Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle bir şey ki herkes dese ki kadin diye. Ama erkek diyende oldu . Insan emin olamıyor. Net şeyler olmayınca

bence konu sahibi fotografi esine gostersin bu arkadaki el ne ayak desin ojeli tirnak var burda desin

Kizlar nisanlisini gormemistim ama facesini buldum. Kadın baya bir balik etli. Öndeki nisanlisi desek olamaz. Ondeki ya baska kadin yada erkek.

Öyle bir şey ki herkes dese ki kadin diye. Ama erkek diyende oldu . Insan emin olamıyor. Net şeyler olmayınca
Canim bu kadar flu bir fotodan kimse net konusamaz zaten.

Suna odaklan istersen, esin o sabah hangi isleri i halletmek icin cikti, halletmis olarak mi dondu, tavirlarinda bir gariplik varmiydi? Uzerine sinen bir koku var miydi? Yani suphelenmen gereken hicbir durum soz konusu oldumu?

Kizlar nisanlisini gormemistim ama facesini buldum. Kadın baya bir balik etli. Öndeki nisanlisi desek olamaz. Ondeki ya baska kadin yada erkek.

Peki nasıl açıkmı kapalı mi bu daha net bilgi sağlar.yada kızla iletişime geç.fa eden arkadaşlık isteği yolla biraz muhabbet falan konuyu sonra oraya bir şekilde bağlarsın.ama ağzını ara caktirmadan

İnsanların uykusu gelmeye başlayınca takk yeni gelişme

Bırak inanmıyosan okuma git diyeceksin ama gidemem uykum gelmiyo bi türlü.

Canim açık mi derken tesettür diyorsan evet açık. Face diyorsan ekli değil bende daha. Ben daha adami tanımıyorum nisanlisi diye ekleme tuhaf degil mi ? Hem esim duyarsa iyice kotu olmaz mi durum.

Evet bak bu da mantikli. Hatta ben olsam kiza acik acik sorardim. Merhaba seninle birsey konusmak istiyorum yanlis anlamazsan. Boyle boyle birsey oldu esimle iletisim kuramiyorum gunahini da almak istemiyorum senin bilgin varmi filan de mesela.

Yani ortada birsey yokken eşiniz hakkinda tanimadiginiz biriyle konusmayin derim....
Bence siz kafanizi cok bulandirmayin...ilik bir duş alip uyuyun artik...

İnsanların uykusu gelmeye başlayınca takk yeni gelişme

Bırak inanmıyosan okuma git diyeceksin ama gidemem uykum gelmiyo bi türlü.
Ben nede olsa sabahciyim burda bu gece. Beraber sabahlariz arkadasim. Inan bana yalan soylenecek en son konulardan birisi bu aldatma mevzulari.

Canim açık mi derken tesettür diyorsan evet açık. Face diyorsan ekli değil bende daha. Ben daha adami tanımıyorum nisanlisi diye ekleme tuhaf degil mi ? Hem esim duyarsa iyice kotu olmaz mi durum.
Ozaman kirmizigitarin dediği gibi açık net soracaksin.aramızda kalsın diyerek ama ne kadar aranızda kalır onu bilemem.Ya bekle valla en iyisi sen bekle.evine davet et.madem bu kadar yakın arkadaşlar,

Ozaman kirmizigitarin dediği gibi açık net soracaksin.aramızda kalsın diyerek ama ne kadar aranızda kalır onu bilemem.Ya bekle valla en iyisi sen bekle.evine davet et.madem bu kadar yakın arkadaşlar,
Evine davet edemez muhtemeln hem apartta kaliyorlar hem de tanimiyor hicbirini esi konuyu didikledigini biliyor anlar bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…