Sivriköşe, mantık sizin dediğinizi diyor evet fakat gerçek hayat böyle değil maalesef. herkesin hayatı çok başka. Hayatı, şartları, imkanları, ve tüm bunların oluşturduğu kişilik.
Bu açıdan bakmak lazım.
ablacım bir süre çok soğuk davran hatasını anlasın sende bu süre içinde kendinle ilgili değişiklikler yap saçını duruşunu bakışını konuşmanı herşeyini değiştir . Bakımı arttır makyajsız parfumsüz fönsüz gezme bir süre ama onun için yapma onun içinse bile belli etme ama kendin için yap göreceksin hem sen daha çok kendine güveneceksin hem o eşin olacak adam diyecek ki ya bu hatuna noluyor hayırdır ? ( hayatınızda biri olduğu şüphesine düşecek ve sizin neler hissettiğinizi o zaman anlayacak ) arkadaşlarınızla zaman geçirin sosyalliğinizi biraz arttırın.. üzmeyin kendinizi bunu bir deneyin bakalım işe yarayacak mı. işe yaramaz ve hala aynı şeyi devam ettirirse yolunu verin gitsin ..
oda kararsız kalmışki degişik yorumlar almak istiyor daha kibar davranabiliriz bence,adamın savunulcak hiçbi yanı yok ama burda genelde adamı bulamadıgınız için hep konu sahibinin üstüne gidiliyor oda açtıgına açacagına pişman oluyodur konuları takip ediyorum hep böyle oluyor,yine aynı şeyi savunun ama daha yumuşak bi dille..
Hayır ailenize soylemeyin hatta kimseye söylemeyin eğer ayrılmayı düşünmüyorsanız.
Ve hatta ayrılmayı düşünmeyen eşlerin , erkeklere bile belli etmemeleri gerekiyor bildiklerini. Erkek daha çok cesaretleniyor ( ahlaksızlaşıyor yani) , nasılsa birşey olmuyor deyıp devam ediyorlar adamsızlıklarına.
o belli oluyo zaten,bu kadar büyük konuşmayın isterseniz hayat bu heran herkesin başına gelebilir ve ne yapacagını bilemez durumda olabilir emin olun sizde sizi döver gibi konuşulmasını istemezsiniz veya istersiniz bilemem iyi gecelerBenim dilim boyle isteyen şikayet ediyor zaten buraya açma amaci farkli fikirler diyorsunda fikirler ortada ya tuh tuh ya vah vah yada süslen yada soguk dur annene git bitanesi bile cozum degil aslinda yapacak adama bazi seylerin şıkları olabilir ama bazılarında tek secenek vardir ya isaretlersin yada ikide bir o soruya geri donersin dedigim gibi 2. Defa oluyorsada adamin degil kadinin hatasi .. boyle birseye izin verdigi icin .. bu benim fikrim ben minnos minnoş konusamiyorum
Buralardan okuduklarimdan o kadar etkilendim ki evleneyim sevgilimin eline telefonu bilgisayari almasina izin vermeyecegim galiba. Yada internet kablolarini mi keserim naparim bilemedim ya bu sanal ortamin evlilik bitirme uzerindeki etkileri araştirilmali yani
o belli oluyo zaten,bu kadar büyük konuşmayın isterseniz hayat bu heran herkesin başına gelebilir ve ne yapacagını bilemez durumda olabilir emin olun sizde sizi döver gibi konuşulmasını istemezsiniz veya istersiniz bilemem iyi geceler
arkadaşım yapacak olan her şart altında yapar, dört duvar içine koy yine yapar
öyle kabloları keseyim, telefonu alayım bir işe yaramaz
sen önce kendi ayakların üzerinde duracak, kendini sevecek, kendine değer verecek, kendine saygı göstereceksin ki karşındaki de öyle yapsın
yapamıyorsa da buyursun gitsin
sürekli "telefonu takip et, mesajı takip et, kafasını mı çevirdi" ile geçmez bir ömür
Gerekiyorsa isterim dost acı soyler dert anlatani yaglayip ballayanlardan simdiye kadar birsey oldugunu gormedim
Ben basima gelmez demiyorum bu dunyada hersey biz insanlar icin ..
Eger bigun ortada nolursa olsun yapmam gereken birsey varsa ve ben bunu birturlu goremeyip inatla kendimi yakiyorsam gerekirse bi tokat atip ac gozunu diyecek arkadasim olur umarim benimde.. şayet sonradan tesekkur ediyorlar :))) bazen ayy cnm inşş larla olmuyor ,gorulmuyor bazi seyler ...
Ya haklisiniz valla ama mesele insanin içi içini yiyor, yani mesela cok cok guvensen bile "şimdi bu napiyo ki nette" demeden duramiyor insan, hangimiz merak etmedik ki?
aslında özünde ben de sana katılıyorum
fakat sen yine de büyük konuşma, insan büyük konuştuğuyla sınanıyor çünkü
bizim bir arkadaşımız boşanmak istedi, ayrıldı karısından, çok düzgün bir adamdı, boşanma aşamasında (karısı istemediği için uzadı da uzadı), dava sürerken biriyle tanıştı, çok hoşlandı, birşey yaşamadı, kadına da söylemedi ama çok çok hoşlandı
bir daha tövbe dönmem eşime diyordu, ne laflar ne laflar
sonra 7 yaşındaki kızı hastalandı, sebebi bulunamayan vücut ağrıları ama ne ağrılar, hastanede bile yattı
sonunda dedi ki doktorlar anne baba ayrılığını kaldıramıyor, psikolojik
psikoloğa da götürdüler, sonuç alamadılar
bir süre sonra arkadaşımız tıpış tıpış döndü eve mecburen, davadan vazgeçti
kızı düzeldi ama kendi eridi, 1 senede yüzündeki kırışıklıklar arttı vs
demem o ki, belki düşüncelerinde haklısındır ama bu kadar bağıra bağıra söylememek daha iyi.
Buyuk konusmuyorum eger ki bana sen boyle yapiyorsun diyecekseniz yazdiklarimi iyi okuyun "bu dunyada hersey bizler icin" diyede belirttim basima benimde kotu seyler geldi halada gelebilir ben niye basina boyle bisey geldi diye yargilamiyorum basimiza gelenler kaderdir ama belaya karsi duruşumuz yaptigimiz seyler ,secimler bizim irademizde ve ben istendikten sonra cok seyi basardim, basaran gordum bahanelere siginmak en kolayi cocuk para vs ölmdiysek bi cikiş kapisi illa oluyor bu dunyada ama kisa zamanda ama uzun vadede ...oturup cekiyosak sorun bizde benim uslubumda bu isteyen kib e basiyor yasak yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?