Eşimin arkadaşlık sitelerinde başkalarıyla yazışmalarını okudum:(

Geri donusu olmayan tek şey ölümdür yasadigimiz surece imkansiz yoktur ya gercekten istedikten sonra bahane kaliyor ben canli 2 ornegini biliyorum 2 cocukla kucucuk eve sigişan mahalle baskisinin oldugu yerde 2 kurusla o cocuklari okutan buyuten ... oburude kanser hastasiydi afadersin kadincagiz ameliyatliyken konfeksiyonda calistida bakti kimse acitasyon yapmasin oyuzden hayat sarti diye ,isteyen tastan cikariyor hayatini

şu son sanal üyelikten öte tangodaki kızla açık seçik yazışması hiç affedilir birşey değil bence
Allah'a büyük konuşmayayım ama ben olsam kaldıramzdım, çoktan boşanmış olurdum.

ama diyorsan ki ben eşimle devam etmek istiyorum
o zaman ben de aynı şeyi tavsiye ediyorum, hep de bunu tavsiye ederim bu durumlarda zaten
dır dır edip söylenmek yerine onun kafasında soru işareti yarat
en yakın arkadaşını ayarla, sana sıkça mesaj atsın, ama sen onu telefonuna mesela AS diye anlaşılmayan birşey olarak kaydet
telefondan veya ipad'den sürekli yazış veya yazışıyormuş gibi yap!
yazışırken gül, neşeli ol
saçım başım bakımlı diyorsun zaten
git gez biraz, gerekiyorsa yalnız gez ama arkadaşımlayım de.
eşin ev içinde seninle konuşmadan da onunla hiç konuşma
yani normalde neşeli , eşine karşı soğuk ol
ona hiç söylemeden, kelimelere dökmeden kaybetme korkusu yaşat yani

Ya vallahi dertlendim aynı olay geçen hafta başıma geldi hiç şüphelenmem normalde hani sllsh sysğıns dolsndıracak ya rast geldi netten tel kaydına baktım gec 1-2 de kuzeniyle msjlaşmiş iki farklı numaraya msj atılmış ben evi terkettim nası oldu aileler düştü ortaya bı anda mesele çözülmeden kapandı lafını açsam huzurum kaçacak tartışma çıkar die,ama içim içimide yiyo her tel çaldığında ben napcam ya çok zor

Buralardan okuduklarimdan o kadar etkilendim ki evleneyim sevgilimin eline telefonu bilgisayari almasina izin vermeyecegim galiba. Yada internet kablolarini mi keserim naparim bilemedim ya bu sanal ortamin evlilik bitirme uzerindeki etkileri araştirilmali yani

Benim dilim boyle isteyen şikayet ediyor zaten buraya açma amaci farkli fikirler diyorsunda fikirler ortada ya tuh tuh ya vah vah yada süslen yada soguk dur annene git bitanesi bile cozum degil aslinda yapacak adama bazi seylerin şıkları olabilir ama bazılarında tek secenek vardir ya isaretlersin yada ikide bir o soruya geri donersin dedigim gibi 2. Defa oluyorsada adamin degil kadinin hatasi .. boyle birseye izin verdigi icin .. bu benim fikrim ben minnos minnoş konusamiyorum

aynen katılıyorum
ve ilaveten
eğer ayrılmak düşünceniz net değilse ve ailenize söylerseniz
siz affetseniz de onlar affetmez,unutamaz, sonra iyice huzur kaçar

o belli oluyo zaten,bu kadar büyük konuşmayın isterseniz hayat bu heran herkesin başına gelebilir ve ne yapacagını bilemez durumda olabilir emin olun sizde sizi döver gibi konuşulmasını istemezsiniz veya istersiniz bilemem iyi geceler

arkadaşım yapacak olan her şart altında yapar, dört duvar içine koy yine yapar
öyle kabloları keseyim, telefonu alayım bir işe yaramaz

sen önce kendi ayakların üzerinde duracak, kendini sevecek, kendine değer verecek, kendine saygı göstereceksin ki karşındaki de öyle yapsın
yapamıyorsa da buyursun gitsin

sürekli "telefonu takip et, mesajı takip et, kafasını mı çevirdi" ile geçmez bir ömür

Seven bunu yapmaz yapamaz bir suçluluk hisseder r Esim duysa uzulur onu aldatmis olurum diye vicdan yapar.guvenemezsiniz artik güven yoksa evlilik olmamali bosanin bence.

Gerekiyorsa isterim dost acı soyler dert anlatani yaglayip ballayanlardan simdiye kadar birsey oldugunu gormedim
Ben basima gelmez demiyorum bu dunyada hersey biz insanlar icin ..
Eger bigun ortada nolursa olsun yapmam gereken birsey varsa ve ben bunu birturlu goremeyip inatla kendimi yakiyorsam gerekirse bi tokat atip ac gozunu diyecek arkadasim olur umarim benimde.. şayet sonradan tesekkur ediyorlar :))) bazen ayy cnm inşş larla olmuyor ,gorulmuyor bazi seyler ...

Ya haklisiniz valla ama mesele insanin içi içini yiyor, yani mesela cok cok guvensen bile "şimdi bu napiyo ki nette" demeden duramiyor insan, hangimiz merak etmedik ki?

aslında özünde ben de sana katılıyorum
fakat sen yine de büyük konuşma, insan büyük konuştuğuyla sınanıyor çünkü
bizim bir arkadaşımız boşanmak istedi, ayrıldı karısından, çok düzgün bir adamdı, boşanma aşamasında (karısı istemediği için uzadı da uzadı), dava sürerken biriyle tanıştı, çok hoşlandı, birşey yaşamadı, kadına da söylemedi ama çok çok hoşlandı
bir daha tövbe dönmem eşime diyordu, ne laflar ne laflar
sonra 7 yaşındaki kızı hastalandı, sebebi bulunamayan vücut ağrıları ama ne ağrılar, hastanede bile yattı
sonunda dedi ki doktorlar anne baba ayrılığını kaldıramıyor, psikolojik
psikoloğa da götürdüler, sonuç alamadılar
bir süre sonra arkadaşımız tıpış tıpış döndü eve mecburen, davadan vazgeçti
kızı düzeldi ama kendi eridi, 1 senede yüzündeki kırışıklıklar arttı vs
demem o ki, belki düşüncelerinde haklısındır ama bu kadar bağıra bağıra söylememek daha iyi.

Ya haklisiniz valla ama mesele insanin içi içini yiyor, yani mesela cok cok guvensen bile "şimdi bu napiyo ki nette" demeden duramiyor insan, hangimiz merak etmedik ki?

ben "güven" olayını da çok doğru bulmuyorum
neden birine körü körüne güveneyim ki?
şeytan var, durur durur bir dürter, insan kendini bile tanıyamaz mesela

Buyuk konusmuyorum eger ki bana sen boyle yapiyorsun diyecekseniz yazdiklarimi iyi okuyun "bu dunyada hersey bizler icin" diyede belirttim basima benimde kotu seyler geldi halada gelebilir ben niye basina boyle bisey geldi diye yargilamiyorum basimiza gelenler kaderdir ama belaya karsi duruşumuz yaptigimiz seyler ,secimler bizim irademizde ve ben istendikten sonra cok seyi basardim, basaran gordum bahanelere siginmak en kolayi cocuk para vs ölmediysek bi cikiş kapisi illa oluyor bu dunyada ama kisa zamanda ama uzun vadede ...oturup cekiyosak sorun bizde benim uslubumda bu isteyen kib e basiyor isteyen gormezden gel e basar yasak yok ya

Bu erkeklerin gözünü toprak doyuracak anlaşılan

kötü anlamda yazmamıştım
hatta en başta yazdım ya
özünde ben de sana katılıyorum
neyse, kusura bakma

Konu sahibi az önce sana uzunca bir yazı yazdım ama yanlışlıkla silindi. Birazdan tekrar yazıcam. Belki şuan ki yaşadığın sıkıntılı durumuna bir katkısı olur.

Arkadas herkeste bir problem var ya.
Huzurlu bir evliligimiz var diyende bile bi bakiyorsun hoooooop bir aldatma hikayesi, bi siddet hikayesi.
Kiminin kocasi huysuz, kiminin ki kari kiz derdinde, kimi cok light'dir karisini ailesine ezdirir... dir de dir..
Ne oluyor bu evliliklere anlamiyorum ki? Alah'tan belalarini mi istiyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…