Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem evet kocan sağda oturuyor hatta gördüm galiba kadını zar zor.. yada beynim yandı halisulasyon görüyorum

Kadin...

Yani bu kadar olur pess yeminle tebrik ederm fbi olmalisiniz gercekten kadinlardan korksun erkekler

Canim bilgisayar ekraninda renk gecisleri kontrast filan hepsiyle oynadik, telefondan buyuk oldugu icin hele hele cok ama cok net gorunuyor arkadaki kol. İnsallah biz yaniliyoruzdur o muz poseti cikar ayri, ama ojesinin koyu renk olusu bile o kadar net ki, ya siyah ya bordo

Adam nişanlısına ayrılmış mi ??

Bende baya inceledim. 4. photoshoplu fotoda dikiz aynası sağ üst köseye telefonu uzaklaştırıp bak. Sağ gözü, alnı ve sarı saçlar gözüküyor.

Haklı çıkmayı çok isterim

Dikiz aymasinda kopek görüyor musun ?
Birde soforun kafasina baktiginda kucuk yuz goruyor musun ?
Ben görüyorum
dikiz aynasına kaç defa baktım ama göremedim bir şey. en son bir şeyler görür gibi oldum ama muhtemelen uzun süre baktığım için oldu o.
senin gördüğün köpek de, şoförün kafasındaki yüz de defalarca kez incelemenden kaynaklı

Bende gördüm göz yamismasi geçirdim resmen arkadaki sarı baya da kıvırcık yapmış saçları yüzü toplu gibi valla daha çok çizgi film kahramani riche rich gibi surati

Bir daha bakicam kizlar dikiz aynasini ve arkadaki kişiyi hala göremiyorum bu arada eşim denen adam sarışın ama saçı uzun değil öyle
Ruju bariz ortada kirmizi ruju var arkadaki suret bayana benziyor cidden ve bu foto yanlislikla atilmis sana ondede bayan var

Ben o abinin nisanlisiyla o gun birlikte olduklarini, hatta o abinin nisanli olduguna bile zerre kadar inanmiyorum. Fotoyu dogru durust incelememistim bile ki sadece gun icinde yasananlardan senaryomu yazmistim fotoyu inceledikce senaryoma daha uygun bir hal aldi. Gecmis olsun

O eli de gördüm şükürrr... Ojesi mavi. Ayy muz poşeti bile çıkabilir demiş birisi ajan gibi çalışıyoruz şuan pess... Ben arkadaki o kadını o kadar nett görüyorum ki... Sarışın su dalgası saçları ve koyu renk ruju var kırmızı, bordo gibi. Dişine kadar görüyorum. Bak dediğim gibi ekranı yakınlaştır ışığın dikiz aynayı kestiği noktaya. Ve telefonu öne eğ fotoya yukardan bak. Sende çok net görceksin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…