4 aya bu kadar çirkinlikleri sığdırabilen kocanın 20 yılda yapabileceklerini hayal etmek bile istemiyorum ....Allah yardımcın olsun
Merhaba canım...Öncelikle ihanet ve dayak güzel şeyler olmadığını hepimiz biliyoruz eğer maddi durumun varsa durma boşan derim yok eğer durumun yoksa sonra daha kötü olacaksan eğer eşinede birazcık güvenin kaldıysa onu süründürerek evliliğini yoluna sokabilirsin.
ne güzelki sen gercek yuzunu evlenmeden görebılmıssın...dört ayda olsa evlıyım ıste... bosanmıs kategorısıne gırmek ıstemezdım 24 yasında...ama insanları tanıyamıosun işte... sen ne kadar iyi dürüst olursan ol sen hep kandırılan oluosun... bı arkdasım dedı ısıyle ılgılı olabılır verdıgı tepkıler fln dedı esım polıs.... ama polıs olmak sıddet uygulamayı gerektırmıoo... insan olmak lazım kadına deger vermeyı ögrenebılmek lasım
arkadas surundurse eline ne gecicek?kendi hafizasini da mi silecek?
sadece maddiyati dusunerek evli kalmayin lutfen.bu arkadas agac kovugundan cikmadi ya! kendi ailesiyle gecinemez mi?
burda bosanmaya zorluyor gibi gorunmek istemem ama boyle evliliklerde de lutfen maddiyata bagimli kalinmasin.ardindan cocuk da olursa ne olacak?bu sefer cocugum icin ayrilmiyorum olucak!!!
kesinlikle katılıyorum ben bile bi ara eşimden ayrılmayı düşündüğümde eşim burdaki imkanları bidaha bulamazsın diyodu evet altımda arabam olmıcak belki ama çalışıp kesinlikle ayaklarımın üzerinde dururum dedim.zaten kadınlar hep maddiyatı ve çocukları bahane ediyolar alakası yok gerekirse merdiven silerim ama kimseye boyun eğmem.biraz güçlü olsun artık kadınlar yeter ya korkmasınlar bu kadar biz korkarsak daha çoooooooooook eziliriz
dört aylık evlıyım esımle severek evlendık gercekten cok severek hemde cok seye göğüs gerdık bırlıkte onu cok sevıyorum... ama gecen hafta arkadslık sıtesınde bır suru kızla konustugunu gördum baska bı msnı var bı sekılde kırdım sıfresını ve ulastım neler neler yazmıs sapıkca seyler o an elım ayagıma dolastı sanalda olsa aldatılmak hemde bu kadar yenı evlıyken çok sınırlenmıstım... eve gıttım bu hala ben yapmadım dıo arkadas gırmıs fln yalanlar uyduruo oysa kendı resmını bıle koymus...özür dılerım asla yapmıcam affet bı erkek bu kadar acız olabılırmıydı bu kdar basıtmıydı hersey... oysa bana karsı en ufak bı ılgısızlıgı yok bensız yemez ıcmez bensızken hıcbısey yapası gelmez her anlamda anlasabılıyoruz neye ınancamı sasırmısken gecen hafta amcamı kaybettık hersey ustuste geldıben cok kötüyüm tabı ıcımden gelmıo konusmak onunla dedı napmaya calısıosun sen tokatla baslayan tartısma buyuk bı dayakla sonlandı karsı koymaya calıstıkca vurduevden gıtmeye calıstım bırakmadı pısman oldu aglamaya basladıı bı anlık sınırle oldu dedı oysa hıc haketmedım hıc hemde kıtledım kendımı odaya gıt dedım görmek ıstemıorum eertesı gun sabah gıtttım evden yallvarmalakr fln çok tükendım ben ya affetsem bı turlu affetmesem bı turlu balık bastan kokar derler esım sınırlerıne hakım olamıo oysa ben onun hatalarını görmezden geldım cogu kez.. napmam lasım bılmıorum
dört aylık evlıyım esımle severek evlendık gercekten cok severek hemde cok seye göğüs gerdık bırlıkte onu cok sevıyorum... ama gecen hafta arkadslık sıtesınde bır suru kızla konustugunu gördum baska bı msnı var bı sekılde kırdım sıfresını ve ulastım neler neler yazmıs sapıkca seyler o an elım ayagıma dolastı sanalda olsa aldatılmak hemde bu kadar yenı evlıyken çok sınırlenmıstım... eve gıttım bu hala ben yapmadım dıo arkadas gırmıs fln yalanlar uyduruo oysa kendı resmını bıle koymus...özür dılerım asla yapmıcam affet bı erkek bu kadar acız olabılırmıydı bu kdar basıtmıydı hersey... oysa bana karsı en ufak bı ılgısızlıgı yok bensız yemez ıcmez bensızken hıcbısey yapası gelmez her anlamda anlasabılıyoruz neye ınancamı sasırmısken gecen hafta amcamı kaybettık hersey ustuste geldıben cok kötüyüm tabı ıcımden gelmıo konusmak onunla dedı napmaya calısıosun sen tokatla baslayan tartısma buyuk bı dayakla sonlandı karsı koymaya calıstıkca vurduevden gıtmeye calıstım bırakmadı pısman oldu aglamaya basladıı bı anlık sınırle oldu dedı oysa hıc haketmedım hıc hemde kıtledım kendımı odaya gıt dedım görmek ıstemıorum eertesı gun sabah gıtttım evden yallvarmalakr fln çok tükendım ben ya affetsem bı turlu affetmesem bı turlu balık bastan kokar derler esım sınırlerıne hakım olamıo oysa ben onun hatalarını görmezden geldım cogu kez.. napmam lasım bılmıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?