Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakin ol belki de hic bilmedigin bambaska bisey var ben hala foto yeterli degil diyorum
Yani ayan beyan bisey yok ortada simdilik
Biraz zaman gecsin oyle konusun
Biri bisey gordum deyince geri donup bakinca bizde goruyoruz sanki ama yanilsama var fotoda
Lutfen sakin olun

Psikolojini bozacaksin bakma artik istersen biliyorum suphe girdimi deli eder insani ama sakin ol sadece cok baktigin icin gozlerin seni yaniltiyor su an istersen ara ver bu konuya kalk bi elini yuzunu yika ve uyu

Nasil uyunur ki canim. Icim içimi yiyor suan. Sende baksana bir ama şoför koltugundaki adamin kafasina. Resmen ufak yüz var gibi. Fotografa bakmaya korkuyorum artik. Çünkü saattlerdir inceliyorum. Yasak olmasa da rahatça küfür etsem dingil eş denen adama.

Yahu hadi kadin olsun diyelim esiniz bile bile niye kendini ele versin boyle bir foto atarak..yan koltugu almadan atardi o fotoyu.. biraz mantikli dusunun.. erkektir.. koltugun basi mi ne denk gelmis.. rahat olsun iciniz..

sag arkada oturan bı kadın var düz saclı ,arkadan ön koltuga sarılmıs gıbı .
koyu renk ojelı ,bas parmagı gözuken .
hatta sol kolunda bıleklık- bılezık neyım var:)

Bende simdi iyice inceledim seni uzmek istemem ama o resmen bir kadin tuylu bir mont giymjs elleri ojeli ve sanki cantaya mi bakiyor bir sey inceliyor gibi sen esinden foto istedin mi o gun ? Bide aklima bisey geldi ama seni uzmek istemem esin selfi yapmadi cunku onunda yninda bir kadin vardi onden cekip yolladi cunku karanlikti ve anlamssin sandi ....Gibime geliyor ama o kadin bunu bil

Canim bu sefer sofor koltugunda oturan adamin kafasina bakar misin bir. Sanki ben orda ufak yuz var gibi görüyorum. Gecmis olsun bana artik .

Yok canim bakiyorumda gordugunu gormuyorum bence sen bi sure bakma.insan bi fotoya odaklaninca acayip şeyler turetebiliyor bak bende baktim bayagi bana da dikiz aynasinda 2 yuz görünüyor sanki biri sofor digeri arkada duran biri ama o kadar küçük olamaz.muhtemelen bana da gecmis olsun demeliyim

Sağ öndeki elinde çanta tutmuş bir kadın...genelde erkekler öne biner ama eğer kadın şoför kultuğundakinin nişanlısıysa eşin arkaya binmiş,kadın öne...ama garip olan bu fotoyu niye yolladı,sağdaki erkek olamaz çünkü elinde çanta var.

Kırmızı Gül eşiyle bakiyor zaten suan. Ozelden yazdı. Foruma paylasacak sağolsun sonucu. Cunku gozler benim artik kaydı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…