Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 aylik evlimisiniz ???? Vala soylemek zorunda al karsina tekrar bagirip cagirmadan kibarca bu fotoyu bana neden attin de ....Ya bu erkege benzemiyor bayana benziyor de didikle bence ...ayrica siz o adamin nisanli oldugundan eminmisiniz ? Belkide nisanli arkadas olayida yalan ya esinizin dogru soylemedigi seyler var

Canik sordum tekrar zaten. Isim var diyor. Esim benim cok soğuk bir tip. Buz gibi adam. Onun artık bana ne cevap verecegini bile biliyorum. Onun Türkçesinde sadece " tamam evet aynen Hayır yapacak bir sey yok " . Bu kelimelerden baska bir sey demez. Birde isim var der. Yani ona sorarak bunu ogrenmem mumkun degil. Sadece dedigi sey o erkek Kürklü montu var siyah şapkası var kafasinda. Bunu diyor.

2 kişiyiz dedi 3 itiraf ettiGörünen 4 kişi
Beyaz eşya dediGecikince mobilya eklendi akşama yemek ile gönül alma vs ve akşama kadar rahatsız etmez nasıl olsa yemeğe gideceğiz diye beklerken aramaz beni rahatım dedi
nişanlı dediertesi gün ayrıldı arkadaşı
samimi arkadaşı ama siz nişanlısını bile tanımıyorsunuz
foto kendilerini çekerken yanlışlıkla size geldi ya kafalar güzel di ya da Allah'ın sevgili kulusunuz.
Size gittiği yerleri söylesin o güne ait siz de o mobilyacı vs den bilgi alın.ama ojeli uzun tırnak çok net

Bu konu böyle kalacak mi yani kizlar icim icimi yiyor. O kadın dese ona kizmam. Ama yalan söylüyor foto cok net degil ama her baktigimda tirnakli bılezikli acayip acayip sekiller görüyorum

Bir de beyaz eşyaları kız alır bizim buralarda. Öyle olmasa bile hiçbir erkek evleneceği kadını göturmeden beyaz eşya almaya cesaret edemez. Yani evlenecek abi, onun biraderi ve 3. Alakasız erkek ile beyaz eşya alınmaz.

Bu konu böyle kalacak mi yani kizlar icim icimi yiyor. O kadın dese ona kizmam. Ama yalan söylüyor foto cok net degil ama her baktigimda tirnakli bılezikli acayip acayip sekiller görüyorum
(
Çok kafanızı karıştırdık değil mi bizde?
El arkadan uzanıyor gibi diyenlerden biri bendim. Halada öyle geliyor. İnşallah biz yanılıyoruzdur. Kimsenin sebebi olmak istemem

o ojeli elin arkadan öne doğru uzandığını ben de düşündüm. hatta eli görür görmez ilk onu düşünmüştüm, sonra ortalığı boş yere velveleye vermeyeyim, başkası da görürse elbet yazar diye yazmadım.

ama durup dururken fotoğraf atması çok saçma. hele yanındaki kadınsa neden atsın ki?

ama bu fotoğraftaki kadın ya. başka türlü düşünemiyorum. kapüşon falan değil o, düz saç işte. ojeli parmağı da ojeli parmaktan başka bir şeye benzetemedim başkasına atmak yerine resmi yanlışlıkla sana attığını düşünüyorum

Valla bizden korkulur kadinin montundaki tuyu nerrden gordunuz pes vallahiii erkekler bzmle bas edemez aslaaa

Ya hu adam bir haltlar karistirsa neden fotograf atsin ki?

Esini ekmis olmanin verdigi sucluluk duygusuyla bazi seyleri farkli anlatmis olabilir.

Bence hemen aldatiyor moduna girmemek lazim.

bence bu öndeki kişinin elinde eldiven var ve eldivenli eliyle kulağına telefon dayamış.
arkadan da ojeli bir kadın eli uzanıyor

düzenleme: yok yok telefon değilmiş o, arabanın ön camının kenarıymış

Bence montun kapsonu gibi duruyor. Erek de olabilir. Zaten eşiniz yalan söylese size bu resmi atmaya cekinirdi diye düşünüyorum

Ya onde bir adamla kadin var arkadaki fotoyu ceken esinizin yannda da ojeli tirnaklari olan kizda elini ondeki koltuga koymus cok ilginc gercekten size niye yalan soylemis kafanizi karistirmak istemem ama esiniz bir isler karistiriyor gibi

Arkadan ön sağ koltuğa uzanan bir kadinin sağ eliyse eger fotoyu da o cekti o zaman
Fotografin acisina bakinca baska turlusu mumkun gozukmuyor
Cok muallakta kalcak bi konu
Kesin bisey soylemek zor

Ben hala fotoda degil diger detaylarda takili kaldim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…