- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Kadin...Kızlar iyi akşamlar.
Geçen yaşadığım ve hala aklımi kurcalayan konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Konularimi bilip merak edenler icin soyluyorum. Eşimle 1+1 evde oturuyoruz. Bizim şehir öğrenci şehri ve eşyalı apartlar çok sayıda. Bizde yurt dışına gidene kadar böyle idare ediyoruz.
Geçen gün eşim sabah bir kac işlerini halletmek icin sabah çıktı evden. Bana da dedi ki oglen seni aliyim fotograf cektirme vs gibi islerimiz vardi yapalım dedi. Tamam dedim gitti.
Öğlen saat 2 oldu.
Aradı.
Abi bildiği arkadasinin nişanı vardı. Çağırmış. Beyaz Eşya alıyormus arkadaşı eşimin de tanidigi var gelir misin yanimda demiş.
Bende tamam madem dedim. Foto kacmiyor sonucta aksam sa cekiniriz.
Esimde tamam dedi hem aksam yemek sozum olsun sana dedi.
Ee aksam da oldu. Saat oldu 7-8 gibi.
Bu sefer ben aradim. Bir kac saat isim daha kaldi mobilya vs daha bakiyor arkadasim dedi. Ona da tamam dedim.
Zaten ben cok uzun yillar taniyorum eşimi. Hic bir şekilde onu sıkmam. Cok rahattir.
Saat oldu 9. Ben zaten artik dışarı cikmayi aklimdan cikardim bu saatten sonra fotoğrafçı kalmaz.
Ama esim whatsapp tan durduk yere bir foto atti.
Arabadayiz beni birakcak abi merak etme diye.
Ama sorun tak burda kizlar. Foto da yan koltukta oturan sanki bana kadin gibi geldi.
Sordum degil abimin kardesi erkek o dedi. Bir daha sormadim sormam zaten.
Hayir kadın da olsa benim bir sey demeyecegimi bilir. Ama ben orda kadin varmis gibi görüyorum bana degil diyor yalan mi söylüyor acaba. Yalani asla affedemem.
Not: Hic bir zaman benimle planını bozup baska kisilerle vakit gecirmemisti. Buda benim kafami kurcaladi. Fotografa bakip yorumlarinizi bekliyorum kizlar.
Dikiz aymasinda kopek görüyor musun ?kızlar göremeyenler için işaretledim. arkadan uzanan el bu
Yani bu kadar olur pess yeminle tebrik ederm fbi olmalisiniz gercekten kadinlardan korksun erkeklerIşığın dikiz aynasını teğet geçtiği nokta. Tam dikiz aynasıyla ışığın kesiştiği noktaya dikkatli bakın. Arkadaki kadın sureti belli. Su dalgası saçları var ve sarışın. Dudağında koyu renk ruj var. Çok net belli. Dikkatli bakın. Telefonu öne eğin yukardan bakın fotoya. Sonra yavaş yavaş uzaklaştırın telefonu ve simayı seçin. Ön koltukta kadın mı erkek mi bilemedim ama arkada kadın var ....
Canim bilgisayar ekraninda renk gecisleri kontrast filan hepsiyle oynadik, telefondan buyuk oldugu icin hele hele cok ama cok net gorunuyor arkadaki kol. İnsallah biz yaniliyoruzdur o muz poseti cikar ayri, ama ojesinin koyu renk olusu bile o kadar net ki, ya siyah ya bordoBiraz sürü psikoloji yaıyorsunuz gibi geliyor...bir kişi gördüm deyince herkes görmeye başladı...
Ben dikiz aynasında şoförün alnını görüyorum sadece...diğerleri ışık...
Bi kere rujuna kadar görmek imkansız...dikiz aynasının ayarına göre sadece gözleri görülür...
Yanlışlıkla atmış olsa,niye böyle salakça bi yalan söylesin...bize nişanlısı da katıldı,beraber dönüyoruz derdi...
O arkada ojeli gördüğünüz el muz poşeti bile çıkabilir,demedi demeyin :)
Arkadaşım sen iyi değilsin. Boşver yarın devam edersin incelemeyeDikiz aymasinda kopek görüyor musun ?
Birde soforun kafasina baktiginda kucuk yuz goruyor musun ?
Ben görüyorum
O zaman herkese sıfır puan bize 100 puan :)))Aaa ben kesin uyduruyorum derken sende aynısını gördüğüne göre evet yanilmiyorum.
Dikiz aynasinda 2 yuz var.biri sol tarafta ki o şoför digeri de tam isigin altinda minik bir yuz...sacinin dalgasını goremesemde koyu renk ruju var evet
Adam nişanlısına ayrılmış mi ??Aynadan yansımayı ben göremedim ama arkadan ojeli bir kadın sağ elinin koltuğa uzandığını üzerinde oynanmamış fotoda da farketmiştim.
O abi dediği adamın 1 gün sonra ayrıldığı nişanlısını bulma imkanınız var mı? Fotodan daha fazla çıkarım elde edilemez herhalde bundan sonra. Ama eğer eski nişanlıya ulaşırsanız neden ayrıldıklarını da öğrenirsiniz belki de o gün boynuzlandığını öğrendi de ayrıldı?
Bende baya inceledim. 4. photoshoplu fotoda dikiz aynası sağ üst köseye telefonu uzaklaştırıp bak. Sağ gözü, alnı ve sarı saçlar gözüküyor.Biraz sürü psikoloji yaıyorsunuz gibi geliyor...bir kişi gördüm deyince herkes görmeye başladı...
Ben dikiz aynasında şoförün alnını görüyorum sadece...diğerleri ışık...
Bi kere rujuna kadar görmek imkansız...dikiz aynasının ayarına göre sadece gözleri görülür...
Yanlışlıkla atmış olsa,niye böyle salakça bi yalan söylesin...bize nişanlısı da katıldı,beraber dönüyoruz derdi...
O arkada ojeli gördüğünüz el muz poşeti bile çıkabilir,demedi demeyin :)
Haklı çıkmayı çok isterimCanim bilgisayar ekraninda renk gecisleri kontrast filan hepsiyle oynadik, telefondan buyuk oldugu icin hele hele cok ama cok net gorunuyor arkadaki kol. İnsallah biz yaniliyoruzdur o muz poseti cikar ayri, ama ojesinin koyu renk olusu bile o kadar net ki, ya siyah ya bordo
dikiz aynasına kaç defa baktım ama göremedim bir şey. en son bir şeyler görür gibi oldum ama muhtemelen uzun süre baktığım için oldu o.Dikiz aymasinda kopek görüyor musun ?
Birde soforun kafasina baktiginda kucuk yuz goruyor musun ?
Ben görüyorum
Ruju bariz ortada kirmizi ruju var arkadaki suret bayana benziyor cidden ve bu foto yanlislikla atilmis sana ondede bayan varBir daha bakicam kizlar dikiz aynasini ve arkadaki kişiyi hala göremiyorum bu arada eşim denen adam sarışın ama saçı uzun değil öyle
Ben o abinin nisanlisiyla o gun birlikte olduklarini, hatta o abinin nisanli olduguna bile zerre kadar inanmiyorum. Fotoyu dogru durust incelememistim bile ki sadece gun icinde yasananlardan senaryomu yazmistim fotoyu inceledikce senaryoma daha uygun bir hal aldi. Gecmis olsunAynadan yansımayı ben göremedim ama arkadan ojeli bir kadın sağ elinin koltuğa uzandığını üzerinde oynanmamış fotoda da farketmiştim.
O abi dediği adamın 1 gün sonra ayrıldığı nişanlısını bulma imkanınız var mı? Fotodan daha fazla çıkarım elde edilemez herhalde bundan sonra. Ama eğer eski nişanlıya ulaşırsanız neden ayrıldıklarını da öğrenirsiniz belki de o gün boynuzlandığını öğrendi de ayrıldı?
evet öyle demiş Merve'ye...Adam nişanlısına ayrılmış mi ??
Yok tatlim. Eşim o adamin nisanlisindan ayrildigini dedi bana ertesi gun.
O eli de gördüm şükürrr... Ojesi mavi. Ayy muz poşeti bile çıkabilir demiş birisi ajan gibi çalışıyoruz şuan pess... Ben arkadaki o kadını o kadar nett görüyorum ki... Sarışın su dalgası saçları ve koyu renk ruju var kırmızı, bordo gibi. Dişine kadar görüyorum. Bak dediğim gibi ekranı yakınlaştır ışığın dikiz aynayı kestiği noktaya. Ve telefonu öne eğ fotoya yukardan bak. Sende çok net görceksin..Dikiz aynasi benimde dikkatimi cekti ama emin olmadigim icin yazmadim birsey ama evet hersey cok net gorunuyor kadin belki de adamin telefonuyla dikiz aynasindan kendi resmini cekmeye calisiyordu selfi muhabbetine o arada bisey oldu eli carpti foto gitti birseyler karistirildigi cok belli
Ne desem bilemedim şimdi.. Allah yardımcın olsun konu sahibi zor günler seni bekliyorevet öyle demiş Merve'ye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?