Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bazi şeyleri açıklıyim. Esime ben foto at demedim. Kendi atti. Yoldayiz merak etme diye.

Bana hep 2 kisiyiz dedi. Ama esim cok degisik bir insan. Zor ve cok soguk bir tip. Yani nasil desem degisik biri. Ben tanımıyorum diye 3. Kişiyi dememis olabilir.

Tabiki esim saf degil. Ama belki karanlık anlamaz diye çekmiş olabilir. Zaten konuştum tersledi biraz beni. Daha da soramam kendisine.

Ben de yazdigim senaryoyu soyleyeyim bari.

Arkadasinin nisanlisi degil sevgilisi, hatta bence esinin yaninda arkada oturan biri de var.yani iki cift halindeler. Belki de tum gun birlikte bir kacamak yapmak istediler beyaz esya yalanini attilar ortaya. Cunku hani o arkadasin dugunu dediginde kenara sikisacakti ayrildilar demek kolayina geldi.

Fotografi da kesinlikle yanlislikla atti. Ya trafik fotosu cekiyodu, ya geyik yapiyolardi bilmiyorum ama yanlislikla cekti belki direkt vatsaptan cekti ve iptal derken tanlislikla sana gonderdi cunku sen foto istememissin karanlik oldugu icin inkar ederim dedi.

Sordugunuzda sinirlenmesi de beni dusundurdu. Suclularin bagirip cagirip hakli ciktiklari durumlar vardi ya onun gibi. Mesela ben anneme 7 de evde olcam dedim diyelim ki ama geciktim annem nerdesin diye fircalamaya baslayinca ben nasil geldim biliyomusun trafik nasildi kac saat otobus bekledim felan diye bi baslarim soylenmeye baska hicbisey diyemez:)

Fotofakinin erkek oldugunu dusunmem imkansiz. Bariz bir kadin, ve yuksek ihtimalle esin de arkada yalniz degil

Bence de

Kadın silueti gibi erkeğe benzetemedim. Abi dediği kişinin nişanlısı olduğunu söylese bir sorun çıkaracağınızı mı düşündü acaba? İnatla yok erkek kardeşi falan demesi garip geldi bana sadece. Sonradan terslemesi de ayrı mevzu siz bana foto at konum at demiş olsanız terslemesine hak verebilirdim adam bıkmış demek ki diye de öyle bir şey de yok. Garip bir durum.

Bixim Üniv.de bir çocuk vardı kızlara tad çıkarırdı saçları. Uzun sarı düz ve bakımlı. Arkadan tabi oturur vaziyette görsen kesin kız dersin. Bu da öyle olabilir

Gittikleri yerden erken donmeyi planliyordular ama aksilik cikti ya da aksama doneriz dediler beyaz esya yalanini uydurdu gidince bi yemege cikaririm olur biter dedi sonrada trafige kaldilar yok tahmin ettiginden uzun surdu felan gec kaldi... bence sen bir sure hic caktirmadan esini takip et

Ben olsam bastan yollamazdim ki hadi yolladim boyle bi foto atti diyelim bende o kadini farkettim veya suphelendim aninda sorardim yok o erkek falan dese ne alaka gozun gormuyor mu bu uzun saci derdim ....Ama sen bana bakma sen oncelikle sakin ol ...Esinin harekterlerini kontrol altina al o gunle ilgili baska sorular sor erkek kendisini cabuk ele verir esinde tanirsin herhalde demi canim bak bakalim gozlerini senden kaciriyor mu ? Illa bi acik verecektir eger o kadinsa ....

Nasil sorular sorayim mesela canim. Beceremiyorum

Çantasını tutan bi kadına benzettim ama bu fotodan tam olarak bilinemez kadın mi erkek mi.bizimki sadece benzetme,yorum.
Ama anladığım kadarıyla birbirinize guveniyorsunuz ve bayan olsa da kizmayacaginizi bildigi halde neden yalan soylesin?
Yani o kadın abinin nisanlisiysa da sorun yok ki?
Garip...

Yok canim. Esim o adamin nisanlisindan ayrildigini soyledi ertesi gün.
Canim canini sıkmak istemem ama esinle arkadasin o gun kesin birseyler cevirdi alisveris bahane ....Baksana dugun alisverisine cikiyorlar ertesi gun adam ayriliyor sencede ortada anormal ve mide bulandirici seyler yok mu

Canim canini sıkmak istemem ama esinle arkadasin o gun kesin birseyler cevirdi alisveris bahane ....Baksana dugun alisverisine cikiyorlar ertesi gun adam ayriliyor sencede ortada anormal ve mide bulandirici seyler yok mu

Evet var ama ne ? Sorsam soylemez. Adami da pek tanimam oyle. Nişanlısini da görmedim zaten. Nerden nasil ogrencem. Bu fotoyu da keske atmasaydi. B*k vardi da atti. Kafami yedirtcek bana. Birileri arkada biri var demis. Oda dogruysa zaten her şey ortada. 10 yildir sevgili oldugum adam bir kere yalan demedi 1 aylik evliyken aldatirsa daha da diyecek sozum olmaz.

O ojeli el gibi gördüğümüz şey sanki arkada oturan bir kadının eli de koltuğa koymuş gibi duruyor. Eğer gerçekten el ise zaten ön tarafta olsa mesafeden ötürü bu kadar büyük görünmezdi. Bence yanlışlıkla çekip atmış fotoyu da.
Eşiniz zaten iki kişiyiz demiş, yalan söylemiş, planınız aksamış, bir de bu foto...
Giydiği kıyafetlerde kadın parfümü kokusu var mı bi baksanız?

Bak yoldayız manasında bir fotoğraf atmış. O kadar gerizekalı değildir ki kadının kadrajda olduğu bir resmi size göndersin. Velev ki bazılarının dediği gibi eşin iş çevirmiş ve bunu bilen birine göndermek istemiş. Herkes mahmut abi kıvamında efendi efendi yolu izlerken çektiği bir resmi değil alem faslı sırasında çekilen bir resmi gönderirdi ki bir anlamı olsun. Bir an kadın yok deyivermiştir boşuna üzülme diye, ardından da kendini bozmamış devam ettirmiştir tavrını ya da bu kadar basit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…