- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
O uzanan ojeli el de mervenin kocasi olabilir mi bu durumda?Aldatan adam bu kadar geniş açı foto göndermez...
Yanlışlıkla gönderse böyle salak bi açıklama yapmaz...
Ayrıca eş arkada ve ortada oturuyor bence...
Nişanın atılma sebebi pekala "bensiz neden aldın?" Bile olabilir..
Bende benim esimin tam ortada oturduğunu dusundum ilk ama demedim. Foto açısi tam ortadan gibi geldi. Ben ilo baktigimda sadece on koltukta kadin sandim. Oda siyah duz saci var gibi. Tabi sonra neler neler gördük. Esimle konuscaktim tam önemli konuşalım dedim mutfaktan yanima kadar geldi o arada kahve kokulu ile konusuyorduk vazgeçtikten sinav sonucu belli mi diye salladim. Adam masumsa benim deli olduğumu dusunecek artik o beni boşar.Aldatan adam bu kadar geniş açı foto göndermez...
Yanlışlıkla gönderse böyle salak bi açıklama yapmaz...
Ayrıca eş arkada ve ortada oturuyor bence...
Nişanın atılma sebebi pekala "bensiz neden aldın?" Bile olabilir..
Yok artık eşim oje kullanmiyorO uzanan ojeli el de mervenin kocasi olabilir mi bu durumda?
Yok artıkAslında arkada ki kadının robot resmini cizdimde yükleme yapamadim
Bence sen sadece tirnaklarini torpuleKonu sahibi dikiz aynasında köpek, şöförün ensesin de bir yüz görüyor.
Gördüğünden %100 emin mi peki? Tabii ki hayır, burada ki yorumlarda bu yönde.
Haa siz 'elalemin' lafıyla hayatınıza yön verenlerdenseniz ona birşey diyemem tabi, sadece hassasiyetinizi anlamaya çalışabilirim.
Masum canım zaten yaa..boşuna doldurma kendini..iç kahveni,öp kocanı yat uyu :)Bende benim esimin tam ortada oturduğunu dusundum ilk ama demedim. Foto açısi tam ortadan gibi geldi. Ben ilo baktigimda sadece on koltukta kadin sandim. Oda siyah duz saci var gibi. Tabi sonra neler neler gördük. Esimle konuscaktim tam önemli konuşalım dedim mutfaktan yanima kadar geldi o arada kahve kokulu ile konusuyorduk vazgeçtikten sinav sonucu belli mi diye salladim. Adam masumsa benim deli olduğumu dusunecek artik o beni boşar.
Canım çok mu iyi niyetlisin yoksa kafan çok mu bulandı bu gece bilemedim. Kırmakta istemem seni.Yok artık eşim oje kullanmiyor
Orda ojeli el falan yok..O uzanan ojeli el de mervenin kocasi olabilir mi bu durumda?
Robot resim mi
Yanlız inş. merve bizle taa en başindan beri dalga gecmiyordur hayatı çok hızlı ilerlemiyor mu. Sevgilisi vardı bir anda evlendi şimdide aldatılma gibi
İnş ikinci vaka yaşamaıyoruzdur adınıda unuttum yav kv si ölen
Bu konu böyle kalacak mi yani kizlaricim icimi yiyor. O kadın dese ona kizmam. Ama yalan söylüyor foto cok net degil ama her baktigimda tirnakli bılezikli acayip acayip sekiller görüyorum
Var yahu arkadan ön koltuğa uzanmış el var baş parmağı havada şu açık renk olan yer :)Orda ojeli el falan yok..
Zeynep güven !! Zihnime kazındı pisRobot resim mi
Yanlız inş. merve bizle taa en başindan beri dalga gecmiyordur hayatı çok hızlı ilerlemiyor mu. Sevgilisi vardı bir anda evlendi şimdide aldatılma gibi
İnş ikinci vaka yaşamaıyoruzdur adınıda unuttum yav kv si ölen
SormaZeynep güven !! Zihnime kazındı pis
Herkesin kafa gittiAynadaki surati ben de gordum de o resmen bebek ya. Baya baya bebek goruyorum ben aynadan
Gecenin ikisinde kafayı yedirdiler bana uyuyamıyorum :)Var yahu arkadan ön koltuğa uzanmış el var baş parmağı havada şu açık renk olan yer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?