- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Varsayalim ki oyle, nisanlisinin yanina one oturup arka koltukta arkadasi ve evli bir adami neden birakiyor o halde. Beyler one otursun onlarda kiz kiza arkada takilsin daha uygun olmaz mi?Bunlar 4 kişi gittiler demekki
Eşya bakmaya
Eşin eşinin arkadaşı, arkadaşının nişanlısı,nişanlısının kız arkadaşı olamazmi olabilir,sana söylememiştir.kizacagini düşünmüştür.fotoyu da yarın bir gün ortaya çıkar diye atmıştır ben sana foto attıydım kimse yoktu yanımızda demek için, ama ayrıntıyı farketmemiş malesef
lütfen 46. sayfada paylaşılan fotoda telefon ışığının soluna doğru dikkatli bir şekilde bakın . kesinlikle mavi ojeli bir kadın eli
Ben eşine git içini dök soruştur ya da çemkir demiyorum kesinlikle ama diğer konunda ( https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cahil-haddini-bil.979052/ ) abartılı şekilde "cahil" kadına haddini bildiren sen, bu olayda nasıl bu kadar sakinsin ve eşin odadan çık dediğinde tıpış tıpış sözünü dinleyip bu konuyu kapatıp odadan çıkıyosun ; ben şok! Aynı kişi misin gerçekten. Tekrar ediyorum kocanla konuş konuşma bana ne ama bu iki kadın aynı kadın olabilemiz gibime geliyor
Şoför esim degil. Esim arkada oturmus.Şofor esınmı bı cvp verrmsn esını tanıyamadn mı fotodan
Varsayalim ki oyle, nisanlisinin yanina one oturup arka koltukta arkadasi ve evli bir adami neden birakiyor o halde. Beyler one otursun onlarda kiz kiza arkada takilsin daha uygun olmaz mi?
Pekala..Arkadaşım lütfen eski kapanmis konularla gundemi değiştirmeyelim. Suan benim derdim cok farkli ve onemli benim için. O an oyle davranmam gerekti. Cunku elin kadini gelip benimle yatak odasi cinsel hayatimin muhabbetini yapamazdi. Gereken cevabıni verdim o anda. Esim cikar misin isim var dedi. Daha emin olmadigim bir konuda hayir cikamam konus anlat diye baski yapamazdim. Bazi şeyler incelik gerektiriyor. Özellikle eş konusu. O insan dis kapinin mandali olduğu icin cevabi sert oldu. Ama ayni tepkiyi esime gosteremem. Ortada iliski kalmaz yoksa. Ustelik belki adama iftira bile atiyor olabilirim tak emin değilim cunku bu konuda ustune gidemezdim.
E uc kısı oluo bunlar bırı arkadası dgerı kım taksıcımıŞoför esim degil. Esim arkada oturmus.
Yanlis birsey oldugu icin degil, ama boyle bir durumda ben arkada arkadasimla oturmayi nezaket kabul ederim. Tanimadigi bir adamla birlikte oturmak onu belki de rahatsiz edebilir. Ayni sekilde evli bir erkek te belki rahatsiz olabilir diye dusunebilirim.Uygunluğu bize düşmez.bana göre ben nisanlimin yanına otururum.onlarda arkada oturabilir.bunda herhangi bir art niyet yok otobüste minübüste oturuyoruz.tanımadığımız kişilerle yanyana neden olmasın sakınca neresinde
Telefon ışığını da goremedim. Bi yuvarlaga fln aliverir misin canim resimle butunlestim su an :)
Eki Görüntüle 1942930 Eki Görüntüle 1942930 Eki Görüntüle 1942930
kızlar siz ne düşünüyorsunuz belki yanılmışımdır
Eki Görüntüle 1942930 Eki Görüntüle 1942930 Eki Görüntüle 1942930
kızlar siz ne düşünüyorsunuz belki yanılmışımdır
Yanlis birsey oldugu icin degil, ama boyle bir durumda ben arkada arkadasimla oturmayi nezaket kabul ederim. Tanimadigi bir adamla birlikte oturmak onu belki de rahatsiz edebilir. Ayni sekilde evli bir erkek te belki rahatsiz olabilir diye dusunebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?