Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlis yonlendirmek istemem ama kadina benziyo sac uzun tirnaklar lacivert veya siyah oje gibi duruyor hadi saci uzun erkek olabilirde oje var resmen tirnaginda... sacindada toka var gibi sanki

Fotoyu yanindaki kadinin cekmis olma ihtimali de geliyor aklima. Soyleki belki arkada tartisma cikti ya da geyik yapiyorlardi bak esine atarim simdi foto bak cekiyorum filan diye o arada sak diye gitti

Fotoyu yanindaki kadinin cekmis olma ihtimali de geliyor aklima. Soyleki belki arkada tartisma cikti ya da geyik yapiyorlardi bak esine atarim simdi foto bak cekiyorum filan diye o arada sak diye gitti
Arkadan uzanan el dogruysa o elin sahibi cekti o zaman fotoyu
İnsallah herkes yaniliyordur

Kızlar ben fotoyu inceliyorum sürekli farkli şekillerde. Artik benim gozlerim mi yanılıyor yoksa sağ taraftaki kadin yada erkek bilmedigimiz kişinin diyeyim , omuz kisminda tek bir tane ince parmak duruyor gibi görüyorum. Ama parmak sanki dik sekilde duruyor. Tirnakli bir sey. El gormuyorum ama dik sekilde parmak görüyorum. Sizde gordunuz mu? Parmaksa o eger neden öyle dik sekilde duruyor.

Arkadan elini uzatan kişini baş parmağı işte. Havaya kalkmış.

Bu konu böyle kalacak mi yani kizlar icim icimi yiyor. O kadın dese ona kizmam. Ama yalan söylüyor foto cok net degil ama her baktigimda tirnakli bılezikli acayip acayip sekiller görüyorum
Bu konu boyle kapanmiycak tabiki o gun eger sana bir yanlis yaptiysa arkasi gelir bunun hic merak etme cekirge bir sıcrar iki sıcrar ucuncude yakayi ele verir

Burdaki genel görüş arkadan ön koltuğa uzatilmis uzerindeki kazak mont herneyse hafifce yukari siyrilmis , acikta kalan kisimda saat bilezik gibi bi takisi olan ve serce parmaginin hizasinda hafifce yan dayanmis bir sağ kol ve el seklinde sanirim
Boylece bas parmak ve oje bi parca daha net gozukuyo deniyor

Bencede bakmayn artık, kırmızı gitarın esi oynasn o daha dogru bir sonuc olur hem delil de olmus olur bisey varsa

Kadın gibi duruyor. Ama bunda kötü bir şey sezmedim hiç. Yakında özel gün falan var mı merak ettim?

Tovbe tovbe kizlar cok korktum. Kafayi mi yedim bilmiyorum ama .
Sanki sofor kisminda oturan adamin kafasina bakin. Tam kafasinda sanki ufak bir yüz var gibi. Sanki gözleri ve burnu var hafif egik bana bakiyor gibi
Yemin ederim sinirden parçalicam gidip içerdekini.
O gunun konusmalarina da bakiyorum suan.

Psikolojini bozacaksin bakma artik istersen biliyorum suphe girdimi deli eder insani ama sakin ol sadece cok baktigin icin gozlerin seni yaniltiyor su an istersen ara ver bu konuya kalk bi elini yuzunu yika ve uyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…