- 2 Eylül 2016
- 520
- 507
- 53
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Sakin ol belki de hic bilmedigin bambaska bisey var ben hala foto yeterli degil diyorumTovbe tovbe kizlar cok korktum. Kafayi mi yedim bilmiyorum ama .
Sanki sofor kisminda oturan adamin kafasina bakin. Tam kafasinda sanki ufak bir yüz var gibi. Sanki gözleri ve burnu var hafif egik bana bakiyor gibi
Yemin ederim sinirden parçalicam gidip içerdekini.
O gunun konusmalarina da bakiyorum suan.
Psikolojini bozacaksin bakma artik istersen biliyorum suphe girdimi deli eder insani ama sakin ol sadece cok baktigin icin gozlerin seni yaniltiyor su an istersen ara ver bu konuya kalk bi elini yuzunu yika ve uyu
Canim bu sefer sofor koltugunda oturan adamin kafasina bakar misin bir. Sanki ben orda ufak yuz var gibi görüyorum. Gecmis olsun bana artik .Yav ojeli eli nerde goruyorsunuz ben hic bisey goremiyorum
Bende simdi iyice inceledim seni uzmek istemem ama o resmen bir kadin tuylu bir mont giymjs elleri ojeli ve sanki cantaya mi bakiyor bir sey inceliyor gibi sen esinden foto istedin mi o gun ? Bide aklima bisey geldi ama seni uzmek istemem esin selfi yapmadi cunku onunda yninda bir kadin vardi onden cekip yolladi cunku karanlikti ve anlamssin sandi ....Gibime geliyor ama o kadin bunu bilNasil uyunur ki canim. Icim içimi yiyor suan. Sende baksana bir ama şoför koltugundaki adamin kafasina. Resmen ufak yüz var gibi. Fotografa bakmaya korkuyorum artik. Çünkü saattlerdir inceliyorum. Yasak olmasa da rahatça küfür etsem dingil eş denen adama.
Bende ayni ayrintiyi farkettim kadinin bilegi inceBilekler cok ince kadin bilegi yani. Saclar da uzun ve duz fonlu kadin saci. Kadin kesinlikle
Canim inceliyoruz fotoyu az bekle uyuma aticam sana ama bulduk biseyler
Ben dedim ama bakmayalim olmayan seyler gorcez diye :)Canim bu sefer sofor koltugunda oturan adamin kafasina bakar misin bir. Sanki ben orda ufak yuz var gibi görüyorum. Gecmis olsun bana artik .
Canim bu sefer sofor koltugunda oturan adamin kafasina bakar misin bir. Sanki ben orda ufak yuz var gibi görüyorum. Gecmis olsun bana artik .
Hayir canım.Esin solak mi?
Kırmızı Gül eşiyle bakiyor zaten suan. Ozelden yazdı. Foruma paylasacak sağolsun sonucu. Cunku gozler benim artik kaydı.Yok canim bakiyorumda gordugunu gormuyorum bence sen bi sure bakma.insan bi fotoya odaklaninca acayip şeyler turetebiliyor bak bende baktim bayagi bana da dikiz aynasinda 2 yuz görünüyor sanki biri sofor digeri arkada duran biri ama o kadar küçük olamaz.muhtemelen bana da gecmis olsun demeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?