- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 39
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Valla eli bende göremedim.ama aynadaki süprüntü yüzü gördümBahsedilen eli göremediğim için krize girmeye başlıyorum gece gece...
Ben de şimdi ön camdaki kadının yüzünü gördüm şoktayımValla eli bende göremedim.ama aynadaki süprüntü yüzü gördüm
28. sayfada ben işaretledim bi baksana ona, yine mi göremiyorsun?Bahsedilen eli göremediğim için krize girmeye başlıyorum gece gece...
Hayır bende goruyorum !!Eki Görüntüle 1942896 Burada yüz gören birtek benmiyim ?
Forumca ajan olduk ya... Orada zaten biri olduğu kesin. Söylediğiniz yansımayı kafamda netleştiremedim ama zaten ön koltuk boş olsa adam arkada oturmazdı...Eki Görüntüle 1942896 Burada yüz gören birtek benmiyim ?
Tamam işte sol oluyor ay bende gördüm galiba adam sağda kadın şoförün arkasında soldaBenim tahmine göre arkadaki kadın sarışın olan şoförun hemen arkasında oturuyor
Güldürmeyin beni odaklanamıyorum :)) Valla kendi evliliğimde şu araştırmayı yapsaymışım adamın donuna kadar alırmışım ya ben :)) Acıma veriyorum o an ki aklımı... Ama gördün dimi?Yani bu kadar olur pess yeminle tebrik ederm fbi olmalisiniz gercekten kadinlardan korksun erkekler
Daha neler gorcez bakalimEki Görüntüle 1942896 Burada yüz gören birtek benmiyim ?
Ben onu tüy sandım ya, oje moje görülmüyor ki28. sayfada ben işaretledim bi baksana ona, yine mi göremiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?