- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
merhaba kızlar size bir konuda danışmak istiyorum 4 yıllık evliyim eltimden pek hoşlanmıyorum sebebi de ilk evlendiğim zaman onun yüzünden eşimle bi tartışma yaşamıştık onun düğününde yapılmayan şeyler varmış benim düğünümde yapılıyormuş falan filan onunla hiç tartışmam olmadı neyse...şimdi eşim ameliyat oldu 2 hafta oldu ameliyata eşimin abisi kaynanam ve ben gittik...eltim ilk önce kocasını aradı sonra kaynanamı en sonda eşimi aradı...eşim ameliyatlı olmasına rağmen beni hiç aramadı çok tuhafıma gitti şimdide 2 hafta oldu hala gelmediler bize geçmiş olsuna gelmeleri önemli değil ama küçük bi yerde yaşıyorum insanlar çok garip etrafımdakiler yok eşinin ailesi neden gelmiyola küsmüsünüz senimi sevmiyolar şu bu falan diyolar halbuki banane gelmeseler de olur yani ama insanlara ne diyeceğimi şaşırıyorum kaynanam da gelmedi bu arada çok yakın evlerimizi biri beş biri 15 dk hani...eşime de öylesinesöyledim böyle diyo komşular dedim o da onlara neymiş de şöyle böyle benimle aşırı derecede kavga etti halbuki ben sadece söledim hani nye gelmiyola falan diye hesap sormadım eşim bana küfür falan etti bide öğretmen yani...eşim böyle tartıştığında çok değişik oluyor küfür ediyor falan of neyapacağımı şaşırdım.....