- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Boyle bir sey yaparsaniz cok sevinirim canim.Esim gorsel efekt uzmani, onun yorumunu alayim dedim, bilgisayara indirdi oynayacak biraz resimle biseyler bulursak paylasirim
Fotoyu yanindaki kadinin cekmis olma ihtimali de geliyor aklima. Soyleki belki arkada tartisma cikti ya da geyik yapiyorlardi bak esine atarim simdi foto bak cekiyorum filan diye o arada sak diye gittiArkadan ön sağ koltuğa uzanan bir kadinin sağ eliyse eger fotoyu da o cekti o zaman
Fotografin acisina bakinca baska turlusu mumkun gozukmuyor
Cok muallakta kalcak bi konu
Kesin bisey soylemek zor
Ben hala fotoda degil diger detaylarda takili kaldim
İsten yeni geldi yarinda calisacak ama durumdan bahsettim biraz o da cok merak etti mutlaka vakit ayirir buna. Merak etme paylasirim calismalariBoyle bir sey yaparsaniz cok sevinirim canim.
Arkadan uzanan el dogruysa o elin sahibi cekti o zaman fotoyuFotoyu yanindaki kadinin cekmis olma ihtimali de geliyor aklima. Soyleki belki arkada tartisma cikti ya da geyik yapiyorlardi bak esine atarim simdi foto bak cekiyorum filan diye o arada sak diye gitti
Arkadan elini uzatan kişini baş parmağı işte. Havaya kalkmış.Kızlar ben fotoyu inceliyorum sürekli farkli şekillerde. Artik benim gozlerim mi yanılıyor yoksa sağ taraftaki kadin yada erkek bilmedigimiz kişinin diyeyim , omuz kisminda tek bir tane ince parmak duruyor gibi görüyorum. Ama parmak sanki dik sekilde duruyor. Tirnakli bir sey. El gormuyorum ama dik sekilde parmak görüyorum. Sizde gordunuz mu? Parmaksa o eger neden öyle dik sekilde duruyor.
Arkadan elini uzatan kişini baş parmağı işte. Havaya kalkmış.
Siz artık incelemeyin bence. Kafanız yeterince karıştı.Bende ince gordum parmagi nedense. Sercek parmak sandim. Her gordugumde farkli görüyorum zaten.
Bu konu boyle kapanmiycak tabiki o gun eger sana bir yanlis yaptiysa arkasi gelir bunun hic merak etme cekirge bir sıcrar iki sıcrar ucuncude yakayi ele verirBu konu böyle kalacak mi yani kizlaricim icimi yiyor. O kadın dese ona kizmam. Ama yalan söylüyor foto cok net degil ama her baktigimda tirnakli bılezikli acayip acayip sekiller görüyorum
Burdaki genel görüş arkadan ön koltuğa uzatilmis uzerindeki kazak mont herneyse hafifce yukari siyrilmis , acikta kalan kisimda saat bilezik gibi bi takisi olan ve serce parmaginin hizasinda hafifce yan dayanmis bir sağ kol ve el seklinde sanirimKızlar ben fotoyu inceliyorum sürekli farkli şekillerde. Artik benim gozlerim mi yanılıyor yoksa sağ taraftaki kadin yada erkek bilmedigimiz kişinin diyeyim , omuz kisminda tek bir tane ince parmak duruyor gibi görüyorum. Ama parmak sanki dik sekilde duruyor. Tirnakli bir sey. El gormuyorum ama dik sekilde parmak görüyorum. Sizde gordunuz mu? Parmaksa o eger neden öyle dik sekilde duruyor.
Cok mantikli bir tespit...Sadece ikisi olsa önde otururdu Eşiniz
Psikolojini bozacaksin bakma artik istersen biliyorum suphe girdimi deli eder insani ama sakin ol sadece cok baktigin icin gozlerin seni yaniltiyor su an istersen ara ver bu konuya kalk bi elini yuzunu yika ve uyuTovbe tovbe kizlar cok korktum. Kafayi mi yedim bilmiyorum ama .
Sanki sofor kisminda oturan adamin kafasina bakin. Tam kafasinda sanki ufak bir yüz var gibi. Sanki gözleri ve burnu var hafif egik bana bakiyor gibi
Yemin ederim sinirden parçalicam gidip içerdekini.
O gunun konusmalarina da bakiyorum suan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?