- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Her konuda olayı tam olarak özümsemeden birilerini azarlamak zorunda mısın, merak ettim de.Gelmiş de olabilir konu sahibi zaten takilmam demiş.
Eşi de belki kızar diye beyaz yalan söylemiş olabilir
Ne var ki bunda sanki kadınla asna fisne yaptı
Hey allahim
Kız valla billa görüyorum ya inanmıyo musun sen bana? Hiçte bile sadece gözleri görünmez. Ben bir gün eşimin akrabasının nışanına gidiyoduk arabada arka koltukta oturuyodum. Arabayı eşim kullanıyodu. Eşimin yanında anneannesi ve ananenin arkasında kayınvalidem. Neyse ben eşimle dikiz aynasından göz göze bakıyoruz falan cilveleşiyoruz aklımızca. Bende o göz göze anını fotoya çekeyim dedim. Bak o fotoyu ben arkadan çektim ve kayınvalidemin bana bir yan bakışı var dağlara taşlara tövbe bismillah :))) Ahhh o foto olsa elimde de atsam sana. Arkadan çekilen fotoda suret net belli olur önden çekilen fotoda belli olmaz. ya bunca yıllık araba tecrübem var :))) Bana mümkün değil deme lütfen :))Biraz sürü psikoloji yaıyorsunuz gibi geliyor...bir kişi gördüm deyince herkes görmeye başladı...
Ben dikiz aynasında şoförün alnını görüyorum sadece...diğerleri ışık...
Bi kere rujuna kadar görmek imkansız...dikiz aynasının ayarına göre sadece gözleri görülür...
Yanlışlıkla atmış olsa,niye böyle salakça bi yalan söylesin...bize nişanlısı da katıldı,beraber dönüyoruz derdi...
O arkada ojeli gördüğünüz el muz poşeti bile çıkabilir,demedi demeyin :)
Zaten burda beklenen nişanlınin gelmesi olurdu. Konu sahibi buna neden kizsin ki? Asıl gelmedi deyince tuhaf görünüyor. Asna fisna derken? Kim kiminle anlamadım. Öyle bir şey demedi kimse zaten. Burda yalan söylendiği için bu kadar yorum yapılıyor. Öndeki abinin nişanlısı deseydi biz muhtemelen arkadaki eli fark etmeyecektik.Gelmiş de olabilir konu sahibi zaten takilmam demiş.
Eşi de belki kızar diye beyaz yalan söylemiş olabilir
Ne var ki bunda sanki kadınla asna fisne yaptı
Hey allahim
Her konuda olayı tam olarak özümsemeden birilerini azarlamak zorunda mısın, merak ettim de.
Ya allah aşkına bi fotodan neler cikarmissiniz ya
Ayna da yüz saçta kafa yok köpek
Arkadaşım adam mobilya alacaksa heralde nisanlisida olacak.
Senin ki de arka koltuktan foto çekmiş işte
Bişey yok yani gereksiz tavır koyma
Sacmalamalar başlamış çünkü
Ne meraklisiniz gaz vermeye ya
Pffff
Ay yapmayın allah aşkına ya
Yeter yazık günah
4 kişi olduğunu su dalgasina kadar nerden cikariyosunuz
Illa aldatcak dimi illa yani zorlayin
Bi yuva yıkılır rahat edersiniz
Yuh artik
Zaten burda beklenen nişanlınin gelmesi olurdu. Konu sahibi buna neden kizsin ki? Asıl gelmedi deyince tuhaf görünüyor. Asna fisna derken? Kim kiminle anlamadım. Öyle bir şey demedi kimse zaten. Burda yalan söylendiği için bu kadar yorum yapılıyor. Öndeki abinin nişanlısı deseydi biz muhtemelen arkadaki eli fark etmeyecektik.
Zaten burda beklenen nişanlınin gelmesi olurdu. Konu sahibi buna neden kizsin ki? Asıl gelmedi deyince tuhaf görünüyor. Asna fisna derken? Kim kiminle anlamadım. Öyle bir şey demedi kimse zaten. Burda yalan söylendiği için bu kadar yorum yapılıyor. Öndeki abinin nişanlısı deseydi biz muhtemelen arkadaki eli fark etmeyecektik.
PekiSende her konuda beni alintilamadan vazgeç.
Kız valla billa görüyorum ya inanmıyo musun sen bana? Hiçte bile sadece gözleri görünmez. Ben bir gün eşimin akrabasının nışanına gidiyoduk arabada arka koltukta oturuyodum. Arabayı eşim kullanıyodu. Eşimin yanında anneannesi ve ananenin arkasında kayınvalidem. Neyse ben eşimle dikiz aynasından göz göze bakıyoruz falan cilveleşiyoruz aklımızca. Bende o göz göze anını fotoya çekeyim dedim. Bak o fotoyu ben arkadan çektim ve kayınvalidemin bana bir yan bakışı var dağlara taşlara tövbe bismillah :))) Ahhh o foto olsa elimde de atsam sana. Arkadan çekilen fotoda suret net belli olur önden çekilen fotoda belli olmaz. ya bunca yıllık araba tecrübem var :))) Bana mümkün değil deme lütfen :))
Yok kız ağlaya ağlaya sarıla sarıla boşandık. Eşim avukattı yazık adam çöktü yere 7 yıllık avukatlık yaptığı mahkemede hüngür hüngür ağladı. Annesi huzur vermedi canım ya yuvamızda huzurumuz kalmadı. Ne yaptıysak olmadı. 7 senemi verdiğim adam 7 saniyede bitirdi olayı. Annemle senin aranda kalmaktan yoruldum boşanalım dedi. Akşam söyledi bunu sabah boşandık. 1 gece önce kucagında film izledim ve daha bir sürü şey... Ama demek ki çoktan bitirmiş o yaşadığımız cinsellikte öylesineymiş olsun diye işte :))Kesinlikle gordum o nokta nasil cekti dikkatinizi hayrettt :) aldatilmadan mi bosandiniz
O bakışlarını da o kadını da tarihe gömmüş kadınım ben bee :) Paket program oğlunu sahibinden az kullanılmış olarak iade ettim. Üstğne parasını bile almadım düşün... Ayy ne vicdanlı ne tatlı gelinim dimi :))tarihi bakışı mı yakaladın
Canim net soyluyorum el degil kol bile belli.Bu konunun peşine bu kadar düşmenizin sebebi ilk aşamada aklınıza aldatılma ihtimalinizin gelmesi değil. Her zaman önceliğini size veren eşiniz bu sefer başkasını tercih etmiş bunun hayal kırıklığı var, sonrasında işi iyice uzamış, rahat bi insan olduğunuz halde yalan söylemesi ve inandırmaya çalışır gibi fotoğraf atması sizi düşündüren şey bence. Bu fotoğraf olmasaydı bile aklınıda şüphe oluşacaktı. Sakinleştiğiniz zaman bu konuyu eşinize açın bence şuan konuşursanız kavga edersiniz.
Fotoğrafa gelince orada bir el olması mümkün değil gibi görünüyora, çaprazdan değil tam arkadan uzanmış, bunun için iki sol eli olması lazım ki mümkün değil bu. Ben de ilk el sanmıştım ama şuan montun kürklü kısmına ışık yansımış onu el sanmışız bunu anlıyorum. Fotoğraf atma olayı da çok gereksiz. Öndeki bir kadın olsa bile eşinizle birlikte oturmuyor sonuçta, kötü bir ihtimal olsa ön koltukta oturmazdı kadın eşinizin yanında olurdu. O bir insanın eli olsaydı eşiniz tam el ordayken fotoğraf çekme gibi bir hataya düşmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?