laale hanıma katılıyorum,ve üzülerek diyorum ki,beraberliğinizin devamı yok....4 aylık evlilik...
İhanet,dayak...
Boşanın..
canım daha yeni evliymişsiniz.ama seninki çok çabuk göstermiş kendini. severek evlendik diyorsun önceden farketmemişmiydin.ama şimdiden böyleyse sonrasını düşünemiyorum.aman herşeye kara vermeden sakın çocuk falan yapma dikkatli ol.sonra elin kolun bağlanır.
o kdar severek evlendıgın ınsanın senın hayatını cekılmez hale getırmesı ne acı... evett annemlere gıdıp bıraz kafamı toplamam lasım böyle dusunerek ıyıce kafayı yıcem.. tek basıma çözemıorum bırılerınden yardım almam lasım...ben bu saatten sonra esıme askla bakamam dokunamam böyle olsun ıstemesdım ama baska yapacak bısey yok... sizce onun aılesınden bırılerıne anlatmalımıyım bu durumu ?
o kdar severek evlendıgın ınsanın senın hayatını cekılmez hale getırmesı ne acı... evett annemlere gıdıp bıraz kafamı toplamam lasım böyle dusunerek ıyıce kafayı yıcem.. tek basıma çözemıorum bırılerınden yardım almam lasım...ben bu saatten sonra esıme askla bakamam dokunamam böyle olsun ıstemesdım ama baska yapacak bısey yok... sizce onun aılesınden bırılerıne anlatmalımıyım bu durumu ?
bence önce kendi ailenle paylaş.onlarla birlikte karar alın.yuva yıkılması hoş değil ama şimdi bunu yapan bir 5-10 yıl sonra neler neler yapar.................
erkek tarafı her zaman kendi oğlunun tarafını tutar hep gelindedir hata.yada benim kaynanam gibi sus cevap verme kocana kır dizini otur alttan al falan diyodu bende haklıysam asla susmam ben buraya ezilmeye gelmedim siz böyle dediğiniz için onlarda böyle yapıyolar dedim.yani canım onlara söylemek çözüm olmaz
canım çok üzüldüm inan. ben de yeni evliyim. eğer senin durumunda olsaydım arkama bakmadan giderdim ailemin yanına. çok şükür ki ailen yanında. bu konuda çok şanslısın. onun ailesiyle de sen muhattap olma bence. bırak zaten o anlatır. sen bir de onlardan duyacağın şeylere üzülme bence. çünkü arkadaşların da dedikleri gibi şeyler duyacaksın. Allah sabır versin canım. severek yapılan bir evliliğin bu kadar kısa zamanda bitmesi çok kötü. Allah bundan sonra bahtını açık etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?