Eşimin arkadaşlarinin eşleri beni dışlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
He bu arada pasta getirmemi ister misin diye bir teklifte bulunmadım hatta sadece ben masadaydim garsona diğerlerine de bırak demedim belki o yüzden gıcık olmuş olabilir ama ben bunu kötü niyetle yapmadım ilk defa girdiğim bir ortam çekindim biraz yerler mi yemezler mi bilemedim ve sormadım garson olayı da öyle spontane gelişti

Evet kiskaniyor sanirim biz ikimiz sohbet edince dinlemiyor o kızı benden kıskanıyor belki ben çıksam o kızda çıkar grup dağılır
Sen o kızla yalnız görüşebiliyorsan görüş. Yani o seni dışladı gruptan çıkayım vs düşünme. Son gelenle samimiyeti kuraniliyorsan kur. Bak mesela o dışlamacı olan son gelene yakınız görüşelim demiş kız oralı olmamış aynı şeyi sen yalnızken teklif et yada davet et. Birlikte bir yere kahve içmeye gidin. Bakalım sana ne tepki verecek. Eğer sana olumlu dönüş yapar ve samimiyet kurarsanız senden hoşlanıp ondan hoşlanmadığını anla. Ama sanada tepki vermezse orasını bilemem. Eğer sen bir atağa geçmezsen o dışlamacı (başka isim bulamadım ) geçer ve son gelenle samimi olur sende hepten ortada kalırsın. Bu arada dışlayan kız sana hiç görüşelim yalnız vs dediği samimiyet kurmaya çalıştım ilk geldiğinde?

Yok ama sadece son görüşmede iste ben bir cafeye gittik sahili olan dedim biz eşimle hep buraya geliyoruz sahilde kamp sandalyelerini alıp çay demleyip oturuyoruz bana aa bizde geliyoruz niye haber vermiyorsunuz bize de birdahakine söyleyin dedi bende numaran yok bende dedim verdi hemen diğer dislamaci kız diğerleriyle konuşurken aramızda böyle bir sohbet geçti ben bunları çağırırım sıkıntı yok ama diğerlerini de çağırırlar eşler samimi qhatsap grupları var onlar der niye o kıza haber vermediniz ben biliyorum ayni bu şekil olur benim eşimde ayıp olur çağıralım der

Bu arada dışlayan kız hiç bana görüşelim filan demedi şu ana kadar aslında var ya bunlar hep bir araya gelince diyorlar ki hadi şuraya gidelim buraya gidelim piknik yapalım sonra dağılın a kimseden ses çıkmıyor benim sesimin çıkmaması belli o kızdan dolayı diğerleri niye öyle anlamadım hep beyler plan yapıyor

Ya diğer dışlamacı yeni kıza biz görüşelim derken ayıp değilde sen görüşüncemi ayıp olacak. Sen önce kızla samimiyeti ilerlet kız senden hoşlanıyorsa onunla ayrıca görüş. Sonra zaten ona şunu derdin siz gelin ama kimseye söylemeyin vs vs. Samimi olunca işi daha iyi çevirirsin. Ama önce samimi ol kimseye göstermeden. Sen milleti düşünürsen böyle bir yol katedemezsin.

Eşiniz kocalarıyla arkadaş diye siz de onların eşlerinin gurubuna dahil olmak zorunda degilsiniz. Kendinizi onların yanındayken iyi hissetmiyorsanız zorlamanızın da bir manası yok bence. Bu arada ön yargılı olduğunuzu düşünmüyorum, insan hisseder illa bir seylerin yolunda gitmedigini

Haklısın canım zaten sonradan gelenle ben hariç diğerleri bazen görüşüyorlar mesela kisin iftar planı yaptılar dördü ama bize uymadı o benle samimi olan kız işten gec çıktığımız için ama onlar bulunmuşlar kendileri biz sonradan öğrendik

Aynen öyle hissetmesem kendimi mutlu hissederdim zorla sohbetlerine dahil olmaya çalışmazdim onlar beni dahil ederdi

Bana da öyle geldi kız hepimizden küçük ama çok bilmiş şeytan gibi bisey köyden gelmiş ama hic demesin köylü

Köyler artık çok yerleşik orda ki evler sekil şukul başka yerde yok. Köyleri daha medeni buluyorum haha hatta 40 film senaryo çıkar köyde olup biten şeylerden.
Buara da kadın özgüvenli ve havalı ise isterse mağaradan gelsin. Ben seviyorum böyle kadınları ezik büzük durmazlar hiç

Dışlandığınızı hissediyorsanız tepki olarak gitmiceksiniz bu kadar basit.

Canim ben o konuyu kapatalı çok oldu diğer sayfalardaki yorumlarımı inceleye bilirsin böyle duyar kalmanıza gerek yok herseyde

Sen milleti düşünme o kız sizi çay içtiğiniz sahile bizide çağırın demiş sen ara çağır. Eşine de başka kimseye söyleme de. Diğer yeni kız ve eşi söylerse onun problemi. Eğer baktın bize niye söylemediniz derlerse diğerleri yada dışlamacı sende çok uzatmadan ani gelişti de geç açıklama yapma. Bu arada diğer ikisi zaten uzaktaymış onlarla görüşmek zorunda değilsin. O dışlamacı da sizle onlar uzakta diye görüşüyo olabilir. Belki diğerleri yakın olsalar sana ve diğerine daha farklı tavrı olacak. Bu arada yeni kız ortamı diğerlerini vs seviyormu bel ki oda sevmiyordur.

Bilmiyorum ki tavırları normal yani sohbet ediyor onlarla biraz samimi olsam sorardım aslında ama işte şu an sorsam yanlış olur

Canim ben o konuyu kapatalı çok oldu diğer sayfalardaki yorumlarımı inceleye bilirsin böyle duyar kalmanıza gerek yok herseyde

Konuyu kapat kapatma üstünden 5 yilda geçse burda açık duruyorsa yaparım yorum bana kalmış birşey gidip 50 yorum okuyamam fikrimi beyan ettim neresinde duyar var sana nasıl böyle dersin diyen mi var ya Sen köylüleri etiketleyebilirsin ben öyle bulamadığımı söyledim.
. Köylülerin çoğu üniversite mezunu mühendisler bile çiftcilik yapıyor ben sehirdeyim ama çok arkadaşım var yani geçin bu 50li 70li kafaları kadına nerden çatsam diye düşünmüşsün sadece sonra bende köylüyüm ama onun gibi değilim demeye getirmişsin. Neyse valla o zaman yazdığınız yorumlar nereye gitcek dikkat ediniz hanımlar genel olarak yazıyorum.

Peki

Ya benim iş yerinden bir arkadaşım sürekli her gittiği ortamdan dışlanıyorum diye şikayet eder , bazı şeyler üstüne alınır falan ama ilk işe girdiğimde ben onu çok soğuk ve suratsız bulmuştum ve buranın negatifi de bu herhalde demiştim. Başta arkadaş olacağımızı düşünmemiştim ama sonradan ben ona bi kaç soru sordum o çok yardımcı davrandı falan önyargım kırıldı şimdi seviyorum kendisini . Siz de acaba başta beni dışlıyorlar diye düşünüp negatif bir enerji mi yaydınız? Bu bahsettiğim arkadaşım da sizle benzer şeyleri yaşadı ve eşinin arkadaşlarının çoğuyla görüşmüyorlar artık.

Sanmıyorum ya ben çok sakin güler yüzlü kendi halinde biriyim öyle soğuk bir duruşum vardır biraz ama ortamdan dislanacak derece de değil bak bisey dicem bu dediğim kız bana taki sayfasının linkini atmış arkadaşlarına atar mısın gönderileri beğenir misin diye eminim diğer kıza yazmamistir sence ben soğuk olsam bunu der mi bana

Dıslıyorlarsa girmeyin aynı ortama esimin de cok samimi bir arkadasi var eşli olarak 2 3 defa görüstük ama esiyle elektriklerimiz uyuşmadı.Bir daha da görüşmedik sart degil neticede herkes herkesi sevmeyebilir takilmayın böyle seylere

Zaten öyle dedim düğün olur giderim bebek olur hastalık olur giderim ama onun dışında artık keyfi görüşmem
Bence bu yaklaşımınız cok dogru. Hayat kısa, rahat edemediginiz ve iyi hissetmediginiz bi ortamda vaktinizi neden harcayasiniz ki... Özel günlerde görüşürsunuz yeter. Çay kahve için sizi iyi hissettirmeyen ortamlara girmeye gerek yok diye düşünüyorum. Ay zaten hepiniz 30lu yaşlarına yaklasmis insanlarsiniz 10 kişilik ortamdan ne anliyorsunuz o da garip de

Ben şunu merak ettim. Dış görünüş olarak nasıl birisiniz? Genelde güzelleri, artıları fazla olanları dışlarlar o da kıskançlıktan gelir benim görüşüm böyle. Ve ne okudunuz mesleğiniz nedir? Onlara göre daha üstlerde misiniz? Başkalarına garip gelebilir böyle düşünmem ama çok şahit oldum böyle seylere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…