Eşimin arkadaşlık sitelerinde mesajlarını ve fotosunu gördüm..Çok üzgünüm...

canım oncelıkle gecmıs olsun sana..

tam butun yorumları okudum son sayfaya geldım sok oldum ama...
ıyı gıdıyor mutluyum yazmıssın nasıl yanı?

ben senın yerınde olsam bır dk. durmam oyle dengesız bır adamın yanında..
her an ne dıyecegı bellı olmayan hareketlerını kontrol edemeyen bırıyle degıl aynı evde yasamak aynı yatagı paylasmak
ayyy anlattıkca ben fena oldum canım...

tabı karar senın.. ama bu olanların tekrardan yasanacagını bıle bıle tekrar beraber olmakta bıraz dengesızlık bana gore...

allah yolunu acık etsın dıyecek baska soz yok...

canım arkadaşımızın biri çok güzel bir söz yazmış
hata bilmeden yapılandır yanlışsa bilerek yapılandır..
seninki hata değil yanlış yapmış..

Bak nişanlıyken yapmış affetmişsin..
4 aylık evliyken yine yapmış hatta üzerine birde dayak atmış yine affetmişsin..
İnşallah bir üçüncü olmaz ama olursa sakın arkana bakma ve tekrar affetmeyi aklından bile geçirme..

Herkes ikinci bir şansı hak eder ama bir insan bile bile aynı yanlışını nasıl olsa karşı taraf affediyor diye tekrar ederse o zaman işler değişir..

Allah yolunu açık ve daim etsin inşallah tekrar böyle bir durum yaşamazsın..

4 aylık bi evlilikten bahsediyoruz değilmi anlattığınıza göre bu kadar büyük bi aşkın sonunu bumu yani...
yol yakınken boşanın ilerideki haliniz gözümün önüne gelir gibi.. bide çocuk olunca dahada rezil olursunuz..
böyle erkekleri anlmak çok güç daha ergenlikten çıkamadıklarını düşünüyorum... böylelerinin ergenliği 70 e kadar sürüyo heralde yazık ne kadar zavallılar..( konu sahibi arkadaşım sadece eşin için değil genelleme yapıyorum)

Son düzenleme:
kesinlikle ayrılın derim
bunun ilki sonu olmaz bir insan ne ise o dur değişmez
daha yenı evlı ıken bunları yasatan ılerde neler yapar,
ilerde pişman olup kendınıze kızmak yerıne bu kadr yenı evlıyken kesıp atın

eşınızı affetmışsınız bıze mutlu olun demek duser

ama sıze tavsıye olurda eşınızle tartışırsanız bır daha...

sız altan alın cunku eşınız sınırlenınce ne yapacagı bellı olmuyor

Dayak daha ılerı gıdebılır..Canınızın kıymetını bılın...

dılerım bundan sonra cok ama cooooook mutlu olursunuz

Benim eşimde sanalda değişik değişik sitelere üye olmuştu.Arkadaşlık vs tarzında sitelere..Ayrıca bende msninin şifresini bişekilde kırmıştım ve dolu kız vardı kayıtlı.Bana da sizinki gibi ben kullanmıyorum başkası açmış benim adıma tarzında çok komik yalanlarla savunmuştu kendini.Şu anki durumum ise affedip tekrar devam ettiğime binlerce pişmanım.

çocuğunuz olmadan kurtarın kendinizi derim bu adamdan. o zaman ayrılması, çekip gitmesi çok daha zor olur. ve hem suçlu olup hem aldatıp hem de size dayak atan adam ileride sizi öldürmeye bile kalkabilir. allah korusun televizyonlarda neler görüyoruz, karısını öldüren, çocuğunu öldürenler. hem de öyle basit sebeplerle ki. sinirlerine hakim olamayıp böyle davranan adamlardan acilen uzaklaşılmalı cinnet anında ne yapacakları hiç belli olmaz. allah yardımcınız olsun

aaahhhh ahhhh yine erkek faciası
1. sayfada boşanacağım ifadesi 15 gün geçmeden 7. 8. sayfada affettim açıklaması
kk hikayelerinden durum zor umarım pişman olmazsınız

zaten evliliklerin rayına oturması için baştan bir dayak gerekli, diyelim geçelim...

yani, ne diyelim ki sana daha? herkes doğru olanı, yapman gerekeni yazmış ama sen affettim, rayına oturuyor demiş, sonuna bir de gülücük eklemişsin. dövmedi mi seni bu tiynetsiz? tamam, boşan demekle boşanmak eylemi arasında dağlar kadar fark olabilir ama aklın yolu da birdir be güzelim bir de daha 87 doğumlu gencecik kızsın, babandan yemediğin dayağı elin oğlundan yemişsin. biraz gururlu düşünseydin ya. çok üzülüyorum ya.

hem suçlu hem güçlü adi herife bak sen ya boşan gitsin çocukta yok uğraşma bacım sen bu adi herifle

Özrü Kabahatinden Büyük Beyfendinin..
Hangi Akla Hizmet Kadını Dövüyor??
Hey Allah'ım Ne Günlere Kaldık..
El Deliye Biz Akıllıya Hasret..

Belki adam bir daha yapmayacak.İnsanlar değişebilir.Birkez yanılma payı verilebilir.Üstelik evliliğin ,ilk yılları daha zormuş;oturmamış oluyormuş..
Bu olayı ona unutturmayın;hep tetikte dursun..Kaybetme korkusuyla bu ona ders olacaktır;bir anlık gevişekliğine gelmiş olabilir net mesajları.Belli ki bekarlık alışkanlığını henüz bırakamadı;o mesajları görmeyebilirdiniz;ki bilmediğimiz neler oluyordur.Erkeklerin geneli böyle midesiz...
Dövmesini anlamdım ara ara mı dövüyor;bunun üzerine ilk kez mi dövdü?_Siz ona kızıp bağırınca o da mı sinirlendi;girişti?SAyrıntı vermemişsiniz;ayrıntılar önemlidir;o kişiyi biz tanımıyoruz ;siz tanıyorsunuz.
Evlenmeden önce olsa bunlar kesin ayrılın derdim.Ama evlilik olunca başka oluyor herşey.Boşanma sonrası huzursuzluk evlilik huzursuzluğunu aşabiliyor.
Hayırlısı olsun..
Dua ile..

ah ah ınsallah pısman olmazsın ne dıyım

o değilde benim anlamadığım dayak yemiş ama hala nete girermi acaba diyor? ee demekki bazı kadınlar memnun hayatlarından hakediyorlar .ya tövbe estagfurullah ölmeyimi bekliyorsunuz allah aşkına dayak ne demek ya hem 4 aylık evlisin üstelik ünv mezunusun ailen arkanda ve mesleğin var ve sen seviyorum diyosun çok imrendim sevginize.

ahh ahhhh çektirdin bana, bende nişanlıyken affettim, telefonuna bir kadından mesaj gelmişti, Canın beni mi çekti kulaklarım yanıyor yazmış kadın. evlenmeye 15 gün kalmıştı. o kadar çok pişman oldum ki o an nişanı atmadığıma hala çok pişmanım. Şimdi telefonu hep şifreli geçen hafta eski kız arkadaşı ve o mesaj atan kadını yeni hattına yani evlendikten sonra aldığı hattı ve telefonuna bilmem ne gazetesi olarak kaydetmiş olarak gördüm.. sadece kayıtlı dedi yeminler etti görüşmedim diye. telefon geçmişini çıkart dedim kurumsal bir telefon olduğu için çıkartamadı. çok zor bu evliliği yürütmek.

Benim ailem arkamda olsa Babam düzgün bir adam olsa bana yaptıklarını anlattığımda gel kızım, hiç çekme sonuna kadar arkandayım dese, bir dakika düşünmem. ama boşanırsam baskı içinde yaşamaktan korkuyorum.

Son düzenleme:

Ben sana bi sey demic em sadece yasadiklarimi anlaticam.daha evleneneli bir yil olmamis esimin arabasinda bi telef buldum eski kullanmadigi telef.du bi baktim acik calisiyor icinde bi suru msj bi kizla sordum arkadasim yazmis dedi neyse kavga etdim sonunda inandim bi yil sonra arkadaslik sitelerinde buldum onu bu seferde arkdsi yapmismis neyse simdi artik guvenim kalmadi .neyse ya se sifreyi nasil kirmisdin bi ara ben de cok calisdim yapadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…