- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
İnsallah haklisindir ama, yine de ortada yalan var. Cunku iki kisiyiz demis ve sonrasinda fotoda baskasi gorununce kardesi de yanimizda demis...Ay ben vallahi çözdüm olayı...
Ön sağda siyah bereli adam,sol eliyle telefonu tutuyor..oje de karanlıktan göz yanılması..
Sen kadinlari gormeyenlerdesin yani canim. Bende telefon goremedimAy ben vallahi çözdüm olayı...
Ön sağda siyah bereli adam,sol eliyle telefonu tutuyor..oje de karanlıktan göz yanılması..
Kesinlikle..dönüp dönüp okudum ilk sayfayı...2 kişiyiz dememiş hiç..bana kalsa hiç yalan yok ortada...Kızlar esimin bastan 2 kisiyiz demesine sonradan 3 kisi olmalarına takılmayin. Cunku kendisini taniyorum. Ben 3. Kisiyi tanimadigim icin dememistir bana. Zaten pek açıklama yapmaz bende sormadigim için ben bu kısmı yalandan saymiyorum.
Yok artık sayın seyircilerOndeki kadin telefonla konusuyor hatta telefonun markasini amblemini bile goruyoruz da yanlis bilgi vermeyelim net degil dedik.
Evet kolu gördüm ama sanki o öndeki kadının eli gibi arkadan falan uzanmıyor sanki elinde bisey var onla oynuyor gibi.şeytan ayrıntıda gizli bide sanki öndeki araç bunların üstüne geliyor
Bu halde güldürdün. Hele son foto dehşet.Adam bariz yalan soyluyor da aldatti mi bilemem. Bence arabada iki kadin var ama oyle sarisin da diyemem.Simdilik elimizde yeterli veri yok.
Goz yanilmalarina ornekler.
Kızlar esimin bastan 2 kisiyiz demesine sonradan 3 kisi olmalarına takılmayin. Cunku kendisini taniyorum. Ben 3. Kisiyi tanimadigim icin dememistir bana. Zaten pek açıklama yapmaz bende sormadigim için ben bu kısmı yalandan saymiyorum.
kubser sen beni öldürdün...
Öndeki araçta kadının kocası olmasın
Adam bir sey demiyor ki canim. Isim var dışarı cikar misim dedi en son. Daha da ne diyim bu adama.KK dan korkulur
Bir fotoğraftan neler çıktı neler ... son durum nedir ?esinin söylediklerine ikna oldun mu?
Canim o beyaz kamyon park halinde bence. Farı vs yanmıyor.Valla bu fotoğrafta herşey olabilir kimin eli kimin cebinde belli değil bu bir..ikincisi o öndeki araç harbi niye bu aracın üstüne geliyor ben anlamadım fotoshop mu yoksa bu fotoğraf bak buraya almanca yardim almak için girdim ders çalışıyordum nerelere geldim
İsim var disari cikarmisin derken?Adam bir sey demiyor ki canim. Isim var dışarı cikar misim dedi en son. Daha da ne diyim bu adama.
Mutfak ve salon bir bu apartta canim. Buda yatak odasindaydi. Çekmece açıktı. Çorap gibi bir sey arıyordu galiba neyse. Bende yavastan konuya girdim tatli tatli. Bana dedigi laf " insana laf 1 kere söylenir. Isim var cikar misin dışarı"İsim var disari cikarmisin derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?