Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ups! Daha bir aylik evliydiniz siz degil mi? Cok aci gercekten konusamiyorsunuz bile daha. O da sana inanmadin diye trip mi atiyor yoksa normal hali mi budur?

Gece gece takıldım buraya yahu!!!
.bende arkadan uzanan eli tırnak ve ojeyi gördüm konu sahibide gördü de işte emin olmak istiyor !!!
yanlız kahve kokulu kadın arkadaşımız kendi eşini yakaladığı için çok pişman sanırım aynı hatayı konu sahibinin yapmaması için uğraşıyor tamam yuva kolay kurulmuyor ama 3 maymunu oynamakta hiç kolay değil keşke kendiside kocasının peşine ajan takmasaydı o zaman ki dirayetli duruş gitmiş başkalarına da hata yaparsın eselerlersen fikri yerleştirmeye çalışıyor Allah yardımcısı olsun zor zamanlar geçirdiği belli
2 ihtimal var ya aldattı yada herşey dediği gibi ki bence masum değil konu sahibinin eşi
Yazık kirmizi gitarda o kadar uğraştı kızcağız o bile geri adım atıyor yuva söz konusu diye Allah hayırlısını nasip etsin hakkınızda kimse hayalkirikligini haketmiyor

Adam bir sey demiyor ki canim. Isim var dışarı cikar misim dedi en son. Daha da ne diyim bu adama.

Niye bu kadar çekiniyorsun ki ? Ben içim rahatlayana kadar aklimdaki tüm sorulari sorardim esime. cevaplamak zorunda bana göre. Isterse kavga etsin. Icim rahat etmeden onu da rahat birakmazdim.

Şimdi merve öncelikle bu foto harbi hic bisey kanitlamaz ben eli gördüm aynadakinide gördüm ama emin değilim .yani bunla yola çıkılmaz..göz yanılgısı diye birşey var .şoförün erkek olduğuna adım kadar eminim ama öburkuler net değil.

Foto arka koltuktan cekılmiş olup öndeki arkadasın nişanlısı olablr

Ups! Daha bir aylik evliydiniz siz degil mi? Cok aci gercekten konusamiyorsunuz bile daha. O da sana inanmadin diye trip mi atiyor yoksa normal hali mi budur?
Yok canim bunun her zamanki hali bu. Aslinda cok güleç yuzlu bir şey. Görsen kac yasinda adam 20 lik cocuk sanirsin. Ama her zaman güleç olmuyor. Simdi ben bunu kafaya taktim oda farkında huzurumuzu bozuyorsun diye bana sitem ediyor aklinca. Acikla o zaman deyince de hemen Disari cikar misin oluyor. Aman biktim valla bende ne yapıcam bilmiyorum. Hadi özgür kalsin dedik sıkmayalim dedik erkek sıksan da yapar bir sekilde dedik kotu bilmesin beni yalan demek zorunda kalmasin dedik senelerdir gittigi geldigi yerlere gezdiği kişilerle laf etmedik anlayis abidesi olduk çıktık. Ama bu konunun pesini birakmam. Belki suan inanmis gibi yapip ustune varmicam ama sanmasin ki unutmicam arastircam.

Ben aynada hicbir sey göremedim. El var gibi ama oje falan belli değil. Sadece koltuğun yanındaki boşluk bana kadın olduğunu düşündürüyor.

Canim cidden insan tedirgin oluyor birinin gunahini aliyorsam diye. Cunku evet gordugumuz sey net ama fotograf net degil yani yanilma ihtimalimiz tabiki yuksek belki de adam gercekten o gun soyledigi yerlerdeydi simdi kizcagizin kafasini bu kadar bulandirdik gidip esine catar adam masumsa bile evlilikleri catirdar bunun vebalini kimse almak istemez. O yuzden ben masumiyet kismini, ya da gercekten fotoda gorduklerimiz cikarttigimiz anlamlar dogruysa bir aciklamasi vardir belki ihtimalini hice saymak istemiyorum. Mervenin de bu konuda mantikli hareket edecegini dusunuyorum. İnsallah haklarinda hayirlisi olur.

Yani 10 yillik iliskinin bir aylik evliliginde boyle birsey olabilmesi icin iki ihtimal geliyor aklima. Ya adam fena zampara 10 yildir kizi ayakta uyutuyor ya da adam dogru soyluyor biz su an yaniliyoruz.

Ya bu arkadan uzanan el var diyorsunuz ya o zaman arabada 3 kadın var adamda ortalarında oturuyor

Uzunca okudum yorumlari 17 sf boyunca devaminda sadece seninkileri okudum.
Farkli aydinlatmali fotolara da baktim
Fonlu kiz diyorlar hop fonlu gorunuyor
Cantali diyolarlar cantali
Boyi uzun erkek diyorlar..
Net degil biri bisey diyince oyle görünüyor

Herkesi bilmem ama benim eşimi cagirirsaniz gelir cidden.
Nisanli kizi da aramazlar
Bazen cok sacma aktiviteleri oluyor diyorum ki bunlar kadinsal aktivite.
Misal nisanliyken bayisinin esi memleketteymis adama beraber pantolon almaga avm ye gittiler. Adam secemiyor diye esim eslil etti ama esimin tarzini da ben secerim.
Erkekler garip
Madem kasmayan biri oldugunu biliyor neden yapsin
Cok zeki olsa ve art niyetli! nisanlisi der konu kapanir biseycik de diyemezsin

Simdi bu super zeka adamlar aman beyaz esya bakariz abi ne var dedilerse kizda kiyamet kopardı tartistilar ayrildilarsa nolcek???

Bu kadar yıpratma kendini
Cidden bisey varsa da sıksan da soylemez daha temkinli olur.
Kafani buna yorma lutfen hayatina devam et sayet bi gun denk gelirse yamugu o zaman bakariz
1 aylkm evlilikde ne diye sacma yalan olsun aldatma olsun

Resmi bu kadar netlestirebildim telefondan. Ellerini kavuturmus kadın gibi duruyor. Söylediği yalanın niye fotoğrafıni çekiyor???

Eklentiler

• IMG_20170122_030333.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 251
Canim bence de sen bir sure hicbirsey yokmus gibi davran, unutmus ol bu mevzuyu oyle say gezin tozun opusun koklasin, ama takip etmeyi ihmal etme zaten bir acigi varsa bundan sonra da cikar sen izlersen illaki bulursun. Yoksa da zaten burdaki herkes sevinir emin ol kimse kimsenin yuvasi yikilsin istemez.

Not esime gun icinde nerdesin desem x yerdeyim der kim var desem sadece tanidigim kisileri soyler yada o dukkanin sahibini.

Canim bu adam cok değişik. Nasil desem anlatamiyorum kutuptaki buz mu desem kutup ayısıda desem olur öyle soguk adam. Kisiligi bu. Ben onun yolunu buldum seneler önce. Ama simdi isi pek bulandirmak istemiyorum.

Fotoğrafın parlak hali de bu bana bayan gibi geldi..Erkek gibi kaba durmuyor.

Eklentiler

• dsd.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 231
Fotoyu atana sorsana sen bi o nedıyor nişanlısıda yanınızdamı sagda oturan kım dıyın

Resmi bu kadar netlestirebildim telefondan. Ellerini kavuturmus kadın gibi duruyor. Söylediği yalanın niye fotoğrafıni çekiyor???
Bak simdi banada elini kavuşturulmus gibi geldi. ondeki kadin olsa yine bir sey demem arkada kadin var denmesi beni cok dusunduruyor.

Sağdaki kesinlikle kadın eliyle çantasını tutuyor gibi hatta saçınının bir tutamı çıkmış soldaki arkadaşı mı bilemem ana bana adamın üstündeki lacivertli kolunda çizgi şeklinde dikişi olan şişme mont var gibi geldi. Eşiniizn öyle bi montu varmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…