- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Bence deBen de yazdigim senaryoyu soyleyeyim bari.
Arkadasinin nisanlisi degil sevgilisi, hatta bence esinin yaninda arkada oturan biri de var.yani iki cift halindeler. Belki de tum gun birlikte bir kacamak yapmak istediler beyaz esya yalanini attilar ortaya. Cunku hani o arkadasin dugunu dediginde kenara sikisacakti ayrildilar demek kolayina geldi.
Fotografi da kesinlikle yanlislikla atti. Ya trafik fotosu cekiyodu, ya geyik yapiyolardi bilmiyorum ama yanlislikla cekti belki direkt vatsaptan cekti ve iptal derken tanlislikla sana gonderdi cunku sen foto istememissin karanlik oldugu icin inkar ederim dedi.
Sordugunuzda sinirlenmesi de beni dusundurdu. Suclularin bagirip cagirip hakli ciktiklari durumlar vardi ya onun gibi. Mesela ben anneme 7 de evde olcam dedim diyelim ki ama geciktim annem nerdesin diye fircalamaya baslayinca ben nasil geldim biliyomusun trafik nasildi kac saat otobus bekledim felan diye bi baslarim soylenmeye baska hicbisey diyemez:)
Fotofakinin erkek oldugunu dusunmem imkansiz. Bariz bir kadin, ve yuksek ihtimalle esin de arkada yalniz degil
Canim bu benim esim gider. Dugun alisverisi degil. Fiyat model vs icin yaninda gitmis. Tanidik diye. Zaten 2 den sonra bu abiyle bulusmuslar. Ne yapicam bilmiyorum. Kadin bana göre o. Ama neden kafayi yiyecegim gibi. Bundan sonra esime nasil yaklasmam gerek sence. Sen olsan ne yaparsin.
Bi kac bayan ayrilik muhabbeti yapti falan demis esiniz ayrilik muhabbetimi yapti ???????Nazcım zaten bende her baktigimda farkli görüyorum.
Ben olsam bastan yollamazdim ki hadi yolladim boyle bi foto atti diyelim bende o kadini farkettim veya suphelendim aninda sorardim yok o erkek falan dese ne alaka gozun gormuyor mu bu uzun saci derdim ....Ama sen bana bakma sen oncelikle sakin ol ...Esinin harekterlerini kontrol altina al o gunle ilgili baska sorular sor erkek kendisini cabuk ele verir esinde tanirsin herhalde demi canim bak bakalim gozlerini senden kaciriyor mu ? Illa bi acik verecektir eger o kadinsa ....
Yok canim. Esim o adamin nisanlisindan ayrildigini soyledi ertesi gün.Bi kac bayan ayrilik muhabbeti yapti falan demis esiniz ayrilik muhabbetimi yapti ???????Eger oyleyse esin o gun kesin bi halt yedi buna artik eminim...bana yaz mutlaka
Canim bi kac bayan ayrilik muhabbeti etmis tarzinda yazmis sanki esin sana oyle birsey mi dedi ?Nasil sorular sorayim mesela canim. Beceremiyorum
Canim canini sıkmak istemem ama esinle arkadasin o gun kesin birseyler cevirdi alisveris bahane ....Baksana dugun alisverisine cikiyorlar ertesi gun adam ayriliyor sencede ortada anormal ve mide bulandirici seyler yok muYok canim. Esim o adamin nisanlisindan ayrildigini soyledi ertesi gün.
Yok tatlim. Eşim o adamin nisanlisindan ayrildigini dedi bana ertesi gun.Canim bi kac bayan ayrilik muhabbeti etmis tarzinda yazmis sanki esin sana oyle birsey mi dedi ?
Canim canini sıkmak istemem ama esinle arkadasin o gun kesin birseyler cevirdi alisveris bahane ....Baksana dugun alisverisine cikiyorlar ertesi gun adam ayriliyor sencede ortada anormal ve mide bulandirici seyler yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?