Görüşmek zorunda değilsiniz ki.eşinin akrabaları falan olsa dert et de baktin olmuyor gitmeyiver.ne olacak ?Anlayamıyorum beni sevmediler belki de ya da esjmi sevmiyorlar bana da öyle davraniyrolsr
Artık gitmeyeceğim eşime de söyledim bana tavırlı ama yapacak bisey yok sırf onun için istemediğim ortama giremem eminim benim arkadaşlarım böyle bisey yapsa eşime bırakmam ben mesafeyi koyarım onlarla görüşmemGörüşmek zorunda değilsiniz ki.eşinin akrabaları falan olsa dert et de baktin olmuyor gitmeyiver.ne olacak ?
Eşinizi sevmemek için sebepleri var mı?Anlayamıyorum beni sevmediler belki de ya da esjmi sevmiyorlar bana da öyle davraniyrolsr
Ay bir zahmet tavır yapmasın ve saygı duysun beyefendi.Artık gitmeyeceğim eşime de söyledim bana tavırlı ama yapacak bisey yok sırf onun için istemediğim ortama giremem eminim benim arkadaşlarım böyle bisey yapsa eşime bırakmam ben mesafeyi koyarım onlarla görüşmem
Eşim çok konuşuyor ve çok şakacı şakasına onlara takılıyor hatta o kız bir kere ortamda anlattı bunlar bekarken diğerinin evine yemeğe gitmişler hep beraber benim eşimde yemekler güzel değildi filan diye öyle ortaya şaka yapmışlar gulmusler ama eşim bunu kotu niyetle söylemez ben biliyorum o kız bunu anlattı böyle aşağılar bir şekilde yalnız erkek arkadaşları seviyor eşimi çok hatta muhabbeti eşim döndürüyor onlardaEşinizi sevmemek için sebepleri var mı?
Eşinizden dolayı olabilir o zaman. Ben de hiç sevmem eşiniz gibi şaka yapanları. Aynı ortamda olsam ona da eşine de gıcık olabilirdim.Eşim çok konuşuyor ve çok şakacı şakasına onlara takılıyor hatta o kız bir kere ortamda anlattı bunlar bekarken diğerinin evine yemeğe gitmişler hep beraber benim eşimde yemekler güzel değildi filan diye öyle ortaya şaka yapmışlar gulmusler ama eşim bunu kotu niyetle söylemez ben biliyorum o kız bunu anlattı böyle aşağılar bir şekilde yalnız erkek arkadaşları seviyor eşimi çok hatta muhabbeti eşim döndürüyor onlarda
O zaman eşinizden dolayı olabilir . Size soğuk yapıyor ki ikinizde gelmeyin. Bence erkekler tek buluşsun en net çözüm olur. Düğün dernek hastalık doğum olursa bir ttek gidersiniz sizde mesafeli olursunuzEşim çok konuşuyor ve çok şakacı şakasına onlara takılıyor hatta o kız bir kere ortamda anlattı bunlar bekarken diğerinin evine yemeğe gitmişler hep beraber benim eşimde yemekler güzel değildi filan diye öyle ortaya şaka yapmışlar gulmusler ama eşim bunu kotu niyetle söylemez ben biliyorum o kız bunu anlattı böyle aşağılar bir şekilde yalnız erkek arkadaşları seviyor eşimi çok hatta muhabbeti eşim döndürüyor onlarda
Bana da öyle geliyor biliyor musun bence bana da bundan dolayı öyle davraniyorlar bakıyorlar eşimi hiç bir şekilde dislayamayacaklar çünkü erkekler onu seviyor ve eşim çok girişken yırtık biri ona böyle davranamazlar beni de sessiz gördüler benim üzerimden yürüyorlar belki ben rahatsız olurum gelmem eşimde gidemez diye ama ben ne yapayım eşime diyorum ağır ol diye karakteri böyle gitmeyelim diyorum ona da gelmiyor artık yapacak biseu yok ben gitmemEşinizden dolayı olabilir o zaman. Ben de hiç sevmem eşiniz gibi şaka yapanları. Aynı ortamda olsam ona da eşine de gıcık olabilirdim.
Zaten öyle dedim düğün olur giderim bebek olur hastalık olur giderim ama onun dışında artık keyfi görüşmemDiğer türlü eşiniz kendini eksik hissedebilir. Zorunlu şeyler de görüşün
Eşinizi tek yollamayı eşli buluşmalara bir bahane bulun bir iş çıkarın o da gidemesinBana da öyle geliyor biliyor musun bence bana da bundan dolayı öyle davraniyorlar bakıyorlar eşimi hiç bir şekilde dislayamayacaklar çünkü erkekler onu seviyor ve eşim çok girişken yırtık biri ona böyle davranamazlar beni de sessiz gördüler benim üzerimden yürüyorlar belki ben rahatsız olurum gelmem eşimde gidemez diye ama ben ne yapayım eşime diyorum ağır ol diye karakteri böyle gitmeyelim diyorum ona da gelmiyor artık yapacak biseu yok ben gitmem
Kısacası eşiniz erkek arkadaşlariyla görüssun bazıları kendini bir halt zannedip seni görmezden gele biliyorlar uzak dur ne gereği var insanlık bilmeyenlerle görüşmeninMerhaba eşimin 5 kişilik arkadaş gurubu var yıllardır görüştüğü şimdi herkes evli arada eşli olarak toplu bir şekilde buluşuyoruz ben ve bir tanesi daha aralarına henüz geçen sene girdik diğer 3 u önceden beri tanıdık özellikle içlerinden biri yıllardır sevgili oldukları için bunların içinde iyice alışmış o yüzden sohbeti muhabbeti bu kız döndürüyor diğer ikisi zaten tanıdık olduğu için onlarla konuşuyor diğer kızı da sohbete dahil ediyor biseylwr soruyor konu acıyor onunla ilgili eşiyle konuşuyor ama bana hiç bisey sormuyor sohbete dahil olamıyorum bu yüzden hiç konuşurken benimle göz teması kurmuyorlar beni tanımaya çalışıyorlar diğer yeni kızla ben sohbet ediyorum o konuşuyor ama bir süre sonra onu sohbete çekiyorlar sürü psikolojisi oda onlara odaklanıyor ben sap gibi kalıyorum öyle uzaktan izliyorum arada sohbete girmeye çalışıyorum kısa kısa cevaplar verip bazen duymuyorlar zaten ilk o kızın evine davetlidir kendi evin de de aynısını yaptı diğerlerine ev terliği vermiş bana sormadı bile benimle ilgili hiç bisey sormadı tanımaya çalışmadı eşime bu durumu anlattım sen on yargilisin dedi bende kendi kendime daha yeni tanışıyoruz herhalde bana öyle geldi zamanla alışırım dedim ama bu belki 8. Buluşmamız değişen. Hiç birsey yok ben kendimi dışlanmış hissediyorum kendimi zorla gruba dahil etmeye çalışıyorum diğerlerinin hiç öyle bir çabası yok evet çok konuşkan biri değilim ama susmam da yerine göre konuşurum hep güler yüzlü davranırım evime davet ettim hepsini ama dün akşam buluştuk ben yine kendimi kötü hissettim erken kalktık hatta psikolojim bozuldu bu durumdan eşim de liseden beri arkadaş onlarla seviyor hepsini sizce ben ne yapayım?
Keşke öyle olsa ama bunlar hep toplu kuyruk gibi her yere birlikte gidiyorlar şimdi oda der hadi diğerini de çağıralım ayıp olmasınBelli ki sizde onu kudurtan bir detay var hep sahip olmak istediği ama olamadığı, bu nedenle sizi ghostluyor. Kızlardan size en yakın olanla tekli buluşmalara çıkıp yavaş yavaş içten fethetmeyi deneyebilirsiniz eğer üşenmezseniz.
benimle hiç göz teması kurmuyor evime geldiğinde de bile hep telefonla uğraşt
Kadın sizden hoşlanmıyor gibi. Görüşmelere katılmayı azaltabilirsinizsen mi getirme dedin
O buralarda takılmaz bence sen ne yorum yapmıştın hatırlayamadım canimYorumuma begenmedim atan uye, dogru soyle sen o ekipteki kizi dislayan hatun musun?
Maddiyat farki yani tek eksiğimiz biz kiradayiz onların evi var onların eşi yüksek maaş alıyor benimki yeni girdiği için biraz düşük güzel olmaya gelince dis gorusunus olarak güzelim herkeste söyler ama öyle popüler filan değilim kendi halinde biriyimMaddiyat farkı ,eğitim farkı vs varmı?
Bazı denyolar kendilerini bi halt sanıp beğenmezler birde o cinstten olabilir.
Belki de en güzeli sensin popüler olmanı istemiyordur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?