Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O uzanan ojeli el de mervenin kocasi olabilir mi bu durumda?

Bende benim esimin tam ortada oturduğunu dusundum ilk ama demedim. Foto açısi tam ortadan gibi geldi. Ben ilo baktigimda sadece on koltukta kadin sandim. Oda siyah duz saci var gibi. Tabi sonra neler neler gördük. Esimle konuscaktim tam önemli konuşalım dedim mutfaktan yanima kadar geldi o arada kahve kokulu ile konusuyorduk vazgeçtikten sinav sonucu belli mi diye salladim. Adam masumsa benim deli olduğumu dusunecek artik o beni boşar.

Bence sen sadece tirnaklarini torpule

Masum canım zaten yaa..boşuna doldurma kendini..iç kahveni,öp kocanı yat uyu :)

Sanmıyorum ama çıldırırım.
Saat kaç oldu uyuyamadık ..

Bu konu böyle kalacak mi yani kizlar icim icimi yiyor. O kadın dese ona kizmam. Ama yalan söylüyor foto cok net degil ama her baktigimda tirnakli bılezikli acayip acayip sekiller görüyorum

O kadin dese kizmam demeyin bence. Basta kadin dese tamam ama şimdiden sonra kadın derse bunda bir iş vardir.

Bence de kadin gibi. çünkü erkek olsa o koltugun yanı o kadar boş olmaz.

Ayrica once 2 kisi demesi, yemekteyiz demisken az sonra arabadan foto atmasi falan ilginc.

Yalan olsa foto atmaz denmis ama yanlislikla atmistir yani.

Aynadaki surati ben de gordum de o resmen bebek ya. Baya baya bebek goruyorum ben aynadan

Bu arada kizlar ben buraya bir goz yerine belki yuz goz gorsun daha net sonuclar ciksin diye konuyu açtım. Herkese cok tesekkur ediyorum. Herkes kendince bir seyler katıyor.
Şunu da söyliyim eşim sarışın birisi. Ama saçı oyle omuzlarına kadar değil. Goz rengini tahmin eden olursa yeşil gozlu kendisi. Belki yardimci olur.

Soldakinin erkek olduğu bariz belli tamam, sağdakide bana kadın gibi geldi elinde de çantasının sapı var çantasını düzeltiyor yada kaldırıyor gibi...

Ama ben şöyle düşündüm, sonuçta fotoyu çeken 3.kişi eşin ise öndeki iki kişi de soldaki abi dediği kişi sağdaki de abisinin nişanlısı olabilir...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…