Eşimin arkadaşlık sitelerinde başkalarıyla yazışmalarını okudum:(

YAZİK..Bir hic ugruna nasil da bu kadar kolay harcayabiliyorlar o kadar ugras verilerek kurulmus bir yuvayi,Yaradan in mucizesi bir evladi ve esim mutlu olsun diye cirpinan esi AKLİM ALMİYOR...

Seven adam bunları yapar mı?? Bir kalpte kaç kişiye yer olur? Boşanmak istemediğiniz aşikar.Adam da huyundan vazgeçmez gibi görünüyor.Böyle devam edeceksiniz sanırım
Aslında yaptıgı aşk ilişkisi filan degil gönül eglendirmek kendisini bekar gibi hissediyo sanırım yakışıklı oldugunu begenildigini hissetmek istiyo gibi.bunları hep yüzüne söyledim ama ben degilim dedi yemin etti inkar etti

Ya bi erkek karisinin nette baska adamlarla terbiyesiz konustugunu yakalasa giyimine dikkat edip parfum surunup seksi slip donlar mi giyer yada sadece bikacgun soguk mu durur burnu surtsun diye yoksa başka birsey mi yapar??? Surda verilen onerilere bak agla o derece ...
kadinlar bu kadar pasif oldukca bunlara mahkum yasar kimse aldatilmayi hak etmez ama 2. Defa aldatilmissa bi kadin suçu kendisinde arasin !!!!

Bilmiyorum nerede oldugunu konuşmuyorum yazışmalarımız o üyeligi iptal edince otomatik silinmiş ama bekar biri gibi yazışıyordu

Keşke fotoğraflasaydın
peki ne olacak şimdi
ayrılmak düşüncen var mı
eşin psikolojik olarak rahatsız olabilir mi

YAZİK..Bir hic ugruna nasil da bu kadar kolay harcayabiliyorlar o kadar ugras verilerek kurulmus bir yuvayi,Yaradan in mucizesi bir evladi ve esim mutlu olsun diye cirpinan esi AKLİM ALMİYOR...
Aynen öyle bi anlık heves için huzurumuz kaçtı güvenim bitti çok Zor durumdayım

Ben anlayamıyorum bekar gibi hissediyor ne yahu evlisin be adam çocuğun var sorumluluğun var.Nasıl bir kafa yapısı ya.Aklım almıyorrrrr.Zaten yakalanan bir erkeğin yaptım ettim dediğini hiç duymadım.Hep bir inkar var.Köşeye sıkışınca da itiraf etme durumu oluyor.Sonra da affet beni bir daha yapmayacağım demeler.Sonra sar başa aynı şeyler tekrar yaşanıyor.Siz nasıl bir tutum sergilemeyi düşünüyorsunuz??

haklıson ama ben hayatımda ona karşıda çevreme karşıda hiç pasif olmadım bunun kendiside farkında.eşimin psikolojik sorunu yok dakat bu konuda yardım almasını söylemelimiyim sizce

Bende çok bakımlıyım hiç bir şekilde fönsüz makyajsı dolaşmam görenler bekar gibisin derler off aslında haklısın sosyallik konusunda

Evli Değilim ama uzun süredir bir beraberliğim var ve bende sizin gibiyim, sosyal olmamam rahatsız ediyor onu çünkü üzerine çok düştüğümü düşünüyor sosyal olmadığım için ki HAKLI aslında, ev halimi daha çok beğeniyor Velhasıl demem o ki istediğin kadar ilgilen, Sürprizler yap, masalar yemekler haZırla, insanın içinde varsa yapçak bişey yok ne yazıkki..

kk da gelenektir bu aldatılan her kadına mutlaka biri çıkar canım bakımlı ol seksi donlar giy iç gıcıklayıcı gecelikler giy der olmazsa olmaz bu cümle

kadın suçu kendinde arar mı bilmem ya da aramalı mı ancak hala aslında huzurluyduk,sorunumuz yoktu diye düşünüyorsa bence asıl sorun orada başlıyodur

Eşimin ailesi çok iyi insanlar benim ailemde hiç bir kötülüğünü görmedi eşimin ben aileme bu konuyu açtıgımda tepkileri ne olur bilmiyorum eşimin daha sonraki davranışı ne olur onuda bilmiyorum aileme söylemelimiyim

Aynı şeyleri biz yapsak cinayet çıkardı. Affet diye Başlayan cümlemiz bile olmazdı. Bizler çok duygusal kanından sevgi aşk akan varlıklarız...

haklıson ama ben hayatımda ona karşıda çevreme karşıda hiç pasif olmadım bunun kendiside farkında.eşimin psikolojik sorunu yok dakat bu konuda yardım almasını söylemelimiyim sizce

Ya adamin sacma sapan muhabbetlerini yakalamissin vs bunlar bildigin seyler ya bilmediklerinde varsa hala kalkmiş pskolog diyorsun bilmem ne basbaya pasiflik kocan seni o sekilde yakalasa pskologa mi goturur mahkemeye mi ? Bi oturup dusunun ya azicik

Burada en doğru kararı siz verebilirsiniz.Kendi durumunuzu en iyi bilen sizsiniz.Burada yazılanları değerlendirip ona göre hareket edin.

Hayır ailenize soylemeyin hatta kimseye söylemeyin eğer ayrılmayı düşünmüyorsanız.

Ve hatta ayrılmayı düşünmeyen eşlerin , erkeklere bile belli etmemeleri gerekiyor bildiklerini. Erkek daha çok cesaretleniyor ( ahlaksızlaşıyor yani) , nasılsa birşey olmuyor deyıp devam ediyorlar adamsızlıklarına.

Aynı şeyleri biz yapsak cinayet çıkardı. Affet diye Başlayan cümlemiz bile olmazdı. Bizler çok duygusal kanından sevgi aşk akan varlıklarız...

Katılıyorum.Erkeklerin kalbi başka yerde attığı için hep akıllarına aldatmak geliyor.

şuraya derdini paylaşan insanlara döver gibi cevap vermekten ne zaman vazgeçeceksiniz acaba biraz insanların yaşadıgı hayal kırıklıgını,hassaslıgını düşünerek yazsanız keşke..

aynen katılıyorum.adamlar bir kere yaptım affetti ikincide de affeder nasılsa diye rahat davranabiliyor o yüzden evliliğe devam edilecekse hiç bilmiyormuş gibi yapılması daha mantıklı

şuraya derdini paylaşan insanlara döver gibi cevap vermekten ne zaman vazgeçeceksiniz acaba biraz insanların yaşadıgı hayal kırıklıgını,hassaslıgını düşünerek yazsanız keşke..

Ne diyim her ailede olur boyle seyler kendine bakim yap canim suslen oyle gez umarim duzelir inş cnm ya :))) cok yeterliii hakikaten bazi durumlarda insanlari bir silkelemen lazim ki kendine gelsin
Ondada gelemiyorsa devam etsin harcasin kendini kimsenin umrunda olmaz cocuguna yazik.. bigun zaten kafaya dank eder tutup ayy niye doymuyolaaaar ay gul gibi karisi var tuh tuhhh mu bunun caresi yapiciligi ????? aldatmak ya aldatmak bu ??? Erkekler bu kadar duygusal olmadigi icin daha az yara aliyor zaten bilmem farkinda misiniz ? Ayrica 2 dogru sozu incinecek insan aldatmalara bu kadar yuregi dayanip hala evli kalamaz

Sivriköşe, mantık sizin dediğinizi diyor evet fakat gerçek hayat böyle değil maalesef. herkesin hayatı çok başka. Hayatı, şartları, imkanları, ve tüm bunların oluşturduğu kişilik.
Bu açıdan bakmak lazım.

oda kararsız kalmışki degişik yorumlar almak istiyor daha kibar davranabiliriz bence,adamın savunulcak hiçbi yanı yok ama burda genelde adamı bulamadıgınız için hep konu sahibinin üstüne gidiliyor oda açtıgına açacagına pişman oluyodur konuları takip ediyorum hep böyle oluyor,yine aynı şeyi savunun ama daha yumuşak bi dille..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…