- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Kırmızı Gül eşiyle bakiyor zaten suan. Ozelden yazdı. Foruma paylasacak sağolsun sonucu. Cunku gozler benim artik kaydı.
Nası anlamış arkada kadın olduğunuKırmızı Gül eşiyle bakiyor hatta annesine bile sordu öndeki zaten kadin ama arkada da kadin oldugu belliymis . Bende esime bu konuyu acicam simdi eminim yeterince. Artık olan olsun.
Kız seni Allah kahretmesin çatladım gülmekten şu yorumun üstüne cık cık yapan emoji :)) Ya o eli nerden gördün? Ben niye göremiyorum? Gelip gidip bakıyorum fotoya ben kedi bile gördüm :)) Kafayı bozmuşum kedilerle :))Foto arka soldan çekilmiş. Şoför erkek, sağdaki kadın. Arka solda bir kadın oturuyor çünkü sağ eli öne uzanmış. Ya kadın çekti bu fotoyu ya da eşin daha da solda , yani dipdibeler
Kırmızı Gül eşiyle bakiyor hatta annesine bile sordu öndeki zaten kadin ama arkada da kadin oldugu belliymis . Bende esime bu konuyu acicam simdi eminim yeterince. Artık olan olsun.
Nasil anlamis? Keske buraya da fotoyu koysaydi net görüp yorumlardik.
Ne yapacaksın peki?
Isin garip tarafı kacamaksa bu neden sana foto atiyor bak yoldayiz geliyorum diye? Cok sacma değil mi?
Bilmiyorum bana tuhaf geldi.
Tabi su durumda mutlaka konus ama fevri olma zira hala oturmayan taslar var.
Yalan soylemesi ayri muamma foto yollamasi ayri muamma.
Ha bide demissin ya benim sikmayacagimi bilir foto atmasi garip geldi gibisinden.
E sen zaten bunaltan hesap soran biri degilsen foto yollamasi ayrica saçmalık.
Anlamadim ben bu isi
Öndeki kadının sol omzuna elini koymuş canım. Kırmızı gitar da aynı yorumu yapmış. Ya es sağda ve soldaki kadın çekmiş fotoyu ya da eş en solda kadın da ortada . Yani çok yakın oturmuşlar.Kız seni Allah kahretmesin çatladım gülmekten şu yorumun üstüne cık cık yapan emoji :)) Ya o eli nerden gördün? Ben niye göremiyorum? Gelip gidip bakıyorum fotoya ben kedi bile gördüm :)) Kafayı bozmuşum kedilerle :))
Resmi açamadım benEki Görüntüle 1942889
Keske renk gecislerini bizim gibi gorebilme sansiniz olsa. Kol cok net gorunuyor ojesi de oyle.
Az onceki yorumu tekrar yaziyorum
Kizlar gorsel bir kare olarak cok fazla sey yakalamak mumkun degil ne yazikki cunku cozunurluk cok kotu ve foto titremis. Ama renk gecisleri arasinda bariz olarak gorunen, erkek sofor, yaninda ince uzun yapili, sapkali, telefonla konusan, bileginde saat olan bir kadin var.
Soforun arkasinda bir kadin oturuyor, sag eli sag koltuktaki kadinin omuzunda, ojeli parmakli ve muhtemelen hafif balik etli biri cunku elinin seklinden bariz belli oluyor. Ojesi de yuksek ihtimalle siyah (bu konuda yanilabilirim)
Esin ya sagda oturuyor, ya da kadinla sol tarafa sikismis durumdalar. Eger esin sagda ise fotoyu kadin cekmis, ama eger solda ise ki bana esinin solda olma ihtimali daha yuksek geliyor fotoyu esin de cekmis olabilir. Bir kac versiyonda gorsel hazirliyor birazdan onu da paylasacagim ama ilk izlenimlerimiz bunlar zaten fotograflara bakarak cok anlasilir mi bilemedim de o gecisi gormek netlestiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?