- 18 Şubat 2012
- 1.637
- 755
- 123
- Konu Sahibi sosyalbilimci
Bu kadar olur......... Bizi anlatmışsın , benim eşimin de bisürü arkadaşı var yok mahalleden arkadaşı yok okuldan yok iş arkadaşları kuzenleri akrabaları komşuları.... Bir iş olsun benim eşim aranır yok buraya gidilecek gel beni havaaalanına götür gel beni al terminalden gel çocuğumu hastaneye götür vs vs bu da varmış sizde ben buna daha sinir oluyorum.... Gerçekten seni öyle iyi anlıyorum ki bizde 7 aylık evliyiz bu arada bu bile aynı
. Eşim benimle ilgileniyor ilgisiz değil ama zır zır telefonunun çalmasına sinir oluyorum. Hele bir akşam daha yeni bir olay 1 saate yakın telefonu çaldı durdu arkadaşlarıyla bir planı vardı onu organize etmek için araştılar. Konuşuyorlar sonra kapatıyorlar telefonu 2 dk sonra telefon gene zır zır ya bende o an eşimle bir şey konuşuyorum lafım yarım kalıyor .. Dedim artık yeter tamam . O telefon kaç kere çaldı sinirim bozuldu artık. Eşim de ben bozulunca arkadaşına tamam dedi hadi artık arama. Üç beş dk sonra gene telefon çaldı ya bu insanın yanında karısı var yüz kere de aranmaz ki bir insan. Bazılarına göre biz abartıyor olabiliriz ama yaşayan anlar bunu .