Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim tahmine göre arkadaki kadın sarışın olan şoförun hemen arkasında oturuyor

Aynada yüz ben de gördüm ama o yüz bence göz yanılması çünkü o kadar küçük görünmesi için bayaaa uzak bir mesafe olması gerekir :))

Dikiz aynasından arkadaki kadını gören arkadaşlar fotoğrafı atabilir mi
Ben göremedim ya

Kolu anca anca sectim
Siz sarisin su dalgasi saclari ruju disleri nasil goruyosunuz vallahi bravo
Tel gozume girdi ama yok olmuyo bisey goremiyorum ben

Cok acayip ya. Fotoyu ben de indirdim oynadim felan ama dikiz aynasindan sacinin su dalgasi olusuna kadar nasil gordunuz hala anlamis degilim. One dogru uzanan bilek cok acik belli tabiki. O bir kadin eli ve bas parmagiyla ya onde oturan kadindan birsey istedi ya da omuzuna dokundu. Bas parmagindaki tirnagi uzun ve siyah ya da lacivert oje denilmis zaten burda da. Ama bu durumda fotoyu kim cekmis onu anlamadim.

Deniliyor ki arkada bir kadin daha var. Fotograf sag tarafta oturan tarafindan çekilmiş. Yani one elini uzatan kadin mi cekmis oluyor. Peki arkada oturan o sarisin ne tarafta? Dikiz aynasi sol tarafa meyilli sanki. Ben anlamadim arabada 3 kadin mi var? Esiniz iki kadinin arasinda mi oturuyor?? Hayir yani fotografin cekilis acisi ile dikiz aynasindan goruldugu iddaa edilen sarisin ve esinizin arabada oturma pozisyonu uyusmuyor sanki?? Kafam pert su an.

Kız
Yani bu kadar olur pess yeminle tebrik ederm fbi olmalisiniz gercekten kadinlardan korksun erkekler
Güldürmeyin beni odaklanamıyorum :)) Valla kendi evliliğimde şu araştırmayı yapsaymışım adamın donuna kadar alırmışım ya ben :)) Acıma veriyorum o an ki aklımı... Ama gördün dimi?

Sakin dur izle diyoruz ama M MerveOkanAsk kendimi senin yerine koydum da aklimi kacirirdim herhalde.

Ben senin yerinde olsam aynen sunu yapardim,

Gel buraya konusucaz, o gun sen o abiyle yalniz degildin, yanindaki erkek kardesi de degildi. Onun yaninda bir kadin oturuyordu hatta telefonla konusuyordu. Sende arkada balik etli sarisin kivircik sacli kirmizi rujlu hatta uzun ojeli tirnaklari olan bir kadinla oturuyordun. Kadin soldaydi.

Simdi, ben bunlari biliyorum bana inkar etmeye calisma, sadece soruyorum, bunun bir aciklamasi var mi?

Derdim. İnkar etmesini dinlemez sadece varsa mantikli bir aciklamasi onu dinlerdim yoksa pekala deyip esyalarimi toplayip cikardim.

Bence arabada 2 kadın ve 2 erkek var. Eşin bir şeyler karıştırmış. Suçluluk psikolojisiyle yarın öbür gün kendini aklamak için foto göndermiş. Yoksa foto göndermesi çok saçma olurdu.

Ben dordunude goruyorum su an.. konu sahibinin esi sanirim... Su dalgali kadin evet . esi de soforun arkasinda basini one dogru egmis arkadan saniirm yuzleri aynada yanyana görünüyor soforle. Isigin kestigi tarafin saginda kadin. Solunda da esi en sonda sofor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…