Ama siz de ayıp etmişsiniz. Aynı masada oturuyorsanız şu kadar kişi var denir garsona. Hatta garson sorar kaç kişi var diye. Kasıtlı algılamış kızmış haksız da değilHe bu arada pasta getirmemi ister misin diye bir teklifte bulunmadım hatta sadece ben masadaydim garsona diğerlerine de bırak demedim belki o yüzden gıcık olmuş olabilir ama ben bunu kötü niyetle yapmadım ilk defa girdiğim bir ortam çekindim biraz yerler mi yemezler mi bilemedim ve sormadım garson olayı da öyle spontane gelişti
Yani olabilir bu konuda yanlış anladı belki ama ikinci buluşmada telafi ettim ben. Ama diğer koza hiç bisey yapmadım bak beni dislamasini gerektirecek daha ilk tanışmamız evine girdim hoş geldin hosbukduk derken masaya oturduk yemek yedik hatta masayı toplarken yardım ettim sonra oturduk sohbet ediyoruz kendi bana soğuk yaptı hiç soru sormadı göz teması kurmadı konuşurken tamamen diğer kıza odaklandı hatta diğerleri erken kalktı eşim dedi biz biraz daha oturalım mi bende tamam dedim bilerek kaldım belki kaynasiriz benimle sohbet eder diye valla ben anlattım o dinledi diğer kızla konuştuğu gibi konuşmadı sanırım bunda sorun bende değilAma siz de ayıp etmişsiniz. Aynı masada oturuyorsanız şu kadar kişi var denir garsona. Hatta garson sorar kaç kişi var diye. Kasıtlı algılamış kızmış haksız da değil
Tek taraflı değil sanki konu
Ya dis görünüş olarak güzel bulur insanlar tamam öyle çok güzel değilim ama normal işte kapalıyım güzel giyiyorum dis gorunusme dikkat ederim benim ne mezunu olduğumu bile bilmiyor ki sormadılar bile ne iş yaptığımı biliyorlar bir şirkette satış sorumlusuydum ama şu an evdeyim bıraktımBen şunu merak ettim. Dış görünüş olarak nasıl birisiniz? Genelde güzelleri, artıları fazla olanları dışlarlar o da kıskançlıktan gelir benim görüşüm böyle. Ve ne okudunuz mesleğiniz nedir? Onlara göre daha üstlerde misiniz? Başkalarına garip gelebilir böyle düşünmem ama çok şahit oldum böyle seylere
Valla artim filan yok dis görünüş olarak güzelim başkaları da söyler hep kapalıyım güzel giyinirken önem veririm goruntume makyaj yaparım meslek olarakta onlardan ne eksik ne fazla işletme mezunuyum bir şirkette satış sorumlusu olarak çalıştım şimdi evdeyim ama e onlarda normal bu tür mesleğe sahipler okul olarak öyle aham saham bir yerden mezun değiller bana da hiç sormadılar zaten nerden mezunusun ne mezunusunBen şunu merak ettim. Dış görünüş olarak nasıl birisiniz? Genelde güzelleri, artıları fazla olanları dışlarlar o da kıskançlıktan gelir benim görüşüm böyle. Ve ne okudunuz mesleğiniz nedir? Onlara göre daha üstlerde misiniz? Başkalarına garip gelebilir böyle düşünmem ama çok şahit oldum böyle seylere
Canım ya evet yapın böyle olabilir ama böyle insanların yanında çok daha özgüvenli ol senin onlardan hiç bir eksiğin yok kendini kötü hissetme madem öyle davranıyorlar onlarla görüşmene mesafe koy eğer eşinde bunu yapmak istemiyosa görüşme yapacagınız zamanlarda başka planlar yap eşin gitmemek zorunda kalsın yada hastalan acil hastaneye git zamanla zamanla eşinde arayı açar sana tavsiyem öyle kadınlarla zaten samimi olmamandırMerhaba eşimin 5 kişilik arkadaş gurubu var yıllardır görüştüğü şimdi herkes evli arada eşli olarak toplu bir şekilde buluşuyoruz ben ve bir tanesi daha aralarına henüz geçen sene girdik diğer 3 u önceden beri tanıdık özellikle içlerinden biri yıllardır sevgili oldukları için bunların içinde iyice alışmış o yüzden sohbeti muhabbeti bu kız döndürüyor diğer ikisi zaten tanıdık olduğu için onlarla konuşuyor diğer kızı da sohbete dahil ediyor biseylwr soruyor konu acıyor onunla ilgili eşiyle konuşuyor ama bana hiç bisey sormuyor sohbete dahil olamıyorum bu yüzden hiç konuşurken benimle göz teması kurmuyorlar beni tanımaya çalışıyorlar diğer yeni kızla ben sohbet ediyorum o konuşuyor ama bir süre sonra onu sohbete çekiyorlar sürü psikolojisi oda onlara odaklanıyor ben sap gibi kalıyorum öyle uzaktan izliyorum arada sohbete girmeye çalışıyorum kısa kısa cevaplar verip bazen duymuyorlar zaten ilk o kızın evine davetlidir kendi evin de de aynısını yaptı diğerlerine ev terliği vermiş bana sormadı bile benimle ilgili hiç bisey sormadı tanımaya çalışmadı eşime bu durumu anlattım sen on yargilisin dedi bende kendi kendime daha yeni tanışıyoruz herhalde bana öyle geldi zamanla alışırım dedim ama bu belki 8. Buluşmamız değişen. Hiç birsey yok ben kendimi dışlanmış hissediyorum kendimi zorla gruba dahil etmeye çalışıyorum diğerlerinin hiç öyle bir çabası yok evet çok konuşkan biri değilim ama susmam da yerine göre konuşurum hep güler yüzlü davranırım evime davet ettim hepsini ama dün akşam buluştuk ben yine kendimi kötü hissettim erken kalktık hatta psikolojim bozuldu bu durumdan eşim de liseden beri arkadaş onlarla seviyor hepsini sizce ben ne yapayım?
Ne güzel yazmışsın valla aynen öyleDigerlerine terlik verip size sormadi mi bile?
Kimse kusura bakmasin ama esimin kici kirik lise arkadaslarinin eslerinden daha degerliyim, esim bana boyle davranan insanlarla ayni ortama giremez. Lise arkadaslariyla bulusur ama esli bulusma olmaz. Bu sekilde degersiz hissettigim bir ortama da sekizinciye girmeye zorlamam acikcasi. Onlar beni gormezden mi geliyor? Ben karsiliginda oyle bir tutum sergilerim ki varligini sorgularlar.
Onlar da dış görünüş nasil kapalı açık, makyaj vsYa dis görünüş olarak güzel bulur insanlar tamam öyle çok güzel değilim ama normal işte kapalıyım güzel giyiyorum dis gorunusme dikkat ederim benim ne mezunu olduğumu bile bilmiyor ki sormadılar bile ne iş yaptığımı biliyorlar bir şirkette satış sorumlusuydum ama şu an evdeyim bıraktım
Valla artim filan yok dis görünüş olarak güzelim başkaları da söyler hep kapalıyım güzel giyinirken önem veririm goruntume makyaj yaparım meslek olarakta onlardan ne eksik ne fazla işletme mezunuyum bir şirkette satış sorumlusu olarak çalıştım şimdi evdeyim ama e onlarda normal bu tür mesleğe sahipler okul olarak öyle aham saham bir yerden mezun değiller bana da hiç sormadılar zaten nerden mezunusun ne mezunusun
Sadece sonradan giren kız ve ben kapalıyız diğer ucu açık yani baya bakımlı açıklarOnlar da dış görünüş nasil kapalı açık, makyaj vs
Salla gitsin diycem ama dert etmissin neticede. Tekli caya davet et o sekilde gorüs ilk ..5 kadin 3 u eski tanidik vs laf lafi acar zaten size cok laf kalmaz. Sadece bir çifti davet edin caya vs arada tekli bulusun o zaman degisir durumdurumbenceMerhaba eşimin 5 kişilik arkadaş gurubu var yıllardır görüştüğü şimdi herkes evli arada eşli olarak toplu bir şekilde buluşuyoruz ben ve bir tanesi daha aralarına henüz geçen sene girdik diğer 3 u önceden beri tanıdık özellikle içlerinden biri yıllardır sevgili oldukları için bunların içinde iyice alışmış o yüzden sohbeti muhabbeti bu kız döndürüyor diğer ikisi zaten tanıdık olduğu için onlarla konuşuyor diğer kızı da sohbete dahil ediyor biseylwr soruyor konu acıyor onunla ilgili eşiyle konuşuyor ama bana hiç bisey sormuyor sohbete dahil olamıyorum bu yüzden hiç konuşurken benimle göz teması kurmuyorlar beni tanımaya çalışıyorlar diğer yeni kızla ben sohbet ediyorum o konuşuyor ama bir süre sonra onu sohbete çekiyorlar sürü psikolojisi oda onlara odaklanıyor ben sap gibi kalıyorum öyle uzaktan izliyorum arada sohbete girmeye çalışıyorum kısa kısa cevaplar verip bazen duymuyorlar zaten ilk o kızın evine davetlidir kendi evin de de aynısını yaptı diğerlerine ev terliği vermiş bana sormadı bile benimle ilgili hiç bisey sormadı tanımaya çalışmadı eşime bu durumu anlattım sen on yargilisin dedi bende kendi kendime daha yeni tanışıyoruz herhalde bana öyle geldi zamanla alışırım dedim ama bu belki 8. Buluşmamız değişen. Hiç birsey yok ben kendimi dışlanmış hissediyorum kendimi zorla gruba dahil etmeye çalışıyorum diğerlerinin hiç öyle bir çabası yok evet çok konuşkan biri değilim ama susmam da yerine göre konuşurum hep güler yüzlü davranırım evime davet ettim hepsini ama dün akşam buluştuk ben yine kendimi kötü hissettim erken kalktık hatta psikolojim bozuldu bu durumdan eşim de liseden beri arkadaş onlarla seviyor hepsini sizce ben ne yapayım?
Ohoo gitme yahu ne b.k yerse yesinler. Kv gorumce bitti eşin arkadasinin esleri mi kaldıBende başlarda öyle sanıyordum ama bir kaç davranışlarını gördüm mesela o eskiden beri içlerinde olan kız ben konuşmaya başlayınca telefonuyla ilgileniyor ve benimle hiç göz teması kurmuyor evime geldiğinde de bile hep telefonla uğraştı sonra diğerini evine gittik mesela orda hiç öyle değildi hatta ev sahibi kıza diyor ki aslında biz çok yakınız gidip gelebiliriz birbirimize o kız da bisey demedi ve ilk tanıştığımızda birlikte düğüne gittik içlerinden biri yeni doğum yaptı bebek emziriyor garsonlar pasta dağıtırken o masada yoktu oynuyordu pasta vermediler o yüzden sonra garsonu gördü seslendi garsonda önünden geçmedi duymadı bana diyor ki sen mi getirme dedin dedi böyle kötü kötü bakarak sonra diğer arkadaşını da alıp oynamaya çıktılar ve beni hiç cagirmadilar ben grupta yeniyim beni alıştırmak yerine daha çok disliyorlar bunların üzerine sence ben mi yanlış düşünüyorum.
Aynen öyle valla bazıları iyi anlastiginla tekli görüş filan demiş hiç öyle bisey de yapmicam umurumda değiller kendileri buluşsun etsin sonuçta ben onlarla arkadaşlık etmek zorunda değilim benim arkadaşım var onlara ihtiyacım yokOhoo gitme yahu ne b.k yerse yesinler. Kv gorumce bitti eşin arkadasinin esleri mi kaldı
Maalesef o sebeplerden dolayı dışlayanlar da olabiliyor günümüz yüzyılındaSadece sonradan giren kız ve ben kapalıyız diğer ucu açık yani baya bakımlı açıklar
Bana pek sizi saf dışı bırakıyorlar gibi gelmedi. Yani zaten kalabalık bir gruplar gorusecekleri zaman istemeseler sizi gayette buluşmaya hiç dahil etmeyebilirler. Ama cagiriliyorsunuz. Acaba sizin kafanizmi onlarla uyuşmadi. Yani konuştulari muhabbetlermi ilgi alanıniz değil dahil olmaya çalışıp olamıyorsunuz. Eğer çok rahatsizsaniz görüşmeyi kesebilirsiniz tabi. Kalabalık ortamda görüşüldüğünde karakteri baskın olan kişilerin sesi hep daha çok çıkar sonuçta. Yani muhabbet açar sohbeti dinlenir ortamdaki kişilerde hoslaniyorsa ayak uydurur falan bilemedm. Ben cunku genelde sevmediğim ortamda sizin gibi olurumMerhaba eşimin 5 kişilik arkadaş gurubu var yıllardır görüştüğü şimdi herkes evli arada eşli olarak toplu bir şekilde buluşuyoruz ben ve bir tanesi daha aralarına henüz geçen sene girdik diğer 3 u önceden beri tanıdık özellikle içlerinden biri yıllardır sevgili oldukları için bunların içinde iyice alışmış o yüzden sohbeti muhabbeti bu kız döndürüyor diğer ikisi zaten tanıdık olduğu için onlarla konuşuyor diğer kızı da sohbete dahil ediyor biseylwr soruyor konu acıyor onunla ilgili eşiyle konuşuyor ama bana hiç bisey sormuyor sohbete dahil olamıyorum bu yüzden hiç konuşurken benimle göz teması kurmuyorlar beni tanımaya çalışıyorlar diğer yeni kızla ben sohbet ediyorum o konuşuyor ama bir süre sonra onu sohbete çekiyorlar sürü psikolojisi oda onlara odaklanıyor ben sap gibi kalıyorum öyle uzaktan izliyorum arada sohbete girmeye çalışıyorum kısa kısa cevaplar verip bazen duymuyorlar zaten ilk o kızın evine davetlidir kendi evin de de aynısını yaptı diğerlerine ev terliği vermiş bana sormadı bile benimle ilgili hiç bisey sormadı tanımaya çalışmadı eşime bu durumu anlattım sen on yargilisin dedi bende kendi kendime daha yeni tanışıyoruz herhalde bana öyle geldi zamanla alışırım dedim ama bu belki 8. Buluşmamız değişen. Hiç birsey yok ben kendimi dışlanmış hissediyorum kendimi zorla gruba dahil etmeye çalışıyorum diğerlerinin hiç öyle bir çabası yok evet çok konuşkan biri değilim ama susmam da yerine göre konuşurum hep güler yüzlü davranırım evime davet ettim hepsini ama dün akşam buluştuk ben yine kendimi kötü hissettim erken kalktık hatta psikolojim bozuldu bu durumdan eşim de liseden beri arkadaş onlarla seviyor hepsini sizce ben ne yapayım?
Yok planı biz yapmıyoruz zaten erkeklerin WhatsApp grubu var onlar konuşuyor bize de en son haber veriyorlar mecbur gidiyorum zaten en çok üçümüz buluşuyoruz o zaman sıkıntı olmuyor diğer kızla ben sohbet ediyorum o dışlayan kız da tamam beni yine disliyor ama 3 kisiyken ben onu bastiriyorum yalnız toplu olarak görüştüğümüzde öyle olmuyor diğer ikiside bunu önceden beri tanıdığı için çokta konuşuyor o yüzden sohbet bu kız üzerinden dönüyor diğerine de bu dahil ediyor aslında etmese diğer kızlarda fazla konuşmayacak beni de saf dışı bırakıyor aslında hersey bu benden hoşlanmayan kadın yüzünden o olmasa ben böyle hissetmemBana pek sizi saf dışı bırakıyorlar gibi gelmedi. Yani zaten kalabalık bir gruplar gorusecekleri zaman istemeseler sizi gayette buluşmaya hiç dahil etmeyebilirler. Ama cagiriliyorsunuz. Acaba sizin kafanizmi onlarla uyuşmadi. Yani konuştulari muhabbetlermi ilgi alanıniz değil dahil olmaya çalışıp olamıyorsunuz. Eğer çok rahatsizsaniz görüşmeyi kesebilirsiniz tabi. Kalabalık ortamda görüşüldüğünde karakteri baskın olan kişilerin sesi hep daha çok çıkar sonuçta. Yani muhabbet açar sohbeti dinlenir ortamdaki kişilerde hoslaniyorsa ayak uydurur falan bilemedm. Ben cunku genelde sevmediğim ortamda sizin gibi olurum
Bu eski arkadaş seni veya eşini kıskanıyor gibi geldi. Böyle insanlardan uzak dur. Mecbıri bir ortama girdiğindede o arkadaş iletişime geçme selam verme o vermedikçe Sen kendine güven ve onu göremezden gel. Diğerleri ile konuş sohbet mi var o sohbetle ilgili kendine yakın bulduğun diğer arkadaşa soru sor sohbet aç. Onlarda ilk kıza uyup konuşmamazlık yapıyorlarsa zaten böyle insanlarla muhatap bile olma hayatından çıkar gitsin. Eşinde en sonunda seçim yapmak zorunda kalır. Eşli buluşmaya gitmez sadece erkekli takılır.Bende başlarda öyle sanıyordum ama bir kaç davranışlarını gördüm mesela o eskiden beri içlerinde olan kız ben konuşmaya başlayınca telefonuyla ilgileniyor ve benimle hiç göz teması kurmuyor evime geldiğinde de bile hep telefonla uğraştı sonra diğerini evine gittik mesela orda hiç öyle değildi hatta ev sahibi kıza diyor ki aslında biz çok yakınız gidip gelebiliriz birbirimize o kız da bisey demedi ve ilk tanıştığımızda birlikte düğüne gittik içlerinden biri yeni doğum yaptı bebek emziriyor garsonlar pasta dağıtırken o masada yoktu oynuyordu pasta vermediler o yüzden sonra garsonu gördü seslendi garsonda önünden geçmedi duymadı bana diyor ki sen mi getirme dedin dedi böyle kötü kötü bakarak sonra diğer arkadaşını da alıp oynamaya çıktılar ve beni hiç cagirmadilar ben grupta yeniyim beni alıştırmak yerine daha çok disliyorlar bunların üzerine sence ben mi yanlış düşünüyorum.
Yemin ederim okurken kendimi gördümMerhaba eşimin 5 kişilik arkadaş gurubu var yıllardır görüştüğü şimdi herkes evli arada eşli olarak toplu bir şekilde buluşuyoruz ben ve bir tanesi daha aralarına henüz geçen sene girdik diğer 3 u önceden beri tanıdık özellikle içlerinden biri yıllardır sevgili oldukları için bunların içinde iyice alışmış o yüzden sohbeti muhabbeti bu kız döndürüyor diğer ikisi zaten tanıdık olduğu için onlarla konuşuyor diğer kızı da sohbete dahil ediyor biseylwr soruyor konu acıyor onunla ilgili eşiyle konuşuyor ama bana hiç bisey sormuyor sohbete dahil olamıyorum bu yüzden hiç konuşurken benimle göz teması kurmuyorlar beni tanımaya çalışıyorlar diğer yeni kızla ben sohbet ediyorum o konuşuyor ama bir süre sonra onu sohbete çekiyorlar sürü psikolojisi oda onlara odaklanıyor ben sap gibi kalıyorum öyle uzaktan izliyorum arada sohbete girmeye çalışıyorum kısa kısa cevaplar verip bazen duymuyorlar zaten ilk o kızın evine davetlidir kendi evin de de aynısını yaptı diğerlerine ev terliği vermiş bana sormadı bile benimle ilgili hiç bisey sormadı tanımaya çalışmadı eşime bu durumu anlattım sen on yargilisin dedi bende kendi kendime daha yeni tanışıyoruz herhalde bana öyle geldi zamanla alışırım dedim ama bu belki 8. Buluşmamız değişen. Hiç birsey yok ben kendimi dışlanmış hissediyorum kendimi zorla gruba dahil etmeye çalışıyorum diğerlerinin hiç öyle bir çabası yok evet çok konuşkan biri değilim ama susmam da yerine göre konuşurum hep güler yüzlü davranırım evime davet ettim hepsini ama dün akşam buluştuk ben yine kendimi kötü hissettim erken kalktık hatta psikolojim bozuldu bu durumdan eşim de liseden beri arkadaş onlarla seviyor hepsini sizce ben ne yapayım?
Bende kadınlı bulusamalara gitmeyeceğim artık eşim de mecbur gidemeyecek sadece erkekli buluşunca gider hafta sonu düğün var mesela mecbur gideceğiz ama bu sefer öyle kendimi muhabbete sokmaya filan çalışmayacagim öyle başka şeylerle ilgileneceğim hakkında ne düşünürse düşünsünler zaten son görüşüm sayılır düğün sonrası muhtemelen bir yere gitmek isteyecekler ben bir bahane uydurup gitmicem eşimle döneriz hem onlarda anlasın nasılsa diğerleri de bariz orta da görüyor benim dislandigimi bence erkekler bile farkındaYemin ederim okurken kendimi gördüm
Eşimin çocukluk arkadaşları var ve 5 kişiler eşimle 6 . Aralarında bir kız var grubu o yönetiyor resmen ve aşırı gıcık bir tip. Ben ilk tanıştığımda sessizce onlarla konuşmaya aralarına girmeye çalışırdım senin gibi sonra baktım bayaga boktan tipler, artık eşimle de bu konuda tartışmaya başladık, ben de dedim ki 'eş görüşmesine gitmem, ne bana onlardan haber getir ne de onlara benden bahset. İyi de ve sus. Sadece de erkek buluşmasına git.' Suan sorun yok anca düğün falan olur da o zaman görüşürüz yoksa aslaaa... Allah buluşturmasın.
Sen ne yaparsın bilmiyorum ama rahatsız ediyorlarsa sen görüşme sonuçta. Sonuçta bugün senin rahatsızlığın ilerde ailenizin huzursuzluğu olarak geri dönecek.
Evet canım farkında oluyorlar ama kimse de bir şey yapmıyor bizde de o yüzden bende kesti görüşmeyi ve çok rahatım işime gelirse görüşmelerde konuşuyorum yoksa umursamıyorum çocuklarımla(4 ve 2 yaslarindalar) konuşuyorum sohbet ediyorum oyun oynuyorum falanBende kadınlı bulusamalara gitmeyeceğim artık eşim de mecbur gidemeyecek sadece erkekli buluşunca gider hafta sonu düğün var mesela mecbur gideceğiz ama bu sefer öyle kendimi muhabbete sokmaya filan çalışmayacagim öyle başka şeylerle ilgileneceğim hakkında ne düşünürse düşünsünler zaten son görüşüm sayılır düğün sonrası muhtemelen bir yere gitmek isteyecekler ben bir bahane uydurup gitmicem eşimle döneriz hem onlarda anlasın nasılsa diğerleri de bariz orta da görüyor benim dislandigimi bence erkekler bile farkında
En iyisi canim bende eşimle erkeklerle bazen sohbet ediyorum ama onlar bazen ayrılıyor gruptan sigara içmek için filan resmen sap gibi kalıyorum ortamda en son buluştuğumuzda o kadar sinir oldum ki o kız bizi evine davet etmişti benle diğer yeni kızı işte diğer arkadaşa anlatıyor ama beni kastetmiyor atıyorum diyor ki ben geçen ayseleri iftara çağırdım işte geldiler söyle oldu böyle oldu hemen yanlarında bende varım hiç beni kalmıyor lafın içine sadece onları davet etmiş gibi anlatıyorEvet canım farkında oluyorlar ama kimse de bir şey yapmıyor bizde de o yüzden bende kesti görüşmeyi ve çok rahatım işime gelirse görüşmelerde konuşuyorum yoksa umursamıyorum çocuklarımla(4 ve 2 yaslarindalar) konuşuyorum sohbet ediyorum oyun oynuyorum falan
Valla bilmiyorum ki canım anlamadım kıskanıyor mu hoslanmadi mi esimi sevmiyor ondan mı bana öyle davranıyor çözemedim gitti en başından beri böyle hataketleri bana karşı çok rahatsız edici bakıyorum diğerlerine öyle değil kınama geldi diğer kızlar geldi örtüler o uzaktan el sallıyor diğer arkadaşın düğününde sahnedeBu eski arkadaş seni veya eşini kıskanıyor gibi geldi. Böyle insanlardan uzak dur. Mecbıri bir ortama girdiğindede o arkadaş iletişime geçme selam verme o vermedikçe Sen kendine güven ve onu göremezden gel. Diğerleri ile konuş sohbet mi var o sohbetle ilgili kendine yakın bulduğun diğer arkadaşa soru sor sohbet aç. Onlarda ilk kıza uyup konuşmamazlık yapıyorlarsa zaten böyle insanlarla muhatap bile olma hayatından çıkar gitsin. Eşinde en sonunda seçim yapmak zorunda kalır. Eşli buluşmaya gitmez sadece erkekli takılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?