Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya allah aşkına bi fotodan neler cikarmissiniz ya
Ayna da yüz saçta kafa yok köpek

Arkadaşım adam mobilya alacaksa heralde nisanlisida olacak.
Senin ki de arka koltuktan foto çekmiş işte
Bişey yok yani gereksiz tavır koyma
Sacmalamalar başlamış çünkü
Ne meraklisiniz gaz vermeye ya
Pffff

Sağdaki kadın elinde telefona bakıyor, arkada tombul elli kadın on koltuğa uzanmış, ayna da sarı dalgalı saçlı kalin dudakli kırmızı rujlu kadın var ama o kadar küçük mu gözükür o yüz öyle bilemedim. Fotoğrafı da yanlışlıkla atmış sanırım.

Kizlar kadinin ruju bordo ve gozleri yukari dogru bakiyor gulumsemiş diş yok sagda oturuyor toplu yuzlu bende eli goremedim ama aynadako kadin cokk net ayyy aksiyonlu uyku tutmadi

Sağdaki kadın elinde telefona bakıyor, arkada tombul elli kadın on koltuğa uzanmış, ayna da sarı dalgalı saçlı kalin dudakli kırmızı rujlu kadın var ama o kadar küçük mu gözükür o yüz öyle bilemedim. Fotoğrafı da yanlışlıkla atmış sanırım.

Ya takip edemiyorum internet explorer gibi yavaşım şuan geriden geliyorum çok özür dilereyerek
1. Bu olay önceden mi olmuş
2. Koca kişisi eşya baktıkları adamın nişanlısından ayrıldığını mı söylemiş?

Muhtemelen ilk baktığında karanlıktan bisey anlamayacağını ve üstünde durulmuycak bir durum olarak düşündü.ama bu ilk sıçrayışı değildi galiba yakalandı.tabi bunlar sadece benzetme de olabilir

Nişanlısı gelmedi demiş. Ben de ona takıldım. Nişanlı gelmeden mobilya , fırın alınmaz. Yalan olduğu burdan belli.

Hiç gördünüz mü bilmiyorum ama bazen fotolarda orada olmayan insan siluetleri falan çıkıyor ben net hiç bir şey göremedim resim tost makinesiyle çekilmiş gibi zaten , eşin senin saçma sapan kıskançlıklar yapmayacağını bilmesine ragmen niye yalan söylesin ki. mantıksız.

İyi de kadın yoktu demiş adam.

kızlar şimdi düşününce beyaz eşya alışverişine nişanlısıyla gitmek yerine neden arkadaşıyla gitsin ki ayrıca tahminimce büyükler de çifte yardımcı olmak istemez mi

Kız

Güldürmeyin beni odaklanamıyorum :)) Valla kendi evliliğimde şu araştırmayı yapsaymışım adamın donuna kadar alırmışım ya ben :)) Acıma veriyorum o an ki aklımı... Ama gördün dimi?
Kesinlikle gordum o nokta nasil cekti dikkatinizi hayrettt :) aldatilmadan mi bosandiniz

Ya orda bie el var o artik neyse bilmiyorum da, aynada hem kopegi hem kadin yuzunu sacini nasil gorduler anlamadim. Dikiz aynasi bu boy aynasi degil ki? Dikiz aynasindan gozukse gozukse gozler gozukur suratin 3te 1'i felan gozukur. Yuzu gozukse saci nasil gozukecek taa su dalgasina kadar. Ortam karanlik ve göz yanilmalarina asiri musait.

Hep beraber bir galeyana gelinme durumu var ama mantikli dusunmek lazim. Dikiz aynasindan yuzun tamaminin gorunmesi imkansiz. Tam yuz dikiz aynasinda gozukmez. Ama one uzanan bir kadin eli var. Bence konu sahibi ordan gitsin. Olmayan seylere baslarsa esi dikkate de almaz belki.

Aldatıyo aldatmıyo bilemeyiz de yalan söylediği ve arabada minimum 4kişi olduğu net.

Nişanlısı gelmedi demiş. Ben de ona takıldım. Nişanlı gelmeden mobilya , fırın alınmaz. Yalan olduğu burdan belli.

Gelmiş de olabilir konu sahibi zaten takilmam demiş.
Eşi de belki kızar diye beyaz yalan söylemiş olabilir
Ne var ki bunda sanki kadınla asna fisne yaptı
Hey allahim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…