- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Ups! Daha bir aylik evliydiniz siz degil mi? Cok aci gercekten konusamiyorsunuz bile daha. O da sana inanmadin diye trip mi atiyor yoksa normal hali mi budur?Mutfak ve salon bir bu apartta canim. Buda yatak odasindaydi. Çekmece açıktı. Çorap gibi bir sey arıyordu galiba neyse. Bende yavastan konuya girdim tatli tatli. Bana dedigi laf " insana laf 1 kere söylenir. Isim var cikar misin dışarı"
Ama ben malımı biliyorum. Öldür bu hic bir sey demez.
Adam bir sey demiyor ki canim. Isim var dışarı cikar misim dedi en son. Daha da ne diyim bu adama.
Foto arka koltuktan cekılmiş olup öndeki arkadasın nişanlısı olablrKızlar iyi akşamlar.
Geçen yaşadığım ve hala aklımi kurcalayan konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Konularimi bilip merak edenler icin soyluyorum. Eşimle 1+1 evde oturuyoruz. Bizim şehir öğrenci şehri ve eşyalı apartlar çok sayıda. Bizde yurt dışına gidene kadar böyle idare ediyoruz.
Geçen gün eşim sabah bir kac işlerini halletmek icin sabah çıktı evden. Bana da dedi ki oglen seni aliyim fotograf cektirme vs gibi islerimiz vardi yapalım dedi. Tamam dedim gitti.
Öğlen saat 2 oldu.
Aradı.
Abi bildiği arkadasinin nişanı vardı. Çağırmış. Beyaz Eşya alıyormus arkadaşı eşimin de tanidigi var gelir misin yanimda demiş.
Bende tamam madem dedim. Foto kacmiyor sonucta aksam sa cekiniriz.
Esimde tamam dedi hem aksam yemek sozum olsun sana dedi.
Ee aksam da oldu. Saat oldu 7-8 gibi.
Bu sefer ben aradim. Bir kac saat isim daha kaldi mobilya vs daha bakiyor arkadasim dedi. Ona da tamam dedim.
Zaten ben cok uzun yillar taniyorum eşimi. Hic bir şekilde onu sıkmam. Cok rahattir.
Saat oldu 9. Ben zaten artik dışarı cikmayi aklimdan cikardim bu saatten sonra fotoğrafçı kalmaz.
Ama esim whatsapp tan durduk yere bir foto atti.
Arabadayiz beni birakcak abi merak etme diye.
Ama sorun tak burda kizlar. Foto da yan koltukta oturan sanki bana kadin gibi geldi.
Sordum degil abimin kardesi erkek o dedi. Bir daha sormadim sormam zaten.
Hayir kadın da olsa benim bir sey demeyecegimi bilir. Ama ben orda kadin varmis gibi görüyorum bana degil diyor yalan mi söylüyor acaba. Yalani asla affedemem.
Not: Hic bir zaman benimle planını bozup baska kisilerle vakit gecirmemisti. Buda benim kafami kurcaladi. Fotografa bakip yorumlarinizi bekliyorum kizlar.
Yok canim bunun her zamanki hali bu. Aslinda cok güleç yuzlu bir şey. Görsen kac yasinda adam 20 lik cocuk sanirsin. Ama her zaman güleç olmuyor. Simdi ben bunu kafaya taktim oda farkında huzurumuzu bozuyorsun diye bana sitem ediyor aklinca. Acikla o zaman deyince de hemen Disari cikar misin oluyor. Aman biktim valla bende ne yapıcam bilmiyorum. Hadi özgür kalsin dedik sıkmayalim dedik erkek sıksan da yapar bir sekilde dedik kotu bilmesin beni yalan demek zorunda kalmasin dedik senelerdir gittigi geldigi yerlere gezdiği kişilerle laf etmedik anlayis abidesi olduk çıktık. Ama bu konunun pesini birakmam. Belki suan inanmis gibi yapip ustune varmicam ama sanmasin ki unutmicam arastircam.Ups! Daha bir aylik evliydiniz siz degil mi? Cok aci gercekten konusamiyorsunuz bile daha. O da sana inanmadin diye trip mi atiyor yoksa normal hali mi budur?
Canim cidden insan tedirgin oluyor birinin gunahini aliyorsam diye. Cunku evet gordugumuz sey net ama fotograf net degil yani yanilma ihtimalimiz tabiki yuksek belki de adam gercekten o gun soyledigi yerlerdeydi simdi kizcagizin kafasini bu kadar bulandirdik gidip esine catar adam masumsa bile evlilikleri catirdar bunun vebalini kimse almak istemez. O yuzden ben masumiyet kismini, ya da gercekten fotoda gorduklerimiz cikarttigimiz anlamlar dogruysa bir aciklamasi vardir belki ihtimalini hice saymak istemiyorum. Mervenin de bu konuda mantikli hareket edecegini dusunuyorum. İnsallah haklarinda hayirlisi olur.Gece gece takıldım buraya yahu!!!
.bende arkadan uzanan eli tırnak ve ojeyi gördüm konu sahibide gördü de işte emin olmak istiyor !!!
yanlız kahve kokulu kadın arkadaşımız kendi eşini yakaladığı için çok pişman sanırım aynı hatayı konu sahibinin yapmaması için uğraşıyor tamam yuva kolay kurulmuyor ama 3 maymunu oynamakta hiç kolay değil keşke kendiside kocasının peşine ajan takmasaydı o zaman ki dirayetli duruş gitmiş başkalarına da hata yaparsın eselerlersen fikri yerleştirmeye çalışıyor Allah yardımcısı olsun zor zamanlar geçirdiği belli
2 ihtimal var ya aldattı yada herşey dediği gibi ki bence masum değil konu sahibinin eşi
Yazık kirmizi gitarda o kadar uğraştı kızcağız o bile geri adım atıyor yuva söz konusu diye Allah hayırlısını nasip etsin hakkınızda kimse hayalkirikligini haketmiyor
Ya bu arkadan uzanan el var diyorsunuz ya o zaman arabada 3 kadın var adamda ortalarında oturuyorGece gece takıldım buraya yahu!!!
.bende arkadan uzanan eli tırnak ve ojeyi gördüm konu sahibide gördü de işte emin olmak istiyor !!!
yanlız kahve kokulu kadın arkadaşımız kendi eşini yakaladığı için çok pişman sanırım aynı hatayı konu sahibinin yapmaması için uğraşıyor tamam yuva kolay kurulmuyor ama 3 maymunu oynamakta hiç kolay değil keşke kendiside kocasının peşine ajan takmasaydı o zaman ki dirayetli duruş gitmiş başkalarına da hata yaparsın eselerlersen fikri yerleştirmeye çalışıyor Allah yardımcısı olsun zor zamanlar geçirdiği belli
2 ihtimal var ya aldattı yada herşey dediği gibi ki bence masum değil konu sahibinin eşi
Yazık kirmizi gitarda o kadar uğraştı kızcağız o bile geri adım atıyor yuva söz konusu diye Allah hayırlısını nasip etsin hakkınızda kimse hayalkirikligini haketmiyor
Canim bence de sen bir sure hicbirsey yokmus gibi davran, unutmus ol bu mevzuyu oyle say gezin tozun opusun koklasin, ama takip etmeyi ihmal etme zaten bir acigi varsa bundan sonra da cikar sen izlersen illaki bulursun. Yoksa da zaten burdaki herkes sevinir emin ol kimse kimsenin yuvasi yikilsin istemez.Yok canim bunun her zamanki hali bu. Aslinda cok güleç yuzlu bir şey. Görsen kac yasinda adam 20 lik cocuk sanirsin. Ama her zaman güleç olmuyor. Simdi ben bunu kafaya taktim oda farkında huzurumuzu bozuyorsun diye bana sitem ediyor aklinca. Acikla o zaman deyince de hemen Disari cikar misin oluyor. Aman biktim valla bende ne yapıcam bilmiyorum. Hadi özgür kalsin dedik sıkmayalim dedik erkek sıksan da yapar bir sekilde dedik kotu bilmesin beni yalan demek zorunda kalmasin dedik senelerdir gittigi geldigi yerlere gezdiği kişilerle laf etmedik anlayis abidesi olduk çıktık. Ama bu konunun pesini birakmam. Belki suan inanmis gibi yapip ustune varmicam ama sanmasin ki unutmicam arastircam.
Canim bu adam cok değişik. Nasil desem anlatamiyorum kutuptaki buz mu desem kutup ayısıda desem olur öyle soguk adam. Kisiligi bu. Ben onun yolunu buldum seneler önce. Ama simdi isi pek bulandirmak istemiyorum.Canım bunca zaman hiç hesap sormadım dedin ya bence bu adama soramaz olduğun için sormadın güvendiğinden değil .Masum olan kişi bakar karısı kıvranıyor rahatlatmaya çalışır bana suç bastiriyormus gibi geldi
Bak simdi banada elini kavuşturulmus gibi geldi. ondeki kadin olsa yine bir sey demem arkada kadin var denmesi beni cok dusunduruyor.Resmi bu kadar netlestirebildim telefondan. Ellerini kavuturmus kadın gibi duruyor. Söylediği yalanın niye fotoğrafıni çekiyor???
Sağdaki kesinlikle kadın eliyle çantasını tutuyor gibi hatta saçınının bir tutamı çıkmış soldaki arkadaşı mı bilemem ana bana adamın üstündeki lacivertli kolunda çizgi şeklinde dikişi olan şişme mont var gibi geldi. Eşiniizn öyle bi montu varmıKızlar iyi akşamlar.
Geçen yaşadığım ve hala aklımi kurcalayan konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Konularimi bilip merak edenler icin soyluyorum. Eşimle 1+1 evde oturuyoruz. Bizim şehir öğrenci şehri ve eşyalı apartlar çok sayıda. Bizde yurt dışına gidene kadar böyle idare ediyoruz.
Geçen gün eşim sabah bir kac işlerini halletmek icin sabah çıktı evden. Bana da dedi ki oglen seni aliyim fotograf cektirme vs gibi islerimiz vardi yapalım dedi. Tamam dedim gitti.
Öğlen saat 2 oldu.
Aradı.
Abi bildiği arkadasinin nişanı vardı. Çağırmış. Beyaz Eşya alıyormus arkadaşı eşimin de tanidigi var gelir misin yanimda demiş.
Bende tamam madem dedim. Foto kacmiyor sonucta aksam sa cekiniriz.
Esimde tamam dedi hem aksam yemek sozum olsun sana dedi.
Ee aksam da oldu. Saat oldu 7-8 gibi.
Bu sefer ben aradim. Bir kac saat isim daha kaldi mobilya vs daha bakiyor arkadasim dedi. Ona da tamam dedim.
Zaten ben cok uzun yillar taniyorum eşimi. Hic bir şekilde onu sıkmam. Cok rahattir.
Saat oldu 9. Ben zaten artik dışarı cikmayi aklimdan cikardim bu saatten sonra fotoğrafçı kalmaz.
Ama esim whatsapp tan durduk yere bir foto atti.
Arabadayiz beni birakcak abi merak etme diye.
Ama sorun tak burda kizlar. Foto da yan koltukta oturan sanki bana kadin gibi geldi.
Sordum degil abimin kardesi erkek o dedi. Bir daha sormadim sormam zaten.
Hayir kadın da olsa benim bir sey demeyecegimi bilir. Ama ben orda kadin varmis gibi görüyorum bana degil diyor yalan mi söylüyor acaba. Yalani asla affedemem.
Not: Hic bir zaman benimle planını bozup baska kisilerle vakit gecirmemisti. Buda benim kafami kurcaladi. Fotografa bakip yorumlarinizi bekliyorum kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?