- 7 Ocak 2017
- 199
- 183
- 18
- 31
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
1 aylik evlimisiniz ???? Vala soylemek zorunda al karsina tekrar bagirip cagirmadan kibarca bu fotoyu bana neden attin de ....Ya bu erkege benzemiyor bayana benziyor de didikle bence ...ayrica siz o adamin nisanli oldugundan eminmisiniz ? Belkide nisanli arkadas olayida yalan ya esinizin dogru soylemedigi seyler varEvet var ama ne ? Sorsam soylemez. Adami da pek tanimam oyle. Nişanlısini da görmedim zaten. Nerden nasil ogrencem. Bu fotoyu da keske atmasaydi. B*k vardi da atti. Kafami yedirtcek bana. Birileri arkada biri var demis. Oda dogruysa zaten her şey ortada. 10 yildir sevgili oldugum adam bir kere yalan demedi 1 aylik evliyken aldatirsa daha da diyecek sozum olmaz.
Canik sordum tekrar zaten. Isim var diyor. Esim benim cok soğuk bir tip. Buz gibi adam. Onun artık bana ne cevap verecegini bile biliyorum. Onun Türkçesinde sadece " tamam evet aynen Hayır yapacak bir sey yok " . Bu kelimelerden baska bir sey demez. Birde isim var der. Yani ona sorarak bunu ogrenmem mumkun degil. Sadece dedigi sey o erkek Kürklü montu var siyah şapkası var kafasinda. Bunu diyor.1 aylik evlimisiniz ???? Vala soylemek zorunda al karsina tekrar bagirip cagirmadan kibarca bu fotoyu bana neden attin de ....Ya bu erkege benzemiyor bayana benziyor de didikle bence ...ayrica siz o adamin nisanli oldugundan eminmisiniz ? Belkide nisanli arkadas olayida yalan ya esinizin dogru soylemedigi seyler var
Bu konu böyle kalacak mi yani kizlaricim icimi yiyor. O kadın dese ona kizmam. Ama yalan söylüyor foto cok net degil ama her baktigimda tirnakli bılezikli acayip acayip sekiller görüyorum
Esim gorsel efekt uzmani, onun yorumunu alayim dedim, bilgisayara indirdi oynayacak biraz resimle biseyler bulursak paylasirim
Sorma yahu uyku tutmaz beni cozmem lazim bu konuyu merveyi forumlardan taniyorum sasirdim cok insallah yaniliyoruzdur ama burnuma hic hos kokular gelmiyorAyy Sherlock Holmes gibiyiz vallahi :)
Hiç elleşmeyinEsim gorsel efekt uzmani, onun yorumunu alayim dedim, bilgisayara indirdi oynayacak biraz resimle biseyler bulursak paylasirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?