eşimin aşırı tepkileri....

Beyazkure

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
1.603
410
698
merhaba kızlar size bir konuda danışmak istiyorum 4 yıllık evliyim eltimden pek hoşlanmıyorum sebebi de ilk evlendiğim zaman onun yüzünden eşimle bi tartışma yaşamıştık onun düğününde yapılmayan şeyler varmış benim düğünümde yapılıyormuş falan filan onunla hiç tartışmam olmadı neyse...şimdi eşim ameliyat oldu 2 hafta oldu ameliyata eşimin abisi kaynanam ve ben gittik...eltim ilk önce kocasını aradı sonra kaynanamı en sonda eşimi aradı...eşim ameliyatlı olmasına rağmen beni hiç aramadı çok tuhafıma gitti şimdide 2 hafta oldu hala gelmediler bize geçmiş olsuna gelmeleri önemli değil ama küçük bi yerde yaşıyorum insanlar çok garip etrafımdakiler yok eşinin ailesi neden gelmiyola küsmüsünüz senimi sevmiyolar şu bu falan diyolar halbuki banane gelmeseler de olur yani ama insanlara ne diyeceğimi şaşırıyorum kaynanam da gelmedi bu arada çok yakın evlerimizi biri beş biri 15 dk hani...eşime de öylesinesöyledim böyle diyo komşular dedim o da onlara neymiş de şöyle böyle benimle aşırı derecede kavga etti halbuki ben sadece söledim hani nye gelmiyola falan diye hesap sormadım eşim bana küfür falan etti bide öğretmen yani...eşim böyle tartıştığında çok değişik oluyor küfür ediyor falan of neyapacağımı şaşırdım.....

Millet aileni istemiyorum diye kavga eder eşi ile sizinki de tam tersi olmuş.Eşiniz bir garip gerçekten.
E siz arayıp çağırın kayınvalidenizi ''Anne gel çay demledim'' diyin mesela.O zamanda mı gelmiyor.gerçi sorun anladığım kadarı ile birinin gelip gelmemesi ve ya milletin dedikoduları değil eşinizin haddini bilmez tavırları.
Oturun konuşun neden böyle davrandığını sorun. ben olsam sana insanlar geleceklerini doğru yönlendir diye teslim ediyorlar,Sen yönünü şaşırmışsın.Allah onları korusun derim...

Bosver canim, ne derlerse desinler takma cevredekileri. Esinde uzulmus sanirim gelmediler diye, sonucta onun akrabalari, acisini senden cikarmis. Tabii ki yaptigi yanlis, hele kufurlu konusmasi. Esinle konusmayi denesen diycem ama acaba daha mi kotu olur. En azindan tepkini belli etmelisin kufur konusunda yoksa onune gecemezsin.

nasıl dedikoducu bir yerde yaşıyoruz, kayınvaldenler size geçmiş olsuna gelmedi diye elaleme dert olmuş, bunun dedikodusunu yapıyorşar. size ne sizi ne ilgilendirir.

ya zaten bu ilk değil herhangi bi tartışma yaşadığımızda çok küfür ediyor anlayamıyorum yani...neyapacağımı şaşırdım çok bağırıyor yani görende onu aldattığımı falan sanı bi görseniz...konuşulmaz yani konuşsam yine aynısını yapar...ne yapacağım ben bilmiyorum....çok canım sıkılıyor bu konuya?

eşiniz zaten ailesinin gelmediğine içerlemiş sizde söyleyince kinini size kusmuş.aman ha bundan sonra ailesiyle ilgili bişey söylemeyin.yoksa suçsuzken suçlu olursunuz.vay ailem senin yüzünden gelmiyo falan der..erkekler böyle .evlendikten sonra aileleri kıymetleniyo...eşinizin küfür olayı ise çok kötü..alışkanlık haline geldiyse düzelmesi zor..meslektaşımmış bir de .yazık diyorum..eğitimli bir insanın öyle davranması çok daha çirkin...

merhaba kızlar size bir konuda danışmak istiyorum 4 yıllık evliyim eltimden pek hoşlanmıyorum sebebi de ilk evlendiğim zaman onun yüzünden eşimle bi tartışma yaşamıştık onun düğününde yapılmayan şeyler varmış benim düğünümde yapılıyormuş falan filan onunla hiç tartışmam olmadı neyse...şimdi eşim ameliyat oldu 2 hafta oldu ameliyata eşimin abisi kaynanam ve ben gittik...eltim ilk önce kocasını aradı sonra kaynanamı en sonda eşimi aradı...eşim ameliyatlı olmasına rağmen beni hiç aramadı çok tuhafıma gitti şimdide 2 hafta oldu hala gelmediler bize geçmiş olsuna gelmeleri önemli değil ama küçük bi yerde yaşıyorum insanlar çok garip etrafımdakiler yok eşinin ailesi neden gelmiyola küsmüsünüz senimi sevmiyolar şu bu falan diyolar halbuki banane gelmeseler de olur yani ama insanlara ne diyeceğimi şaşırıyorum kaynanam da gelmedi bu arada çok yakın evlerimizi biri beş biri 15 dk hani...eşime de öylesinesöyledim böyle diyo komşular dedim o da onlara neymiş de şöyle böyle benimle aşırı derecede kavga etti halbuki ben sadece söledim hani nye gelmiyola falan diye hesap sormadım eşim bana küfür falan etti bide öğretmen yani...eşim böyle tartıştığında çok değişik oluyor küfür ediyor falan of neyapacağımı şaşırdım.....

elalemin ne dediğine takılmayın..ufak tefek şeyleri dert etmeyin gelene kapınız açık olsun gelmeyen olduğu yerde mutlu olsun.
şahsen böyle şeyleri hiç dert etmediğim gibi eşime şikayette de bulunmam
siz söylemeseniz o fark ederdi alesinin gelmediğini herhalde ama siz dırdırcı konumuna düşüp eşinizi savunmaya geçirmişsiniz.
gerek yok 3 günlük dünyada..

şimdi hal böyle oluncada sen onlar için bana küfür ediyorsun deyip daha çok sinirleniyorum ben....

elaleme ne yahu?geldı deyın kapatın agızlarını,24saat sızın evınızı dıkızlıcek degıller ya:19:

Son düzenleme:
Boşver gelmezlerse gelmesinler. Onun ailesi, onların terbiyesi. Kocan dert etmiyorsa sen neden 3-5 kişinin lafına bakıyorsun ki. Hem düşmez kalkmaz bir Allah. Eşin düşünsün sen boşver.
Ama eşinin gidip de küfürlü konuşması çok ayıp. Ailesinin yaptığına içerlemiş olabilir senden çıkarması gerekmiyor sonuçta. Ama dediğine göre her kavgada küfür ediyorsa sorun var demek ki. Sonuçta eşi de olsan sana küfür etmeye hakkı yok. Sen açıkca dile getir. Bu tür konuşmalarının hoşuna gitmediğini, kendine çeki düzen vermesi gerektiğini söyle. Ama ne kadar işe yarar bilmiyorum. Bu erkekler nedense evlendikten sonra karılarına herşeyi yapabileceklerini, söyleyebileceklerini sanıyorlar. Kim bu yetkiyi veriyorsa onlara.

En güzeli evlenmemek. Boşuna bekarlık sultanlık dememişler.

gelmediklerini söyleyince, eşin belliki bu duruma bozuk, hıncını senden almış.esas sorun küfretmesi of bu kanuda ne yapılır bilmiyorum

milleti ne ilgilendirir gelip gelmemeleri :19:boşver kulağını tıka kocana da birşey söyleme küfürbaz koca benimde başımda var asıl sorun bu bence ama çözümünü ben bulamadım:50:

Back
X