Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Varsayalim ki oyle, nisanlisinin yanina one oturup arka koltukta arkadasi ve evli bir adami neden birakiyor o halde. Beyler one otursun onlarda kiz kiza arkada takilsin daha uygun olmaz mi?

Foto geriden çekilmiş ,el ileride yani arkada illa 2 kişi var bunu bilir bunu soylerim. Ah esin seni sende bizi rahatlatsan mantıksız kısımları açıklayarak

Yani tam yuzunun dikiz aynada gorunmesi icn uzak mesafede oturmasi lazim...
Sol arkada oturan kadinin hem tam yuzunu sacini rujunu goruyorsunuz,hemde sag ön tarafa uzanmis elini....yani bana mümkun gelmiyor...okadar uzun kollu insan yoktur...3.kadin olmus oluyor ozaman sag arkada...bence icinizi rahat tutun...yanilma olabilir

Arkadaşım lütfen eski kapanmis konularla gundemi değiştirmeyelim. Suan benim derdim cok farkli ve onemli benim için. O an oyle davranmam gerekti. Cunku elin kadini gelip benimle yatak odasi cinsel hayatimin muhabbetini yapamazdi. Gereken cevabıni verdim o anda. Esim cikar misin isim var dedi. Daha emin olmadigim bir konuda hayir cikamam konus anlat diye baski yapamazdim. Bazi şeyler incelik gerektiriyor. Özellikle eş konusu. O insan dis kapinin mandali olduğu icin cevabi sert oldu. Ama ayni tepkiyi esime gosteremem. Ortada iliski kalmaz yoksa. Ustelik belki adama iftira bile atiyor olabilirim tak emin değilim cunku bu konuda ustune gidemezdim.

Varsayalim ki oyle, nisanlisinin yanina one oturup arka koltukta arkadasi ve evli bir adami neden birakiyor o halde. Beyler one otursun onlarda kiz kiza arkada takilsin daha uygun olmaz mi?

Uygunluğu bize düşmez.bana göre ben nisanlimin yanına otururum.onlarda arkada oturabilir.bunda herhangi bir art niyet yok otobüste minübüste oturuyoruz.tanımadığımız kişilerle yanyana neden olmasın sakınca neresinde

Kocama gosterdim smdı fotoyu sagdakıde erkek dedı arkadakı bayan olablr dedi

Pekala..

Fotografi ceken kisi kesinlikle ortada oturuyor. Arkada gozuken sag el olduguna gore kadin ortada oturuyor

Hatta şoför koltuğunda oturan kişinin görüntüsü cama yansımış şekilde bariz belli oluyor ve iyi bakın gülüyor orda.

Yanlis birsey oldugu icin degil, ama boyle bir durumda ben arkada arkadasimla oturmayi nezaket kabul ederim. Tanimadigi bir adamla birlikte oturmak onu belki de rahatsiz edebilir. Ayni sekilde evli bir erkek te belki rahatsiz olabilir diye dusunebilirim.

Ama fotograf geriden cekilmis yani ceken arkasina yaslaniyor. Arkadaki kolun orda durmasi imkansiz gibi cok uzun bir kol olmasi lazim yani

Valla evli erkek o kadar rahatsız olacaksa ,hanımların olduğu yere, kendi karisinida alıp gidecek.Muhtemelen nişanlısıda benim gibi düşünmüştür.ondan bir sakınca görmemiştir....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…