Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eger bunlar doğruysa Allah onun belasini versin zaten. Şu lanet yurt disina gitmeden her seyi öğrenmem gerek belkide kendi tek basina gitmesi gerekebilir bundan sonra. Ben bu kafayla bir yere gitmem bu adamla.

Bencede bu isi netlestirmeden yurt dışı isini askıya al.
Bilmiyorum ben yine de olumlu dusunmek istiyorum. 10 yillik iliski 1 aylik evlilikte alt ust olmamali...
Umarim aklimiza gelen basina gelmez biz pimpirikleniyoruzdur.

Konuyu takip ediyordum ve wouww demek istiyorum. Kesinlikle 2.bir kadın daha var.
Çükleri kopasicalar,gün yüzü gormeyesiceler

Işığın dikiz aynasını teğet geçtiği nokta. Tam dikiz aynasıyla ışığın kesiştiği noktaya dikkatli bakın. Arkadaki kadın sureti belli. Su dalgası saçları var ve sarışın. Dudağında koyu renk ruj var. Çok net belli. Dikkatli bakın. Telefonu öne eğin yukardan bakın fotoya. Sonra yavaş yavaş uzaklaştırın telefonu ve simayı seçin. Ön koltukta kadın mı erkek mi bilemedim ama arkada kadın var ....

Kizlar yeni fotoda arkadaki kadinin varligini nasil goruyorsunuz bana da diyin ben secemiyorum suan

Tek kadinin varligindan suphe ederken ikinci kadinmi cikti simdi

Konu sahibinin yurtdisina gitme ihtimalinin uzerine pek hos olmadi

Yine de bi aciklamasi biseyi vardir diye dusunmek istiyorum

Yok bu kadarı aştı beni. Baktım göremedim

Ben dikiz aynasindam hic anlamadim canim öndeki neyse arkadaki kadinin varligini hala goremiyorum

Dikiz aynasi benimde dikkatimi cekti ama emin olmadigim icin yazmadim birsey ama evet hersey cok net gorunuyor kadin belki de adamin telefonuyla dikiz aynasindan kendi resmini cekmeye calisiyordu selfi muhabbetine o arada bisey oldu eli carpti foto gitti birseyler karistirildigi cok belli

Aaa ben kesin uyduruyorum derken sende aynısını gördüğüne göre evet yanilmiyorum.
Dikiz aynasinda 2 yuz var.biri sol tarafta ki o şoför digeri de tam isigin altinda minik bir yuz...sacinin dalgasını goremesemde koyu renk ruju var evet

Yani 1 kadından şüphelenirken 2.kadının netliği ortaya çıktı.
Fbi gibi ilerliyor böyle konular irdeleye irdeleye çıkarıyoruz.
Yani bize bunları yapmaya ne hakları var

Kesinlikleee katılıyorum. Bir karışıklıkla gitmiş bu resim.
Ya da kadın bilerek gönderdi.
Konuyu ilk okuduğumda dikiz aynasındaki kadın ve kol detayını seçememiştim. Şimdi eminim en az 2 kadın var.
Bu işten ne çıkacak merak ediyorum.

Ha simdi açıldı ama ben hala anlayamadim.
Astigmat olmanin nimetleri

Astigmattan sanırım çünkü ben de hiç bir şey göremedim.
Bilmiyorum konu sahibi, geçmiş konularına da baktım hani eşinin falsolu başka halleri var da ondan mı dedim ama bir şey de göremedim. Yani eğer aranızda başka sorun yoksa ben bu resimde bir şey olduğunu düşünmüyorum. İstesek buluttan ejderha kurgulayabilen insanlarız. Çözünürlüğü bu kadar düşük bir fotodan yola çıkmayın derim. Siz sıkıştıran sürekli foto isteyen bir insan olsanız o da zorla foto yollasa da eline yüzüne bulaştırsa neyse ne. Ama kendi isteği ile yollamış. İstese sadece şöförü ve yolu çekebileceği bir açı da yakalayabilirdi. İstese foto da yollamayabilirdi.

Gene de sen bilirsin ama ben eşine inandım.

Bir daha bakicam kizlar dikiz aynasini ve arkadaki kişiyi hala göremiyorum bu arada eşim denen adam sarışın ama saçı uzun değil öyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…