4 aylık evlilik...
İhanet,dayak...
Boşanın..
ah ah ınsallah pısman olmazsın ne dıyımarkadaslar bosanmadım cesaret edememek de degıl bılmıorumm esımı sevıyorum o da benı sevıo bılıorum dogru mu yanlıs mı bılmıorum yaptıgım ama esımı affettım... degısecegını söyledı... bır sans daha verdım umarımm artık böyle sorunlar yasamayız ama haklısnız affettım ama kafama takılıo acaba gene gırıomu nete dıe aklım takılıoo hayırlısı zamana bıraktm sımdılık umarım hersey ıyı olur
Size söyleyebileceğim tek şey ne yaparsanız yapın ama sakın böyle bir adamdan çocuk yapmayın. Yazık oluyor sonra o çocuklara.
aslında nısanlıyken de aldatmıstı benı netten face hesabını yakalamıstım baska ısımle ozaman bı sekılde affetım onu gormezden geldım hata etmısım o bana deger verseydı aynı hatayı ıkı kez yapmazdı kararım bellı bosanmak olucak bu hafta sonu bızımkılerle paylasıcam herseyı anlatıcam her gun uzulmektense toparlarım kendımı bı sekılde
evet calısıyorum üniversite mezunu olarak bunları yasamak dahada acı hayatta hersey ınsanlar ıcınmıs... babamın hala üzerime tıtredıgı benı gordugundebenı mutlu etmek ıcın neler yaptıgını gördükce dıorum benım aılem onlarr esımle aıle olamadık... belkı sımdılık yoluna gırer hersey ama bu supheyle basedebılırmıyım bılmıorum.. iş yerınden herkes farkında evlenınce yüzün gülmez oldu dıyorlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?