Esimin arkadaşıyla yazismasi

Eşin düzgün adam kıymet bil

Hormonlarina şöyle akilli olsunlar

Kimisi 26 da top gibi olur kimi 36 da .
1.75 üstü boyum 65 hamilelik öncesi kilomla evet 26.haftada top gibiyim . Motiveniz için teşekkür ederim .
Kz sakin ol.. bide beğenmemiş hakaret etmedim birşey etmedim.. destek almakta ne var 158 boy 65 kiloyla ben top gibi olamadm da kendine güven diyorum ne var bunda

Yanlış anlaşılma olmasın, eşi istediği gibi tepki verir demek istedim
Adamlar güdümümüzde sanki, öyle demesin böyle desin.
Heee pardon olsun bz de verelm Destek aln, kendnze güvennz yok dedim de kzdı konu sahbi

Hamilesiniz kilo almanız çok normal değil mi. Ha anormal bi şekilde yiyorsanız hamilelikte toplamda almanız gereken kiloyu şimdiden aldıysanız dikkat edeceksiniz. Çünkü hamilelikte anormal kilolar alanla doğum sonrası vermekte çok zorlanıyor. Bir de kadınlar faydalı şeyler yemek yerine abuk sabuk şeyler yiyerek kilo alıyor. Canın şeker istediyse Nutella kaşıklama mesela kuru üzüm ye vs.

Kibar bir şekilde geçiştirmiş ve lütfen eşinizin özel hayatını kurcalamaktan vaz geçin.

ne yani bekara izlemek serbest mi? :)

Burada kafanıza takacak bir durum yok. Hamilelik psikolojisi evet anlayabiliyorum ama eşiniz o patavatsız kişiye gayet güzel cvp vermiş. Yaptığı espriyle alakalı tek bir şey yazmamış. Boşu boşuna kendinizi üzmeyin bebekte etkilenir. Değmez böyle boş şeyler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…