- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Eger bunlar doğruysa Allah onun belasini versin zaten. Şu lanet yurt disina gitmeden her seyi öğrenmem gerek belkide kendi tek basina gitmesi gerekebilir bundan sonra. Ben bu kafayla bir yere gitmem bu adamla.
Konuyu takip ediyordum ve wouww demek istiyorum. Kesinlikle 2.bir kadın daha var.Eki Görüntüle 1942890
Keske renk gecislerini bizim gibi gorebilme sansiniz olsa. Kol cok net gorunuyor ojesi de oyle.
Az onceki yorumu tekrar yaziyorum
Kizlar gorsel bir kare olarak cok fazla sey yakalamak mumkun degil ne yazikki cunku cozunurluk cok kotu ve foto titremis. Ama renk gecisleri arasinda bariz olarak gorunen, erkek sofor, yaninda ince uzun yapili, sapkali, telefonla konusan, bileginde saat olan bir kadin var.
Soforun arkasinda bir kadin oturuyor, sag eli sag koltuktaki kadinin omuzunda, ojeli parmakli ve muhtemelen hafif balik etli biri cunku elinin seklinden bariz belli oluyor. Ojesi de yuksek ihtimalle siyah (bu konuda yanilabilirim)
Esin ya sagda oturuyor, ya da kadinla sol tarafa sikismis durumdalar. Eger esin sagda ise fotoyu kadin cekmis, ama eger solda ise ki bana esinin solda olma ihtimali daha yuksek geliyor fotoyu esin de cekmis olabilir. Bir kac versiyonda gorsel hazirliyor birazdan onu da paylasacagim ama ilk izlenimlerimiz bunlar zaten fotograflara bakarak cok anlasilir mi bilemedim de o gecisi gormek netlestiriyor
Yok bu kadarı aştı beni. Baktım göremedimIşığın dikiz aynasını teğet geçtiği nokta. Tam dikiz aynasıyla ışığın kesiştiği noktaya dikkatli bakın. Arkadaki kadın sureti belli. Su dalgası saçları var ve sarışın. Dudağında koyu renk ruj var. Çok net belli. Dikkatli bakın. Telefonu öne eğin yukardan bakın fotoya. Sonra yavaş yavaş uzaklaştırın telefonu ve simayı seçin. Ön koltukta kadın mı erkek mi bilemedim ama arkada kadın var ....
Ben dikiz aynasindam hic anlamadim canim öndeki neyse arkadaki kadinin varligini hala goremiyorumIşığın dikiz aynasını teğet geçtiği nokta. Tam dikiz aynasıyla ışığın kesiştiği noktaya dikkatli bakın. Arkadaki kadın sureti belli. Su dalgası saçları var ve sarışın. Dudağında koyu renk ruj var. Çok net belli. Dikkatli bakın. Telefonu öne eğin yukardan bakın fotoya. Sonra yavaş yavaş uzaklaştırın telefonu ve simayı seçin. Ön koltukta kadın mı erkek mi bilemedim ama arkada kadın var ....
Dikiz aynasi benimde dikkatimi cekti ama emin olmadigim icin yazmadim birsey ama evet hersey cok net gorunuyor kadin belki de adamin telefonuyla dikiz aynasindan kendi resmini cekmeye calisiyordu selfi muhabbetine o arada bisey oldu eli carpti foto gitti birseyler karistirildigi cok belliIşığın dikiz aynasını teğet geçtiği nokta. Tam dikiz aynasıyla ışığın kesiştiği noktaya dikkatli bakın. Arkadaki kadın sureti belli. Su dalgası saçları var ve sarışın. Dudağında koyu renk ruj var. Çok net belli. Dikkatli bakın. Telefonu öne eğin yukardan bakın fotoya. Sonra yavaş yavaş uzaklaştırın telefonu ve simayı seçin. Ön koltukta kadın mı erkek mi bilemedim ama arkada kadın var ....
Canim uzanan kolu secemiyor musun?Ben dikiz aynasindam hic anlamadim canim öndeki neyse arkadaki kadinin varligini hala goremiyorum
Işığın dikiz aynasını teğet geçtiği nokta. Tam dikiz aynasıyla ışığın kesiştiği noktaya dikkatli bakın. Arkadaki kadın sureti belli. Su dalgası saçları var ve sarışın. Dudağında koyu renk ruj var. Çok net belli. Dikkatli bakın. Telefonu öne eğin yukardan bakın fotoya. Sonra yavaş yavaş uzaklaştırın telefonu ve simayı seçin. Ön koltukta kadın mı erkek mi bilemedim ama arkada kadın var ....
Dikiz aynasi benimde dikkatimi cekti ama emin olmadigim icin yazmadim birsey ama evet hersey cok net gorunuyor kadin belki de adamin telefonuyla dikiz aynasindan kendi resmini cekmeye calisiyordu selfi muhabbetine o arada bisey oldu eli carpti foto gitti birseyler karistirildigi cok belli
Ha simdi açıldı ama ben hala anlayamadim.
Astigmat olmanin nimetleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?