkek arkadaşlarıyla mesajlasmasini niye okuyorsunuz? Belki adam özel bir durumundan bahsetti. Ne bileyim belki adam iktidarsiz ve karısı bunun için boşanmak istiyor ve adam ne yapmalıyım diyor davada vs. Böyle işleri abartıp sonra da gereksiz alinganliklar yapıyorsunuz.

Eşiniz üstüne alınmamış muhabbeti sonlandırmış. Kızmaya gerek yok bence eşiniz cevap vermeyerek bir nevi cevap vermiş aslında.

Ablam haklısın ama abartıyorsun sanki birazcık muhattap olmak istememiştir çok takma üzme kendini

Ama yani kan tahlili için de elini tutmayan eş te ne biliyim
Ben yalvardım da doğuma girmedi ya, bayılırım ben orda senle ilgilenemezler benle uğraşmaktan demişti. Oğlumuzu sünnet ettirirken de, duvara yaslanıp yığılıp kalmıştı çocuğumun elini ben tutmuştum dur bunları bi hatırlatıp carlayım herife

iskandinav ne alaka ben neden anlamadim
Uzun boylu. sarışın. güzelliği ile ünlü ırklardan bahsediliyor

Özellikle slav ırkları (rus, ukrayna vb)

Kuzey avrupadaki iskandinav ırkları (isveç norvec finlandiya)

Kıpçak Türkleri (mesela kıvanç tatlıtuğ gibi sarışın renkli gözlü bir türk boyu) bütün dünyada güzellikleri ve yakışıklılıklari ile bilinen ırklar, milletler ve boylar.

Bu hatunları izlemektense soruya cevap veren erkek kişi takdir ediliyor.

Durum bu

hay Allah aklim nerelere gitti tesekkur ederim aydinlandim

Daha 26. Haftada mı top gibisin ? Neden kaale alıp cevap versin ? İyi değilsiniz bence destek alın
Kimisi 26 da top gibi olur kimi 36 da .
1.75 üstü boyum 65 hamilelik öncesi kilomla evet 26.haftada top gibiyim . Motiveniz için teşekkür ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…