Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelmiş de olabilir konu sahibi zaten takilmam demiş.
Eşi de belki kızar diye beyaz yalan söylemiş olabilir
Ne var ki bunda sanki kadınla asna fisne yaptı
Hey allahim
Her konuda olayı tam olarak özümsemeden birilerini azarlamak zorunda mısın, merak ettim de.

Kız valla billa görüyorum ya inanmıyo musun sen bana? Hiçte bile sadece gözleri görünmez. Ben bir gün eşimin akrabasının nışanına gidiyoduk arabada arka koltukta oturuyodum. Arabayı eşim kullanıyodu. Eşimin yanında anneannesi ve ananenin arkasında kayınvalidem. Neyse ben eşimle dikiz aynasından göz göze bakıyoruz falan cilveleşiyoruz aklımızca. Bende o göz göze anını fotoya çekeyim dedim. Bak o fotoyu ben arkadan çektim ve kayınvalidemin bana bir yan bakışı var dağlara taşlara tövbe bismillah :))) Ahhh o foto olsa elimde de atsam sana. Arkadan çekilen fotoda suret net belli olur önden çekilen fotoda belli olmaz. ya bunca yıllık araba tecrübem var :))) Bana mümkün değil deme lütfen :))

Ben sadece şoför koltuğunda bi adam görüyorum. Gözüm şaşı oldu bakmaktan . Telefonun da şarjı bitti,ışığı açıp bakmaktan. Bakar kör mü oldum nedir

Gelmiş de olabilir konu sahibi zaten takilmam demiş.
Eşi de belki kızar diye beyaz yalan söylemiş olabilir
Ne var ki bunda sanki kadınla asna fisne yaptı
Hey allahim
Zaten burda beklenen nişanlınin gelmesi olurdu. Konu sahibi buna neden kizsin ki? Asıl gelmedi deyince tuhaf görünüyor. Asna fisna derken? Kim kiminle anlamadım. Öyle bir şey demedi kimse zaten. Burda yalan söylendiği için bu kadar yorum yapılıyor. Öndeki abinin nişanlısı deseydi biz muhtemelen arkadaki eli fark etmeyecektik.

Her konuda olayı tam olarak özümsemeden birilerini azarlamak zorunda mısın, merak ettim de.

Ne azarlamasi ya
Olmayan şeyleri olmuş gibi sayfalarca yazmissiniz. Nerden uyduruyosunuz bi bilsek.
Sende her konuda beni alintilamadan vazgeç.
Bu da son alintilamam

Konu Sahibi inanma
Su dalgası kırmızı oje bordo Ruj
Yok devenin nali
Ya da inan ya hayat senin sknti çekecek olan da sensin. .
Boş yere doluyosun yazık

Kadın/kadınların tipi konusunda göz yanılmaları muhakkak vardır. Ancak beni eşin yalanları çok düşündürdü. Beyaz yalandan öte. Beyaz eşya almaya erkek erkeğe gitmeden öteyi geçtim ertesinde ne hikmetse beyaz eşya bakan çiftimiz ayrılıyor. Konu sahibi anladığım kadarıyla buluttan nem kapan kıskanç bir kadın değil, bu kadar alakasız yalanlar neden? Beni kadınlardan çok bu şüphelendirdi. Konu sahibine abi denen kişinin nişanlısının da geleceğini söylese konu sahibinin bir şey diyeceğini zannetmiyorum. Şüphelenmemek pek elde değil ne yazık ki.

Kizlar şimdi bastan bazi seyleri acikliyim daha net emin olalım.
Esim sabah işleri varsi gümrükte gitti. Saat 2 de beni aradi.
Abi bildigim biri var dugun icin beyaz esya vs bakacakmis benim tanıdığım yer varya oraya beraber bir ugrayalim fiyat konusunda yardımım dokunur gideyim mi dedi.
Bende tamam madem yardimci ol neticede dugunde her sey masraf belki indirim fazla yapilir mantigi ile bu gitti.
Zaten 2 den sonra bunlar adamla bulusmus oldu.
Daha sonra bu beni 3 saat kadar sonra yine aradı anca işi bitmiş . Abi mobilya fiyati vs daha arastircak dursam miki ayip olur mu dedi.
Ona da dur madem bir hayır işliyon devami gelsin dedim.

Sonra tabi aksam oldu. En son mesaj atmıştı karnimiz cok acikti bir seyler yiyoruz diye. Mesajdan 10 dk kadar yanlis hatırlamıyorsam sonra foto geldi. Arabadayiz geliyoruz merak etme diye.
Ilk sordugum zaman öndeki erkek dedi. Hatta siyah şapkası ve Kürklü montu var dedi.
Inanmis gibi yaptim....

Ertesi gündüz biri aradi. Bu açtı telefonu tamam abi konuştuğumuz gibi tanıdık aile dostu yuva kuracaklar felan dedi kapatti.
Bende ne oldu deyince abinin esya için dedi ama nisanlisindan ayrılmış sabah dedi bana ama adama soylemedim barışırlar belki dedi.

Bunlarda aramızda gecen konusmalar.

Bi ben gorememisim demek ki o su dalgasini eli yüzü gözü kulağı

bana da nişanlısı ve aile büyükleriyle gitmek yerine arkadaşıyla gitmesi tuhaf geliyor .Gerçekçi değil

tarihi bakışı mı yakaladın

Evet kendi kendini ele vermis. Abi, nisanlisi ben birlikte beyaz esya bakmaya gittik dese, hic te o fotoyu incelemezdi merve.

Ben hala ayni seyi soyluyorum, muhtemelen o gun sabah erkenden yakin bir bolgeye gittiler iki cift olarak, oglen donmeyi planliyorlardi sonra birsey oldu vazgectiler ve aksama kaldi. Aksamda trafikte kaldilar filan derken saatler gecti. Bu arkadaki hatun da adamin telefonuyla oynarken bilincli ya da bilincsiz bilmem ama foto gonderdi.

Kesinlikle gordum o nokta nasil cekti dikkatinizi hayrettt :) aldatilmadan mi bosandiniz
Yok kız ağlaya ağlaya sarıla sarıla boşandık. Eşim avukattı yazık adam çöktü yere 7 yıllık avukatlık yaptığı mahkemede hüngür hüngür ağladı. Annesi huzur vermedi canım ya yuvamızda huzurumuz kalmadı. Ne yaptıysak olmadı. 7 senemi verdiğim adam 7 saniyede bitirdi olayı. Annemle senin aranda kalmaktan yoruldum boşanalım dedi. Akşam söyledi bunu sabah boşandık. 1 gece önce kucagında film izledim ve daha bir sürü şey... Ama demek ki çoktan bitirmiş o yaşadığımız cinsellikte öylesineymiş olsun diye işte :))

Bu konunun peşine bu kadar düşmenizin sebebi ilk aşamada aklınıza aldatılma ihtimalinizin gelmesi değil. Her zaman önceliğini size veren eşiniz bu sefer başkasını tercih etmiş bunun hayal kırıklığı var, sonrasında işi iyice uzamış, rahat bi insan olduğunuz halde yalan söylemesi ve inandırmaya çalışır gibi fotoğraf atması sizi düşündüren şey bence. Bu fotoğraf olmasaydı bile aklınıda şüphe oluşacaktı. Sakinleştiğiniz zaman bu konuyu eşinize açın bence şuan konuşursanız kavga edersiniz.

Fotoğrafa gelince orada bir el olması mümkün değil gibi görünüyora, çaprazdan değil tam arkadan uzanmış, bunun için iki sol eli olması lazım ki mümkün değil bu. Ben de ilk el sanmıştım ama şuan montun kürklü kısmına ışık yansımış onu el sanmışız bunu anlıyorum. Fotoğraf atma olayı da çok gereksiz. Öndeki bir kadın olsa bile eşinizle birlikte oturmuyor sonuçta, kötü bir ihtimal olsa ön koltukta oturmazdı kadın eşinizin yanında olurdu. O bir insanın eli olsaydı eşiniz tam el ordayken fotoğraf çekme gibi bir hataya düşmezdi.

Canim net soyluyorum el degil kol bile belli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…