- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.044
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Aslinda onuda gördümde fotoyla çok oynanıldı belki o gerçek olmayabilir sarı kızıl dalgalı saçlı gibi bir sülietGecenin ikisinde kafayı yedirdiler bana uyuyamıyorum :)
Peki sen ön camdaki peluş gorili gördün mü
Buna gerek yok kirmizigitar ın mesajlarindan fotoları bulabilirlerKızlar şuradaki eli görmemeniz mümkün değil. Telefonunuzun ışığını açık hava moduna getirin.
Israrla "orada bir el yok, kocan masum" vs. diyenler nasıl bu kadar emin? Yardımcı olmak isteyen bir üye görsel efekt uzmanı eşine gösterdi adam baktı kadın dedi el var dedi. Ya haklıysa? "Yuva yıkıyorsunuz bik bik bik." İnşallah siz yalancı bir adama çanak tutmuyorsunuzdur.
Açık hava değil kar lastiği bile taktım telefona...yok yok yokKızlar şuradaki eli görmemeniz mümkün değil. Telefonunuzun ışığını açık hava moduna getirin.
Ondeki kadin telefonla konusuyor hatta telefonun markasini amblemini bile goruyoruz da yanlis bilgi vermeyelim net degil dedik.El titrediği, hareket ettiği için ojeli tırnak varmış gibi görünüyo. Uzun saç teli gibi görünen de camdaki yansıma. Dikiz aynasında sadece şoförün yüzü var. Ön sağda oturan bereli biri.
Benim takıldığım yer o el. İlk önce arkadan uzanmış sağ el gibi geldi ama öyle olsa el o kadar dik durmaz. Kolunu bi yere yaslamış gibi.
Bi de o elin hizasındaki siyah şey ne. Çanta sapına benzemiyo bence
Canim bildiginiz her şeyi soyleyin lutfen.Ondeki kadin telefonla konusuyor hatta telefonun markasini amblemini bile goruyoruz da yanlis bilgi vermeyelim net degil dedik.
Peluş goril oEl titrediği, hareket ettiği için ojeli tırnak varmış gibi görünüyo. Uzun saç teli gibi görünen de camdaki yansıma. Dikiz aynasında sadece şoförün yüzü var. Ön sağda oturan bereli biri.
Benim takıldığım yer o el. İlk önce arkadan uzanmış sağ el gibi geldi ama öyle olsa el o kadar dik durmaz. Kolunu bi yere yaslamış gibi.
Bi de o elin hizasındaki siyah şey ne. Çanta sapına benzemiyo bence
AbovvOndeki kadin telefonla konusuyor hatta telefonun markasini amblemini bile goruyoruz da yanlis bilgi vermeyelim net degil dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?