Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çook net belli oluyor böyle

Kızlar mesele adamın yalan söyleyip arkadaşı ve nişanlısına arkadaşım ve kardeşi demesi mi yoksa arabada 2 kız 2erkek mi var tam anlayamadım yorumlarınızı?

Kızlar mesele adamın yalan söyleyip arkadaşı ve nişanlısına arkadaşım ve kardeşi demesi mi yoksa arabada 2 kız 2erkek mi var tam anlayamadım yorumlarınızı?
Ben göremedim ikinci kadını ya !! Elime foto geçse dahi anlayamayacağım demekti boynuzlandigimi çok sinir oldum simdi

Dediğinizi yaptım. Gerçekten de seçiliyor oynanan fotoğraflar üzerinden özellikle. Yine de konu sahibini gaza getirmeyelim derim, eşinize açılmadan önce kendiniz de iyice emin olun. Gözlemleyin biraz eşinizi.

Dikiz aynasında kopek surati gördüm !!!
Ben gercekten suan saglikli bakamiyorum galiba.
Simdi kolu incelicem.

Valla görüntüyü telefona indirdim baktım baktım yine baktım kadın falan göremedim ben.dikiz aynasindakide çocuğa benziyor öndeki de anlaşılmıyor

Canim o gun sana yalan soylendigi cok acik. Belki gunubirlik bir kacamak belki de adam tamamen masum senin icin bir program pesinde bilmiyorum. Ama emin ol o gun ne beyaz esya bakmaya gidildi, ne de o araba sadece iki kisiydiler. İki kadin iki erkek oldugu apacik ortada. Sen biraz sakin dur, hatta hicbirsey yokmus gibi davran caktirma hic ve izle, somut deliller bulmaya calis, belki de kendini ele verir zaten. Ama su an konusmaya kalkarsan bence hepten sarpa sarar

Merve bence sen bu konuya "nasıl olur da nişanlı olmadan beyaz eşya almaya cikarsiniz" dan gir. Yani burda bu kadar evli kadın var. Hangimizin eşi beyaz eşyaya kayinbiraderi ve onun bir erkek arkadaşıyla biz olmadan gitti? Saçmalık burda başlıyor canım.

%100 katılıyorum.

Öndeki kadının sol omzuna elini koymuş canım. Kırmızı gitar da aynı yorumu yapmış. Ya es sağda ve soldaki kadın çekmiş fotoyu ya da eş en solda kadın da ortada . Yani çok yakın oturmuşlar.
Valla 7 senedir ohhooo yediğim kazıklar ihanetler boyumu aşmıştır benim artık eminim.. De
Ben dikiz aynasindam hic anlamadim canim öndeki neyse arkadaki kadinin varligini hala goremiyorum
Bende ön koltuktakini kadın mı değil mi seçemedim. Hatta fotoğrafa ilk baktığımda öne eğilmiş bi erkek gibi geldi. Sonra koltuğun emniyet kemeri hizasındaki deri detayla şoför koltuğunun hizasını eşitledim. Ve kadın mı erkek mi seçemedim yine. Ön taraftaki kadın diyenler çok. Ama arka taraftaki kadını öyle net görüyorum ki... Bak kalktım sigara yaktım öyle ifrit oldum şuan. Ama bi fotoğraftan eğer ki bu yalanı ortaya çıkarırsan yemin ediyorum madalyalık kadınsın... Eşin baya bayaaa tırsar senden artık...

Biraz sürü psikoloji yaıyorsunuz gibi geliyor...bir kişi gördüm deyince herkes görmeye başladı...
Ben dikiz aynasında şoförün alnını görüyorum sadece...diğerleri ışık...
Bi kere rujuna kadar görmek imkansız...dikiz aynasının ayarına göre sadece gözleri görülür...
Yanlışlıkla atmış olsa,niye böyle salakça bi yalan söylesin...bize nişanlısı da katıldı,beraber dönüyoruz derdi...
O arkada ojeli gördüğünüz el muz poşeti bile çıkabilir,demedi demeyin :)

Aynadan yansımayı ben göremedim ama arkadan ojeli bir kadın sağ elinin koltuğa uzandığını üzerinde oynanmamış fotoda da farketmiştim.
O abi dediği adamın 1 gün sonra ayrıldığı nişanlısını bulma imkanınız var mı? Fotodan daha fazla çıkarım elde edilemez herhalde bundan sonra. Ama eğer eski nişanlıya ulaşırsanız neden ayrıldıklarını da öğrenirsiniz belki de o gün boynuzlandığını öğrendi de ayrıldı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…