- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
- 133
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Spekulasyon hahahah masallah baska bir kadin, aldatma, sallanan evlilikbdiyince ekrana kitlenmis yalanbruzgarlari dizisi izleyicisi gibi herkes... bu kadar karanlik ve bulanik bir fotograf uzerine emin emin konusan kadinlar konu sahibinin icini bulandirmaktan baska ne yapiyor sizce?Cidden 'yuh artık' burada ki spekülasyonlardan bunları mı çıkardınız?
Konu sahibi ve birçok kişi maalesef eli gördü. Hatta uzman bile değerlendirdi. Ama yineliyorum kimse ihanet demiyor, üzerinde durulan şey yalan.Bi ben gorememisim demek ki o su dalgasini eli yüzü gözü kulağı
Canim net soyluyorum el degil kol bile belli.
Belki öndeki nişanlı değil. 2 kanka kaçamak yapalım dediler ve o abinin nişanlısı durumu çaktı hemen ayrıldı da olabilir.Nişanlısından ertesi gün ayrılmış hmm hmm evet (!)
Canim soforun arkasinda bir kadin oturuyor ve cok yuksek ihtimalle fotoyu da o kadin cekti. Hafif balik etli ve ojeli tirnakli.Ben de kadın olduğunu düşünüyorum ama el olması için çok titrek dağınık çıkmış sanki. Bir de else eğer nerden uzanıyor bilemedim kafam karıştı. Umarım kötü bir şey çıkmaz bu işin altından.
Konu sahibi ve birçok kişi maalesef eli gördü. Hatta uzman bile değerlendirdi. Ama yineliyorum kimse ihanet demiyor, üzerinde durulan şey yalan.
Spekulasyon hahahah masallah baska bir kadin, aldatma, sallanan evlilikbdiyince ekrana kitlenmis yalanbruzgarlari dizisi izleyicisi gibi herkes... bu kadar karanlik ve bulanik bir fotograf uzerine emin emin konusan kadinlar konu sahibinin icini bulandirmaktan baska ne yapiyor sizce?
MerveOkanAskSevişerek Aşktan Ölünür ☆Üye
Kizlar şimdi bastan bazi seyleri acikliyim daha net emin olalım.
Esim sabah işleri varsi gümrükte gitti. Saat 2 de beni aradi.
Abi bildigim biri var dugun icin beyaz esya vs bakacakmis benim tanıdığım yer varya oraya beraber bir ugrayalim fiyat konusunda yardımım dokunur gideyim mi dedi.
Bende tamam madem yardimci ol neticede dugunde her sey masraf belki indirim fazla yapilir mantigi ile bu gitti.
Zaten 2 den sonra bunlar adamla bulusmus oldu.
Daha sonra bu beni 3 saat kadar sonra yine aradı anca işi bitmiş . Abi mobilya fiyati vs daha arastircak dursam miki ayip olur mu dedi.
Ona da dur madem bir hayır işliyon devami gelsin dedim.
Sonra tabi aksam oldu. En son mesaj atmıştı karnimiz cok acikti bir seyler yiyoruz diye. Mesajdan 10 dk kadar yanlis hatırlamıyorsam sonra foto geldi. Arabadayiz geliyoruz merak etme diye.
Ilk sordugum zaman öndeki erkek dedi. Hatta siyah şapkası ve Kürklü montu var dedi.
Inanmis gibi yaptim....
Ertesi gündüz biri aradi. Bu açtı telefonu tamam abi konuştuğumuz gibi tanıdık aile dostu yuva kuracaklar felan dedi kapatti.
Bende ne oldu deyince abinin esya için dedi ama nisanlisindan ayrılmış sabah dedi bana ama adama soylemedim barışırlar belki dedi.
Bunlarda aramızda gecen konusmalar.
Eğer öyleyse solak kadın. Ya da dipdibe oturuyorlar da adam cekti. Sağdan çekilmiş gibi değil foto çünkü.Canim soforun arkasinda bir kadin oturuyor ve cok yuksek ihtimalle fotoyu da o kadin cekti. Hafif balik etli ve ojeli tirnakli.
Adam aldatiyordur aldatmiyordur bilmem ama emin oldugumuz birsey var kesinlikle yapan soyluyor.
Tuylu montu sadece kadinlar giymiyor o da var. Cogu kadin uye tuylu montu görünce kadin dediler ama erkeklerde tuylu mont giyiyorlar. Ama burda gozden kacirilan nokta konu sahibinin esinin yalan soylemis olmasi. Tek gercek o şimdi.Ben sağ ön koltukta oturan kişiyi gayette şapkasını çıkarmamıs bir erkeğe benzettim nedense .. şapkası olduğu için montu ile geçişleri kesiştiği için sanki düz uzun saçı andırıyor ama değil BENCE TABİ .. ana yok yok gercekten sapka var ya sagdakinde .. o arkadan uzanan elde oje göremiyorum ama bilemedimde simdi .. nisanlin solaksa resmi sol eliyle cekmistir sag elini oraya koymustur. Sag elini kullaniyorsa arkada 2. bir kisi var demektir diye düsünüyorum M MerveOkanAsk
Aslında arkada ki kadının robot resmini cizdimde yükleme yapamadim
Canim soforun arkasinda bir kadin oturuyor ve cok yuksek ihtimalle fotoyu da o kadin cekti. Hafif balik etli ve ojeli tirnakli.
Adam aldatiyordur aldatmiyordur bilmem ama emin oldugumuz birsey var kesinlikle yapan soyluyor.
Aslında arkada ki kadının robot resmini cizdimde yükleme yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?