- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Işığın dikiz aynasını teğet geçtiği nokta. Tam dikiz aynasıyla ışığın kesiştiği noktaya dikkatli bakın. Arkadaki kadın sureti belli. Su dalgası saçları var ve sarışın. Dudağında koyu renk ruj var. Çok net belli. Dikkatli bakın. Telefonu öne eğin yukardan bakın fotoya. Sonra yavaş yavaş uzaklaştırın telefonu ve simayı seçin. Ön koltukta kadın mı erkek mi bilemedim ama arkada kadın var ....
Bir kaç saat siteden çıktım iş nerelere gelmiş.. kocana sor konu sahibi ona güven yada bir müddet izlemeye al bir halt yiyorsa ortaya çıkar.. gece gece kadının yuvasını yikmayalim yahu !!Yok bu kadarı aştı beni. Baktım göremedim
Kızlar mesele adamın yalan söyleyip arkadaşı ve nişanlısına arkadaşım ve kardeşi demesi mi yoksa arabada 2 kız 2erkek mi var tam anlayamadım yorumlarınızı?
Ben göremedim ikinci kadını ya !! Elime foto geçse dahi anlayamayacağım demekti boynuzlandigimi çok sinir oldum simdiKızlar mesele adamın yalan söyleyip arkadaşı ve nişanlısına arkadaşım ve kardeşi demesi mi yoksa arabada 2 kız 2erkek mi var tam anlayamadım yorumlarınızı?
Işığın dikiz aynasını teğet geçtiği nokta. Tam dikiz aynasıyla ışığın kesiştiği noktaya dikkatli bakın. Arkadaki kadın sureti belli. Su dalgası saçları var ve sarışın. Dudağında koyu renk ruj var. Çok net belli. Dikkatli bakın. Telefonu öne eğin yukardan bakın fotoya. Sonra yavaş yavaş uzaklaştırın telefonu ve simayı seçin. Ön koltukta kadın mı erkek mi bilemedim ama arkada kadın var ....
Dikiz aynasında kopek surati gördüm !!!
Ben gercekten suan saglikli bakamiyorum galiba.
Simdi kolu incelicem.
Canim o gun sana yalan soylendigi cok acik. Belki gunubirlik bir kacamak belki de adam tamamen masum senin icin bir program pesinde bilmiyorum. Ama emin ol o gun ne beyaz esya bakmaya gidildi, ne de o araba sadece iki kisiydiler. İki kadin iki erkek oldugu apacik ortada. Sen biraz sakin dur, hatta hicbirsey yokmus gibi davran caktirma hic ve izle, somut deliller bulmaya calis, belki de kendini ele verir zaten. Ama su an konusmaya kalkarsan bence hepten sarpa sarar
Valla 7 senedir ohhooo yediğim kazıklar ihanetler boyumu aşmıştır benim artık eminim.. DeÖndeki kadının sol omzuna elini koymuş canım. Kırmızı gitar da aynı yorumu yapmış. Ya es sağda ve soldaki kadın çekmiş fotoyu ya da eş en solda kadın da ortada . Yani çok yakın oturmuşlar.
Bende ön koltuktakini kadın mı değil mi seçemedim. Hatta fotoğrafa ilk baktığımda öne eğilmiş bi erkek gibi geldi. Sonra koltuğun emniyet kemeri hizasındaki deri detayla şoför koltuğunun hizasını eşitledim. Ve kadın mı erkek mi seçemedim yine. Ön taraftaki kadın diyenler çok. Ama arka taraftaki kadını öyle net görüyorum ki... Bak kalktım sigara yaktım öyle ifrit oldum şuan. Ama bi fotoğraftan eğer ki bu yalanı ortaya çıkarırsan yemin ediyorum madalyalık kadınsın... Eşin baya bayaaa tırsar senden artık...Ben dikiz aynasindam hic anlamadim canim öndeki neyse arkadaki kadinin varligini hala goremiyorum
Hatta o el hafif tombul bir el:)kızlar göremeyenler için işaretledim. arkadan uzanan el bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?