Eşimin arkadaşlık sitelerinde mesajlarını ve fotosunu gördüm..Çok üzgünüm...

4 aya bu kadar çirkinlikleri sığdırabilen kocanın 20 yılda yapabileceklerini hayal etmek bile istemiyorum ....Allah yardımcın olsun

benimde zamanında böyle bi sevgilim vardı.bigün ciddi bi kaza geçirdi.ben çok üzüldüm ve o dönem hep destek oldum çalışamama ihtimali vardı kazadan sonra olsun ben bakarım sana evlenince dedim.tam o günlerde öğrendimki 2 ayrı bayanla görüşmüş birlikte olduğumuz dönemlerde kızlardan biri eski bi arkadaşım çıktı ve tesadüfen öğrendim.hesap sordum tabi baştan inkar etti arkadaşımda ben gerekirse senin için yüzleşirim deyince fena sıkıştı ve itiraf etti.tabi olay bitti benim için ama ne yalvarmalar ne ağlamalar kaza olayınıda kullandı yani ve ben tekrar bi şans verdim yine aldattı yine affettim en sonunda tamamen sildim gene başladı koşmaya peşimden ama nafile bende geçte olsa salaklığımın farkına vardım evlenene kadar hep haber yolladı hiç muhatap olmadım ve ondan kurtuldum hayatımda onun kadar sapık aşağılık iğrenç bi insan görmedim anlatırken bile tiksiniyorum öyle insanlardan.allahtan beraberken çağırdığı saçmasapan ıssız yerlere gitmedim hep halka açık kafeteryalarda falan görüşelim diyodum bu yüzdende çok kavga ettik sen bana güvenmiyomusun diye evet güvenmiyodum

ne güzelki sen gercek yuzunu evlenmeden görebılmıssın...dört ayda olsa evlıyım ıste... bosanmıs kategorısıne gırmek ıstemezdım 24 yasında...ama insanları tanıyamıosun işte... sen ne kadar iyi dürüst olursan ol sen hep kandırılan oluosun... bı arkdasım dedı ısıyle ılgılı olabılır verdıgı tepkıler fln dedı esım polıs.... ama polıs olmak sıddet uygulamayı gerektırmıoo... insan olmak lazım kadına deger vermeyı ögrenebılmek lasım

Son düzenleme:

arkadas surundurse eline ne gecicek?kendi hafizasini da mi silecek?
sadece maddiyati dusunerek evli kalmayin lutfen.bu arkadas agac kovugundan cikmadi ya! kendi ailesiyle gecinemez mi?
burda bosanmaya zorluyor gibi gorunmek istemem ama boyle evliliklerde de lutfen maddiyata bagimli kalinmasin.ardindan cocuk da olursa ne olacak?bu sefer cocugum icin ayrilmiyorum olucak!!!

Son düzenleme:

polislikle ilgisi olmaz canım.karşı dairemde polis var ve eşine karşı çok saygılı hala sevgili gibiler bazen eşime bile akıl verdiği olmuştu.ama sen genede acele etme boşanmak için ama bu arada taviz ver demiyorum asla bide nolur çocuk konusunda dikkat et.evliliğinden emin olmadan asla çocuk yapma aman diyim.biraz kafanı dinle iyice sakinleş ve kendin için doğru olanın ne olduğunu hissediyosan ona göre hareket et canım allah yardımcın olsun

kesinlikle katılıyorum ben bile bi ara eşimden ayrılmayı düşündüğümde eşim burdaki imkanları bidaha bulamazsın diyodu evet altımda arabam olmıcak belki ama çalışıp kesinlikle ayaklarımın üzerinde dururum dedim.zaten kadınlar hep maddiyatı ve çocukları bahane ediyolar alakası yok gerekirse merdiven silerim ama kimseye boyun eğmem.biraz güçlü olsun artık kadınlar yeter ya korkmasınlar bu kadar biz korkarsak daha çoooooooooook eziliriz

Çok Haklısın bencede

yerim sinirini, sinirle olmuşmuş, karşısında güçlü kuvvetli 2 mt bi adam olsada sinirinin esiri olcakmıydı acaba, hikaye... açığını çok kötü yakaladın diye deliye dönmüş, nasıl bastırsam sindirsem diye düşünmüş
ya canım hala nasıl seviyorum yazabiliyosun onuda bilmiyorum, çoktan o sevginin yerini nefret almalıydı

En büyük hata çok sevmek.. Karşındakinden çok sevmeyeceksin.. hayat bana bunu ögretti..
İşin içinde can tehlikeniz var madem çözüm net ..
Allah yardımcınız olsun ..
Hiç bir genç kız bu gibi şeyleri görmek için yuva kurmaz ama insanın üzerine basınca özelliklerini göster düğmesi çıkmıyor ki görebilesin..
Sabır diliyorum size.

Allah yardımcın olsun, yaşadığın şeyler hakikaten de çok zor. Daha yaşın çok genç ve henüz 4 aylık evlisin. :26:

Keşke demek yanlıştır ama aslında Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli olur hesabı olmuş biraz. İlk başta evlenmeden önce bu meseleye nokta koymalıydın ama olan olmuş, bundan sonrasına bakmak lazım.

Eşinin tepkilerinin mesleğiyle alakalı olduğunu sanmıyorum, tamam polislik zor ve sabır gerektiren bir meslek bu da sinire sebep olabilir ama yukarıda greeneyesegs ın da verdiği örnek misali bu kişinin karakterine bağlı bir durum.

Bence medeni bir şekilde her şeye bir an önce son ver, karşındaki kişi de ayrılırken bari biraz insanlık öğrensin senden.

senin adına üzüldüm hem suçlu hem güçlü yaptığını yanına bırakma derim şiddet hepsinden kötü bi kadını vurmak ta neymiş af etme derim

Allahım size güç versin, verdiğiniz karar her ne olacaksa pişman etmesin

Bi kitapta okumuştum.

Hata; bir davranışın yanlış olduğunu bilmeden yapmak,
Yanlış; bir davranışın yanlış olduğunu bilerek yapmakmış.

Ve yanlışların affı kesinlikle yeni bir yanlış doğururmuş.

Bu tur durumlarda genelde araya zaman girdi mi yapilanlarin acisi hafifliyor. Biraz yalvarma yakarma biraz canim cicim deyince zaten gonlu kirik kadin, kapilarini yeniden araliyor. Dilerim onlardan olmazsin, dilerim o aciz adamdan kendini kurtararak hayatin icin, seni ozene bezene buyuten ailen icin iyi bir sey yaparsin.

kesinlikle ayrılın eşinizden bu durum başına gelmiş ve evliliğini sürdüren çok kişi var çevremde sürekli aldatılma şüphesi ile yaşıyorlar eşleri şu an bir şey yapmasada araya bir kere ihanet girdimi ne kadar uğraşsanızda hiçbir şey eskisi gibi olmuyor çevredekiler ne der diye düşünmeyin herkes yaşadığını bilir insanlar bir gün iki gün konuşur sonra unuturlar bu hayat sizin aileniz sizi dengesiz bir adamla yaşayıp çile çekesiniz diye dünyaya getirmedi yol yakınken kurtulun Allah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin

bencede en yakın yoldan boşan derim bende zaraın nersinden dönsen kardır. bende 18yaşında yanlış bi evlilik yaptım 2.5 sene evli kaldım ve sonuç olarak 1.5 sene önce boşandım ve şuanda daha mutluyum iyi ki boşanmışım diyoum ve bi daha da hiç görüşmedm benim eşimde senin eşin gibi yaptı hatta ev adresini bile vermişti kıza hediye göndercekmiş göya bende senin gibi msn şifresini çözmüştüm bende dayak olayı yoktu ama hiç anlaşamıyoduk kedi köpek gibi sürekli kavga ediyoduk hiç mutlu değildim..

Bence yolun başındayken vazgeçin derim saygının olmadığı yerde sevgide barınamaz hazır çoluk çocuk yokken bitirin emin olun dünyanın sonu değildir hayat güzel ve çok kısa kendinize zindan etmeyin derim

sevgi006 İİ düşün arkadaşım,zor bir durum elbette haklısın.Ama bir yuva kolay kurulmuyor.Kimbilir ne emekler harcadın.Karar senin.Mutlu olursun inşlh.

arkadaslar bosanmadım cesaret edememek de degıl bılmıorumm esımı sevıyorum o da benı sevıo bılıorum dogru mu yanlıs mı bılmıorum yaptıgım ama esımı affettım... degısecegını söyledı... bır sans daha verdım umarımm artık böyle sorunlar yasamayız ama haklısnız affettım ama kafama takılıo acaba gene gırıomu nete dıe aklım takılıoo hayırlısı zamana bıraktm sımdılık umarım hersey ıyı olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…