Eşimin arkadaşlık sitelerinde mesajlarını ve fotosunu gördüm..Çok üzgünüm...

herkese tesekkur ederım yorumlarınız ıcın... kimseye anlatamadım yasadıklarımı belkı burda anlatırsam daha dogru bı yol ızlerım dedım esimi seviyorum ama aldatan dayak atan adam zaten bı es olma vasıflarını kaybetmıs demektır, çocuk yapmaya karar vermıstım bu yasananlar olmadan sımdı dıorum barı o hatayı yapmamısım...evett bosanmak benı cok üzecek herkes yorum yapacak gereklı gereksiz.. ama benım hayatım herseyden daha önemlı ben bana deger verenlerle olmak istiyorum... annem babam en degerlım benım hayattakı... inceldiği yerden kopsun artık... allahım herseyın hayırlısını versın herkese...

meslek sahibi kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsın, arkanda kapı gibi bir aile var, durman hata olur. senin yerinde olsa senin yasadıklarını cekmicek o kadar kadın var ki, cogu kadın ya eli ekmek tutmadıgı icin ya kücük cocugum var diye ya da ailem destek cıkmıcak diye cekiyor dayagı , ihaneti.
sen ise burda güçlü tarafsın ve eşinin konumunu bilemiyorum ama senin bu güçlü konumunu hazmedemediğinden böyle sacma sapan islere kalkısmıs olabilir.
büyük konusmayı sevmem sonucta 4 aylık bir evlilik var bosan demek hic kolay degil , kararın ne olur bilemem ama bence bir iki gün annenlerine yanına tasın , iyice düsün , aile büyüklerine danıs,

aldatmayı söylemiyorum bile ortada dayak var ve siz hala boşanacağınızı söylemedinizmi, bir an önce ailenize açın konuyu, aynı evdemisiniz bilmiyorum ama kalmayın aynı evde, elinizde rapor da varmış hiç muhatap almayın mahkeme kağıdı eline gitsin ordan öğrensin

canım daha yeni evliymişsiniz.ama seninki çok çabuk göstermiş kendini. severek evlendik diyorsun önceden farketmemişmiydin.ama şimdiden böyleyse sonrasını düşünemiyorum.aman herşeye kara vermeden sakın çocuk falan yapma dikkatli ol.sonra elin kolun bağlanır.

hem ihanet hem dayak
hem psikolojik hem fiziki şiddet
daha kötü ne olabilir ki.
yaptıkları yapacaklarının teminatıdır
yol yakınken daha büyük acılar yaşamadan
icabına bakın derim

o kdar severek evlendıgın ınsanın senın hayatını cekılmez hale getırmesı ne acı... evett annemlere gıdıp bıraz kafamı toplamam lasım böyle dusunerek ıyıce kafayı yıcem.. tek basıma çözemıorum bırılerınden yardım almam lasım...ben bu saatten sonra esıme askla bakamam dokunamam böyle olsun ıstemesdım ama baska yapacak bısey yok... sizce onun aılesınden bırılerıne anlatmalımıyım bu durumu ?

aslında nısanlıyken de aldatmıstı benı netten face hesabını yakalamıstım baska ısımle ozaman bı sekılde affetım onu gormezden geldım hata etmısım o bana deger verseydı aynı hatayı ıkı kez yapmazdı kararım bellı bosanmak olucak bu hafta sonu bızımkılerle paylasıcam herseyı anlatıcam her gun uzulmektense toparlarım kendımı bı sekılde

bence önce kendi ailenle paylaş.onlarla birlikte karar alın. yuva yıkılması hoş değil ama şimdi bunu yapan bir 5-10 yıl sonra neler neler yapar.................

Başından geçenleri okudum canım...Allah yardımcın olsun. Zararın neresinden dönülürse kardır. Severek evlenmişsin,sonunun böyle olması acı olmuş ama her şerde bir hayır vardır. Bence sen ailenin yanına git,bi süre kafa dinle. Onun ailesinden birilerine söyleme bence. Çok dillenirse aileler falan araya girmeye çalışacaklardır.Çok zorda kalırsan eğer söyle derim.

canım böyle tipler iflah olmaz acı ama gerçek.bizde yeniyken eşimle çok kavga ettik bikaçkez o dönem tokadını bile yedim ama bizim bireysel hiçbir sorunumuz yoktu tam tersi hayat görüşlerimiz aynıdır fakat annesi dolduruyodu hep.zamanla anladı oda annesinin hatalarını ve şimdi iyiyiz.ama seninki çok farklı bi durum benimki hatasını anladı ve düzeltti seninki ise hatalı olduğunu bile bile devam ediyo o yeminleri ağlayanları bende gördüm zamanında ama hep tekrarlanıyo sonu yok devam edicem dersen alışırsın bi süre sonra bunları umursamadan evliliğine devam edenlerde var ama bence hayatını tüketme

evet daha dort aylık evlılık... cicim ayları olması gereken aylar... her günün askla gececegı anlar... biz baştan tükettik herseyi... olayın ustunden bı hafta gectı hergun onunla aynı catı altında olmak cok zordu benım ıcın ama amcamı kaybettık gecen hafta acısı taptaze bıde ben annemlerı uzeyım ıstemedım ama yarın onlardayım bu yükü dah afazla taşıyamıcam

Neden ki?
Eşinizin ailesi öğrenince ne değişecek ki?

bence önce kendi ailenle paylaş.onlarla birlikte karar alın. yuva yıkılması hoş değil ama şimdi bunu yapan bir 5-10 yıl sonra neler neler yapar.................

bende ailenle paylaşman taraftarıyım ayrılacaksan onlar bunu bilmeli o zaman sana destek olurlar ama pat diye birden ben boşandım geri geldim size olmasın.ben yeni evliyken abilerime falan herşeyi anlattım şimdi eve git ama sana el kaldırdığı an beni ara gelip alırım seni demişti sağolsun. eşimde bidaha yapmadı zaten.

erkek tarafı her zaman kendi oğlunun tarafını tutar hep gelindedir hata.yada benim kaynanam gibi sus cevap verme kocana kır dizini otur alttan al falan diyodu bende haklıysam asla susmam ben buraya ezilmeye gelmedim siz böyle dediğiniz için onlarda böyle yapıyolar dedim.yani canım onlara söylemek çözüm olmaz

bencede onlar için oğulları hep haklıdır.şeytana uymuştur birdaha yapmaz muhabbeti olur.ama iyi düşün kendi kararını ver.kimseden etkilenme.

ne bilim onlarda üzülsün kafa yorsun istiyorum belkıde bılmıorum kendı aıleme anlatıcam herseyı onlar benım yanımda olur haklısınız onlara desem erkektır yapar derlerrrr kımseye inancımkalmadı

canım çok üzüldüm inan. ben de yeni evliyim. eğer senin durumunda olsaydım arkama bakmadan giderdim ailemin yanına. çok şükür ki ailen yanında. bu konuda çok şanslısın. onun ailesiyle de sen muhattap olma bence. bırak zaten o anlatır. sen bir de onlardan duyacağın şeylere üzülme bence. çünkü arkadaşların da dedikleri gibi şeyler duyacaksın. Allah sabır versin canım. severek yapılan bir evliliğin bu kadar kısa zamanda bitmesi çok kötü. Allah bundan sonra bahtını açık etsin...

inşallah bundan sonra hersey daha iyi olur çünkü psikolojim bozulcak iyice kendı hayatımı mahvetmıcem bu gelgıtler hep olcak devam edersek eger. ben bu sekılde dahada yıpranıcam.. bu evlılıkten hayır gelmeyecek devam etmek anlamsız.. bitirdik herseyı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…