Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Israrla "orada bir el yok, kocan masum" vs. diyenler nasıl bu kadar emin? Yardımcı olmak isteyen bir üye görsel efekt uzmanı eşine gösterdi adam baktı kadın dedi el var dedi. Ya haklıysa? "Yuva yıkıyorsunuz bik bik bik." İnşallah siz yalancı bir adama çanak tutmuyorsunuzdur.

M MerveOkanAsk umarım her şeyin bir açıklaması vardır, salim kafayla düşünüp karar ver merve.
 
Yorumları okurken beynimde fon müziği olarak Sherlock dizisinin açılış müziği çalıyor, robot resim olayını gördükten sonra "Sherlocked" oldum ben de :) Bence fotoğrafı bu kadar kurcalamaktan ziyade eş neden yalan söyleme gereği duydu buna odaklanmalıydık ama konu sahibini de germeye hakkımız yok.

Konu sahibi siz yatın uyumaya çalışın birazcık. Yarın sabah sakin kafayla daha rahat düşünür ve gözlemlersiniz.
 
Kendinizi nasıl doldurmuşsunuz öyle?

Fotoğrafın çekildiği açıdan dikiz aynasında arkadaki kişi görünmez ön koltuktaki görünür o kadar net olarak. Bende farkettim de o kadar belli olması için öne eğilmesi lazım arkadaki kişinin e bu seferde direk fotoğrafta olurdu zaten aynadaki yansımasına kadar.

Birde el denen şey montun şapkasının tüylü kısmı olmasın? Elin açısı çok yanlış el değil bence o. Birde ojenin rengine kadar bilen var saçmalamayın hanımlar.
 
Kızlar şuradaki eli görmemeniz mümkün değil. Telefonunuzun ışığını açık hava moduna getirin.
 

Eklentiler

  • Screenshot_2017-01-22-02-19-33.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 196

+1
 
El titrediği, hareket ettiği için ojeli tırnak varmış gibi görünüyo. Uzun saç teli gibi görünen de camdaki yansıma. Dikiz aynasında sadece şoförün yüzü var. Ön sağda oturan bereli biri.

Benim takıldığım yer o el. İlk önce arkadan uzanmış sağ el gibi geldi ama öyle olsa el o kadar dik durmaz. Kolunu bi yere yaslamış gibi.

Bi de o elin hizasındaki siyah şey ne. Çanta sapına benzemiyo bence
 
Ondeki kadin telefonla konusuyor hatta telefonun markasini amblemini bile goruyoruz da yanlis bilgi vermeyelim net degil dedik.
 
Ayrıca ben dikiz aynasında bir zombi gördüm, kocan seni bir zombiyle aldatıyor.!
Ne komiksiniz ya aynalardan bilmem nelerden kanıt arıyorsunuz, kanıt adamın söylediği yalanlarda, gerisi teferruat.
 
Peluş goril o
 
Şimdi biz yanılıyorsak; öndeki bereli bi adamsa,arkada da kimse yoksa ortada yalan da yok demektir değil mi?
 
Kimi insanlarin renk algisi daha fazladir bizim ayirt edemedigimiz renkleri ayirt edebilirler ama ben goremedim oje el falan. Bu resimden yola cikip iddaa da bulunmak gulunc duruma dusurur.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…