Kiskandilar mi acaba hamile kalınca siziEsimin boyle bir arkadas grubu vardi 5 kisilik ayni seyler yasandi en son ben hamile kalinca bana dusman oldular dagildi o grup simdi sadece biriyle gorusuyoruz
İclerinden biri ve en uzun evli olani o donemde tup bebek tedavisi goruyordu ben soylemek bile istememistim sonra baya lafi donmus ta kv kulagina gelmis hamile kalinca bize kerc yapti diye simdi hepsi dogurmus ama asla gorusmeyi dusunmuyorumKiskandilar mi acaba hamile kalınca sizi
Ya uyusmayacak bir konu yok aslında hep aynı muhabbetler genel de hep evlilik hayatlarıyla ilgili ya da işle ilgili konuşuyorlar sabah kalktiklarini akşam yediklerini gittikleri tatili anlatıyorlar yani ben onlardan daha çok geziyorum farklı yerler görüyorum hatta bana diyorlar senin eşin ne güzel her yere götürüyor geziyorsunuz yani uyusamayacak bir konu yok tutupta ekonomiden siyasetten konuşmuyorlarDışladıklarını sanmıyorum bence uyuşmayan noktalar vardır kültür farkı olabilir anlattıklarınız onların ilgisini çekmiyor olabilir hayat tarzı olabilir,bizim de var bi arkadaş grubumuz bir tanesi asla bize uyum sağlamıyor sürekli kendi kaynanasını anlatıyor (ki öyle kaynana konuşulacak bir ortam değil )ne bileyim maddiyattan bahsediyor sürekli falan kimsenin ilgisini
Çekmiyor kesin o da böyle düşünüyordur beni dışlıyorlar diye,
Bu gruptakiler de bende dahil kimsenin çocuğu yok sanırım birimiz hamile kalsa kıskanılır zaten bana bebek düşünüyor musun diye sordular evet dedim her gördüğüm de bana hamile misin diye soruyorlar paylaştığım resimleri inceliyorlar yüzüme bi parlaklık gelmiş öyle diyorlarİclerinden biri ve en uzun evli olani o donemde tup bebek tedavisi goruyordu ben soylemek bile istememistim sonra baya lafi donmus ta kv kulagina gelmis hamile kalinca bize kerc yapti diye simdi hepsi dogurmus ama asla gorusmeyi dusunmuyorum
Bilemiyorum sadece örnek verdim,ama bence bi kişi gruba ayak uyduramıyorsa yada çok dahil edilmiyorsa mutlaka tek kalan kişi gruba uymuyordur yanlış anlamayın birşeyler farklıdır yani onlar çok iyi anlaşıyor elektriği uyuyordur sizle uymuyordur gibiYa uyusmayacak bir konu yok aslında hep aynı muhabbetler genel de hep evlilik hayatlarıyla ilgili ya da işle ilgili konuşuyorlar sabah kalktiklarini akşam yediklerini gittikleri tatili anlatıyorlar yani ben onlardan daha çok geziyorum farklı yerler görüyorum hatta bana diyorlar senin eşin ne güzel her yere götürüyor geziyorsunuz yani uyusamayacak bir konu yok tutupta ekonomiden siyasetten konuşmuyorlar
Ya bak aslında şöyle diğer ucuyla sohbet ediyoruz onlarda sıkıntı yok hatta bi tanesiyle çok konuşuyorum ama muhabbeti tek kadın döndürüyor hepsi ona yöneliyor bir zaman sonra o da sanırım benden hoşlanmıyor beni disliyor sonra ister istemez grubun dışında kalıyorumBilemiyorum sadece örnek verdim,ama bence bi kişi gruba ayak uyduramıyorsa yada çok dahil edilmiyorsa mutlaka tek kalan kişi gruba uymuyordur yanlış anlamayın birşeyler farklıdır yani onlar çok iyi anlaşıyor elektriği uyuyordur sizle uymuyordur gibi
Ya hiç kafa yormaya değecek insanlar değil benim için bir değerleri yok görüşmem olur biter girmem ortamlarına herkes herkese ayak uydurmak zorunda değilBilemiyorum sadece örnek verdim,ama bence bi kişi gruba ayak uyduramıyorsa yada çok dahil edilmiyorsa mutlaka tek kalan kişi gruba uymuyordur yanlış anlamayın birşeyler farklıdır yani onlar çok iyi anlaşıyor elektriği uyuyordur sizle uymuyordur gibi
Sadece biriyle diğer ikisini çok tanımıyorum onlar farklı sehirdeler nadir görüşüyoruz ama asıl hep görüştüğüm 2 kişi onlardan da benim gibi sonradan dahil olanlara aram iyi zaten diğeri disliyorSiz ortamdaki kızlardan kaçıyla eşinizin böyle bir ortamı dahi olmasa görüşmek ister ve görüşürdünüz?
Ben sana simdiden uzak durmani tavsiye ederim bu tarz insanlarla gorusmek insanı kötü etkiliyorBu gruptakiler de bende dahil kimsenin çocuğu yok sanırım birimiz hamile kalsa kıskanılır zaten bana bebek düşünüyor musun diye sordular evet dedim her gördüğüm de bana hamile misin diye soruyorlar paylaştığım resimleri inceliyorlar yüzüme bi parlaklık gelmiş öyle diyorlar
E o zaman o ikisiyle iyi ol sende neden bir kişi için kendimi soyutlayacaksın ki? O diğer ikiye oyna sen. Ama şunuda sormak istiyorum. O aranın iyi olduğu iki kişi seni dışlayanla senden daha fazla mı samimi yoksa senle oldukları kadar mı samimi?Sadece biriyle diğer ikisini çok tanımıyorum onlar farklı sehirdeler nadir görüşüyoruz ama asıl hep görüştüğüm 2 kişi onlardan da benim gibi sonradan dahil olanlara aram iyi zaten diğeri disliyor
Peki siz bu tavırlar karşısında ne yapıyorsunuz?Bende başlarda öyle sanıyordum ama bir kaç davranışlarını gördüm mesela o eskiden beri içlerinde olan kız ben konuşmaya başlayınca telefonuyla ilgileniyor ve benimle hiç göz teması kurmuyor evime geldiğinde de bile hep telefonla uğraştı sonra diğerini evine gittik mesela orda hiç öyle değildi hatta ev sahibi kıza diyor ki aslında biz çok yakınız gidip gelebiliriz birbirimize o kız da bisey demedi ve ilk tanıştığımızda birlikte düğüne gittik içlerinden biri yeni doğum yaptı bebek emziriyor garsonlar pasta dağıtırken o masada yoktu oynuyordu pasta vermediler o yüzden sonra garsonu gördü seslendi garsonda önünden geçmedi duymadı bana diyor ki sen mi getirme dedin dedi böyle kötü kötü bakarak sonra diğer arkadaşını da alıp oynamaya çıktılar ve beni hiç cagirmadilar ben grupta yeniyim beni alıştırmak yerine daha çok disliyorlar bunların üzerine sence ben mi yanlış düşünüyorum.
Evet 3 kişi aynı yerde oldugumuz için sık görüşüyoruz 3 kişi olunca sorun olmuyor ben diğer kızla sohbet ediyorum oda bizi dinliyor öyle bazen araya giriyor diğer kızla sohbet ediyor ama 2 kişi dediğimle onlar önceden beri tanıdık evlerine de gitmiş hatta hepsi toplanınca ben saf dışı kalıyorum e benimde zoruma gidiyor haliyleE o zaman o ikisiyle iyi ol sende neden bir kişi için kendimi soyutlayacaksın ki? O diğer ikiye oyna sen. Ama şunuda sormak istiyorum. O aranın iyi olduğu iki kişi seni dışlayanla senden daha fazla mı samimi yoksa senle oldukları kadar mı samimi?
Pardon düzeltme yapıyorum siz en son gelenleri iyisiniz. Toplamda daha sık görülen 3 kişi misiniz?
Ben sana şunu söyliyim o zaman sen en son gelen sana karşı iyiyse onla samimiyeti ilerlet. Diğer uyanık olan üç kişi olunca sizle iyi diğerleri gelince ağada paşada benim gibisinden takılıyor anladığım kadarıyla. En sevmediğim insan tipi. Bence o diğerleriyle iyi olmaya devam etsin sen en son geleni sevdiysen kafan uyuyorsa onla ekstra çağır görüş samimiyeti ilerlet.Evet 3 kişi aynı yerde oldugumuz için sık görüşüyoruz 3 kişi olunca sorun olmuyor ben diğer kızla sohbet ediyorum oda bizi dinliyor öyle bazen araya giriyor diğer kızla sohbet ediyor ama 2 kişi dediğimle onlar önceden beri tanıdık evlerine de gitmiş hatta hepsi toplanınca ben saf dışı kalıyorum e benimde zoruma gidiyor haliyle
Canim cidden anlamadım ben bisey yapmadım o pasta konusunda niye öyle düşündü bilmiyorum gördüğümde hoş geldiniz dedim sarıldım bebeğini sevdim konuştum pasta konusuna sesimi çıkarmadım zaten ikinci görüşmemizde hiç belli etmedim gittim ayağına hoş geldin dedim halini hatırını sordum evime davet ettim hatta cafede oturuyorduk ben kendime çay istedim ona da teklif ettim sende ister misin diye ikinci buluşma da biraz daha iyiydi ama benim onlara kendimi yarandirmaya çalışma çabam kendimden soğuyorum böyle olunca kendimi hiç rahat hissetmiyorum ortamda bulunmak istemiyorum. Zoraki gülmeler konuşmalar samimiyetsiz samimiyetlerPeki siz bu tavırlar karşısında ne yapıyorsunuz?
Mesela ben böyle bir durumda bebekli emziren kadın pasta istemiş garson duymamissa sana pasta alıp getirmemi ister misin diye teklif ederim.
Veya sen mi getirme dedin dediğinde açıkça konuşurum neden böyle düşündün sana böyle düşündürecek ne yaptım diye ?
Alıp karşınıza konuşabilirsiniz bir problem var mı benim göremedigim diye sorabilirsiniz.
Evinize kadar gelmişler sonuçta telefonla oynuyorlarsa diyebilirsiniz açık açık bir şey anlatıyorum beni dinler misin diye .
Yani bunları belki de yaptınız bilemiyorum ama iletişimde açık ve net olarak kendini ifade etmek önemli diye düşünüyorum.
Sonra tüm bunlara rağmen tavırlar hala aynıysa yapacak bir şey yok zaten.
Evet tam anlattığın gibi hep bir arada olunca ilgi onda olsun istiyor zaten ilgi de hep onda hapishanede hanım ağa olur ya onlar gibi aynıBen sana şunu söyliyim o zaman sen en son gelen sana karşı iyiyse onla samimiyeti ilerlet. Diğer uyanık olan üç kişi olunca sizle iyi diğerleri gelince ağada paşada benim gibisinden takılıyor anladığım kadarıyla. En sevmediğim insan tipi. Bence o diğerleriyle iyi olmaya devam etsin sen en son geleni sevdiysen kafan uyuyorsa onla ekstra çağır görüş samimiyeti ilerlet.
Bu arada üç kişiyken sizin sohbetiniz en son gelenle daha yüksekse o dışlamacı olan çekemiyor olabilir.
Evet kiskaniyor sanirim biz ikimiz sohbet edince dinlemiyor o kızı benden kıskanıyor belki ben çıksam o kızda çıkar grup dağılırBen sana şunu söyliyim o zaman sen en son gelen sana karşı iyiyse onla samimiyeti ilerlet. Diğer uyanık olan üç kişi olunca sizle iyi diğerleri gelince ağada paşada benim gibisinden takılıyor anladığım kadarıyla. En sevmediğim insan tipi. Bence o diğerleriyle iyi olmaya devam etsin sen en son geleni sevdiysen kafan uyuyorsa onla ekstra çağır görüş samimiyeti ilerlet.
Bu arada üç kişiyken sizin sohbetiniz en son gelenle daha yüksekse o dışlamacı olan çekemiyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?