Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak simdi banada elini kavuşturulmus gibi geldi. ondeki kadin olsa yine bir sey demem arkada kadin var denmesi beni cok dusunduruyor.
Canım arkadan uzanan sağ el bak dikkat et sağ bas parmak görünüyor öndeki bayanın oturuş pozisyonuna göre solu gözükmesi lazım ordan arkadan uzanan el diyoruz

Bak simdi banada elini kavuşturulmus gibi geldi. ondeki kadin olsa yine bir sey demem arkada kadin var denmesi beni cok dusunduruyor.

Erkekleri bunaltmamak lazım ama "cool girl" u de oynamayın bence. Gone girl filmi geldi aklima. Yani bu kadar huyuna gitmek de sana zarar. Cok basit biseyi bile soramamak... Soramiyorsan da kurcalama bosver yalani resmedecegi fikri cok aptalca geliyor bana.

Arkadaki esin galiba sarışın dedin ya​

Ben arkadaki kimseyi goremedim zaten. Sadece on koltukta kadina benzettim. Dikiźz aynasından arkada sarisin biri dudak rengini vs goren olunca demek istedim. Esim sarışın ama saçı öyle uzun degil. Goz rengini secen var mi bilmiyorum ama.yesil.

Adam bir sey demiyor ki canim. Isim var dışarı cikar misim dedi en son. Daha da ne diyim bu adama.
Çok ilginç gerçekten ben anlamlandiramadim. Bu meselenin özünü öğrenmeden o adamla yurt dışına gitme lütfen . İkna olana kadar da sormaya devam et ..kimse aldatılmak, enayi yerine konmak için evlenmiyor. Hayallerine sahip çık ..onlar olmadan hedef buyutemez, ilerleyemezsin. (Umarım herşey bir göz yanılması yada yanlis anlasilmadir)

Kuşum arkada biri olamaz adam arka koltuğun tam ortasına oturup cekmis resmi bence.

Bunlar 4 kişi gittiler demekki
Eşya bakmaya
Eşin eşinin arkadaşı, arkadaşının nişanlısı,nişanlısının kız arkadaşı olamazmi olabilir,sana söylememiştir.kizacagini düşünmüştür.fotoyu da yarın bir gün ortaya çıkar diye atmıştır ben sana foto attıydım kimse yoktu yanımızda demek için, ama ayrıntıyı farketmemiş malesef

%100 katıldığım bir yorum daha

Esin sol elle foto çekebilir mi?bileği ince mi ?ojesi ve tirnagi yoktür zaten !! Cep hayırsa esin şoför arkası biraz ortaya doğru oturmuş öndeki kadın tam arkasında bir kadın var malesef !!!!!

Aslında bunun cool olmakla ilgisi yok. Has anadolu insaniyim. Sadece basta bir konusma yaptim ben bu adama. Bana ne olursa olsun durust ol dedim. Suclu bile olsan dogruyu soyle ben senin arkanda dururum dedim. Beni sevmedigini düşündüğün noktada yüzüme soyle yollari ayiralim ama aldatma isine girersen bir daha bakacak yuzumuz bile olmaz dedim. Insan bosuna yalan soylemez. Karsindaki insan sana yalan soyletir aslinda. Ben bunu yaşamak istemiyorum. Kisilik olarak anlayışlı biriyim. Öğrenciydi ben pavyonda calisicam dedi tamam dedim. 10 tane kadinin arasinda çalışıcam dedi sef olarak tamam dedim. Asla karismadim. Oda bana karismaz tabi. Ben ailemden de boyle gordugum için bunu doğru buluyorum. Acikcasi kimsenin pesinde kosamam. Kendi kaybeder. Kaybedecegini de cok iyi biliyor. Suan emin olsam ceker giderim. Beni tutan bir sey yok.

Ben eşine git içini dök soruştur ya da çemkir demiyorum kesinlikle ama diğer konunda ( https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cahil-haddini-bil.979052/ ) abartılı şekilde "cahil" kadına haddini bildiren sen, bu olayda nasıl bu kadar sakinsin ve eşin odadan çık dediğinde tıpış tıpış sözünü dinleyip bu konuyu kapatıp nasıl odadan çıkıyosun ; valla ben şok! Aynı kişi misin gerçekten. Tekrar ediyorum kocanla konuş konuşma bana ne ama bu iki kadın aynı kadın olabilemiz gibime geliyor

Son düzenleme:
Şoförün arkasın da kadın yoktur ya şimdi tekrar inceledimde orda kadın olsa esin kucaginami oturuyor kadının,bence 3kişiler arkadaşının nişanlısı var evet

Esin sol elle foto çekebilir mi?bileği ince mi ?ojesi ve tirnagi yoktür zaten !! Cep hayırsa esin şoför arkası biraz ortaya doğru oturmuş öndeki kadın tam arkasında bir kadın var malesef !!!!!
Sol elle ceker mi bilmiyorum. Ama eşim zayıf. Bilekleri de ince.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…