Eşimin arkadaşlarinin eşleri beni dışlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görüşmek zorunda değilsiniz ki.eşinin akrabaları falan olsa dert et de baktin olmuyor gitmeyiver.ne olacak ?
Artık gitmeyeceğim eşime de söyledim bana tavırlı ama yapacak bisey yok sırf onun için istemediğim ortama giremem eminim benim arkadaşlarım böyle bisey yapsa eşime bırakmam ben mesafeyi koyarım onlarla görüşmem

Ay bir zahmet tavır yapmasın ve saygı duysun beyefendi.

Eşinizi sevmemek için sebepleri var mı?
Eşim çok konuşuyor ve çok şakacı şakasına onlara takılıyor hatta o kız bir kere ortamda anlattı bunlar bekarken diğerinin evine yemeğe gitmişler hep beraber benim eşimde yemekler güzel değildi filan diye öyle ortaya şaka yapmışlar gulmusler ama eşim bunu kotu niyetle söylemez ben biliyorum o kız bunu anlattı böyle aşağılar bir şekilde yalnız erkek arkadaşları seviyor eşimi çok hatta muhabbeti eşim döndürüyor onlarda

Eşinizden dolayı olabilir o zaman. Ben de hiç sevmem eşiniz gibi şaka yapanları. Aynı ortamda olsam ona da eşine de gıcık olabilirdim.

O zaman eşinizden dolayı olabilir . Size soğuk yapıyor ki ikinizde gelmeyin. Bence erkekler tek buluşsun en net çözüm olur. Düğün dernek hastalık doğum olursa bir ttek gidersiniz sizde mesafeli olursunuz

Belli ki sizde onu kudurtan bir detay var hep sahip olmak istediği ama olamadığı, bu nedenle sizi ghostluyor. Kızlardan size en yakın olanla tekli buluşmalara çıkıp yavaş yavaş içten fethetmeyi deneyebilirsiniz eğer üşenmezseniz.

Eşinizden dolayı olabilir o zaman. Ben de hiç sevmem eşiniz gibi şaka yapanları. Aynı ortamda olsam ona da eşine de gıcık olabilirdim.
Bana da öyle geliyor biliyor musun bence bana da bundan dolayı öyle davraniyorlar bakıyorlar eşimi hiç bir şekilde dislayamayacaklar çünkü erkekler onu seviyor ve eşim çok girişken yırtık biri ona böyle davranamazlar beni de sessiz gördüler benim üzerimden yürüyorlar belki ben rahatsız olurum gelmem eşimde gidemez diye ama ben ne yapayım eşime diyorum ağır ol diye karakteri böyle gitmeyelim diyorum ona da gelmiyor artık yapacak biseu yok ben gitmem

Eşinizi tek yollamayı eşli buluşmalara bir bahane bulun bir iş çıkarın o da gidemesin

Kısacası eşiniz erkek arkadaşlariyla görüssun bazıları kendini bir halt zannedip seni görmezden gele biliyorlar uzak dur ne gereği var insanlık bilmeyenlerle görüşmenin

Keşke öyle olsa ama bunlar hep toplu kuyruk gibi her yere birlikte gidiyorlar şimdi oda der hadi diğerini de çağıralım ayıp olmasın

Maddiyat farkı ,eğitim farkı vs varmı?
Bazı denyolar kendilerini bi halt sanıp beğenmezler birde o cinstten olabilir.
Belki de en güzeli sensin popüler olmanı istemiyordur .

Yorumuma begenmedim atan uye, dogru soyle sen o ekipteki kizi dislayan hatun musun?

Maddiyat farkı ,eğitim farkı vs varmı?
Bazı denyolar kendilerini bi halt sanıp beğenmezler birde o cinstten olabilir.
Belki de en güzeli sensin popüler olmanı istemiyordur .
Maddiyat farki yani tek eksiğimiz biz kiradayiz onların evi var onların eşi yüksek maaş alıyor benimki yeni girdiği için biraz düşük güzel olmaya gelince dis gorusunus olarak güzelim herkeste söyler ama öyle popüler filan değilim kendi halinde biriyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…