Eşimin arkadaşları :/

Bu kadar olur......... Bizi anlatmışsın , benim eşimin de bisürü arkadaşı var yok mahalleden arkadaşı yok okuldan yok iş arkadaşları kuzenleri akrabaları komşuları.... Bir iş olsun benim eşim aranır yok buraya gidilecek gel beni havaaalanına götür gel beni al terminalden gel çocuğumu hastaneye götür vs vs bu da varmış sizde ben buna daha sinir oluyorum.... Gerçekten seni öyle iyi anlıyorum ki bizde 7 aylık evliyiz bu arada bu bile aynı:KK70:. Eşim benimle ilgileniyor ilgisiz değil ama zır zır telefonunun çalmasına sinir oluyorum. Hele bir akşam daha yeni bir olay 1 saate yakın telefonu çaldı durdu arkadaşlarıyla bir planı vardı onu organize etmek için araştılar. Konuşuyorlar sonra kapatıyorlar telefonu 2 dk sonra telefon gene zır zır ya bende o an eşimle bir şey konuşuyorum lafım yarım kalıyor .. Dedim artık yeter tamam . O telefon kaç kere çaldı sinirim bozuldu artık. Eşim de ben bozulunca arkadaşına tamam dedi hadi artık arama. Üç beş dk sonra gene telefon çaldı ya bu insanın yanında karısı var yüz kere de aranmaz ki bir insan. Bazılarına göre biz abartıyor olabiliriz ama yaşayan anlar bunu .

Bir adamlarin arkadas sayisi kalmisti karismadiginiz. Aylik kota koyun oldu olacak, limit asimi yaparsa ucretlendirirsiniz.

Benim de çevrem doludur, kac yillik arkadaslarimdan durduk yere sevgilim esim istiyor diye "beyim size musade etmiyor, kendinize iyi bakin kib bye" diye vazgececek halim yok.

Bu kadar olur......... Bizi anlatmışsın , benim eşimin de bisürü arkadaşı var yok mahalleden arkadaşı yok okuldan yok iş arkadaşları kuzenleri akrabaları komşuları.... Bir iş olsun benim eşim aranır yok buraya gidilecek gel beni havaaalanına götür gel beni al terminalden gel çocuğumu hastaneye götür vs vs bu da varmış sizde ben buna daha sinir oluyorum.... Gerçekten seni öyle iyi anlıyorum ki bizde 7 aylık evliyiz bu arada bu bile aynı:KK70:. Eşim benimle ilgileniyor ilgisiz değil ama zır zır telefonunun çalmasına sinir oluyorum. Hele bir akşam daha yeni bir olay 1 saate yakın telefonu çaldı durdu arkadaşlarıyla bir planı vardı onu organize etmek için araştılar. Konuşuyorlar sonra kapatıyorlar telefonu 2 dk sonra telefon gene zır zır ya bende o an eşimle bir şey konuşuyorum lafım yarım kalıyor .. Dedim artık yeter tamam . O telefon kaç kere çaldı sinirim bozuldu artık. Eşim de ben bozulunca arkadaşına tamam dedi hadi artık arama. Üç beş dk sonra gene telefon çaldı ya bu insanın yanında karısı var yüz kere de aranmaz ki bir insan. Bazılarına göre biz abartıyor olabiliriz ama yaşayan anlar bunu .
eşin burada hatalı.
çünkü size özel zamandan çalıyor.
seninle zaman geçirirken telefonu sessize almalı.
planları mı var, "siz yapın sonucu bana mesaj atın" demeliydi.

eşin burada hatalı.
çünkü size özel zamandan çalıyor.
seninle zaman geçirirken telefonu sessize almalı.
planları mı var, "siz yapın sonucu bana mesaj atın" demeliydi.
Başı eşim çekiyor eşim ayarlıyor planı, mesaj at dedim whatsapp grupları var ordan konuşun, herkesin whatsapp ı yok dedi hem mesajlaşınca elimde telefon daha mı iyi olacak dedi hadi tamam aradın konuştun diceğini dedin sonra öbürü arıyor yok şöyle olsun şu da gelsin eşim arıyor öbürünü böyle olcak bilmem ne o telefon o kadar çok çaldı ki kafam döndü ben açıyordum telefonu az kalsın müsait değiliz diye...Sonra zaten eşim demişti arama artık diye ama telefon gene çaldı....... O gün haftasonuydu bütün gün beraberdik yani tüm gün telefonu sessizde kalsın diye beklentim yok ama her şeyin de bir usulü var .....Bende arkadaşlarımla plan yapıyorum ama bu kadar telefon trafiği olmuyor.

Başı eşim çekiyor eşim ayarlıyor planı, mesaj at dedim whatsapp grupları var ordan konuşun, herkesin whatsapp ı yok dedi hem mesajlaşınca elimde telefon daha mı iyi olacak dedi hadi tamam aradın konuştun diceğini dedin sonra öbürü arıyor yok şöyle olsun şu da gelsin eşim arıyor öbürünü böyle olcak bilmem ne o telefon o kadar çok çaldı ki kafam döndü ben açıyordum telefonu az kalsın müsait değiliz diye...Sonra zaten eşim demişti arama artık diye ama telefon gene çaldı....... O gün haftasonuydu bütün gün beraberdik yani tüm gün telefonu sessizde kalsın diye beklentim yok ama her şeyin de bir usulü var .....Bende arkadaşlarımla plan yapıyorum ama bu kadar telefon trafiği olmuyor.
tamam işte kabahat eşinde. plancılık yanı kötü :)
seninle plan yaparken diğerlerini es geçmeli. olmaz öyle.

tamam işte kabahat eşinde. plancılık yanı kötü :)
seninle plan yaparken diğerlerini es geçmeli. olmaz öyle.
Es geçilmiyor işte:)es geçemiyor.... yeri gelince telefonunu açmadığı oluyor sessize alıyor yada kapıyor çünkü eşimin telefonu aşırı çalar.çoğu zaman sesi açıktır ama...bu arada bu bahsettiğim konu önemliymiş . konu da ne ; pikniğe gidecekler nereye gidelim kimler gelsin neler alalım vs vs. çok mühim hayat memat meselesi sanki.

Bazı insanlar çok sosyaldir çok seveni vardır. Sacmalamayin yaw arkadaş sayisinami karışıyorsunuz. Tamam geç saatlerde aranmasin v.s ama sadece evimle bizimle ilgilensin istiyorum ne kadar bencilce bir düşünce.

Benimde çevrem çok geniştir napcam hayatıma biri girince onlara bye mı diyeceğim.

Es geçilmiyor işte:)es geçemiyor.... yeri gelince telefonunu açmadığı oluyor sessize alıyor yada kapıyor çünkü eşimin telefonu aşırı çalar.çoğu zaman sesi açıktır ama...bu arada bu bahsettiğim konu önemliymiş . konu da ne ; pikniğe gidecekler nereye gidelim kimler gelsin neler alalım vs vs. çok mühim hayat memat meselesi sanki.
oo işte o zaman o telefonu kırarım ben olsam.
arkadaşlar meşgulüm. siz pikniği ayarlayın demek zor mu?
eşinle bunu konuş bence.

oo işte o zaman o telefonu kırarım ben olsam.
arkadaşlar meşgulüm. siz pikniği ayarlayın demek zor mu?
eşinle bunu konuş bence.

Genel de dayanamam patlarım fakat kavga etmek istemediğim için sabrettim bekledim tamam dedim hadi biter bu defa son dedim yok devam en sonunda boooom:KK70: :rolleyes: işte eşim anlamıyor laftan bende senin gibi diyorum ayarlasınlar ama olmaz eşim illa karışacak.....

Bazen açmıyor o da Kızıcağımı biliyor ama kim olsa rahatsız olur ..aramasalar dahi varlıklarından rahatsız oluyorum ya benim toplasan en fazla 3-5arkadaşım var dost diyebileceğim 1-2kişi...normali de Budur ne gerek var kalabalığa huzursuzluğa
Bakis aciniz yanlis bence. Bu isin normali diye bir sey yok. Sizin 3-5 arkd olmasi herkeste boyle olmasi gerektigini gostermez.

Esinizin arkd gece 12 sabah 8 de aramasina kizmakta haklisiniz. Esiniz bu durumu dengeleyemiyorsa sikinti ama heoside ayni sehirde degildir. Tel gorusmesi de cok sorun olmamali .

Varliklarindan rahatsiz olmaniz da tuhaf yani insan evlendim diye arkd dostlarini eleyip 4 5 tane birakamaz ki

Genel de dayanamam patlarım fakat kavga etmek istemediğim için sabrettim bekledim tamam dedim hadi biter bu defa son dedim yok devam en sonunda boooom:KK70: :rolleyes: işte eşim anlamıyor laftan bende senin gibi diyorum ayarlasınlar ama olmaz eşim illa karışacak.....
artık anladığı dilden anlatırsın bir dahaki sefere :)

esine de ki
tanıdığımız insanların çokluğu asla hayatımıza renk katmaz kazık çeşidi artar ve menü genişler hepsi bu

Kızlar sorun şu ki ilgisiz değil ancak ben kafasının da çok fazla milletle meşgul olmasını istemiyorum yanı bazı insanlar kabullenir ben kabullenemiyorum gereksiz insan çok fazla..bekarken takıldığı bi cafe vardı şimdi gitmiyor ben sevmiyorum kahvehane olaylarını..oradakiler bile hala arıyo bana söz verdi ama giderse diye de düşünmüyor değilim..
Bilmiyorum belki benim aile yapımdandır benim babam öyle çok gezen tozan çok fazla arkadaşı olan biri değildi kendini sadece bize adardı aileye eve ev işlerine..benimki ev işi vereceğim diye korkuyo :) ben galiba babam gibi olsun istiyorum

ne sacma seylere takilmissiniz yaptiginiz resmen haset bence ben olsam ariza cikaririm adam telefonunu acmitirmus iste.yani arkadasi olmasin nasil bir dusunce yapisi Allah askina benim yok onun da olmasin ne demek

Yani kimi insan sever bunu ben sevmiyorum telefon evde çok çalmayacak eline almasını çok istemiyorum onun yerine birlikte vakit geçirmek varken zaten yoğun çalışıyor

ne sacma seylere takilmissiniz yaptiginiz resmen haset bence ben olsam ariza cikaririm adam telefonunu acmitirmus iste.yani arkadasi olmasin nasil bir dusunce yapisi Allah askina benim yok onun da olmasin ne demek
Arkadaşı olmasın demedim güzel okuyun lütfen! Cevresi çok kalabalık gereksiz bi sürü insan var dedim dertleri bitmiyor dedim bide akrabaları hepsiyle aynı anda çok sık görüşüyor onlar da eşime iş yaptırıyor şuraya git buraya git ben bunlardan rahatsızlığımı dile getirdim düzgün okuyun

bak yazdıklarında eşinin bir hatasını göremedim.
seni ihmal etmiyor, arkadaşlarının seni rahatsız edecek muhabbetlerine katılmıyor.
derdin ne tam olarak?
telefon sesi mi, mesaj sesi mi, eşini çevresinden mi kıskanıyorsun?
Rabbena, hep bana mı diyorsun?
Bu insanların dertleri bitmiyor çok fazla olunca da insan rahatsız oluyor yanı dediğim gibi kimi gecenin bi körü düşünmeden arıyo kimi biz borçluyken para istiyor kimi şuraya gitcem gel diyor bunlardan rahatsız olamaz mıyım

evlenmeden once de durum boyleydi galiba ... keske ozamandan tepkinizi koysaydiniz... sosal bi insansa seviyosa bu durumu degistirmeye calismayin ... kisiligi bu sonucta size garip gelse de... en azindan eve gelince belli bi saatten sonra kapasin telefonu...

Back
X