- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
öndeki telefon tutuyor gibi mavi ojeli el de arkadan öne uzanmış gibi sankiArkadan gelmiyor kapusonun önünde o el ama. Ondeki kadina ait bence.
öndeki telefon tutuyor gibi mavi ojeli el de arkadan öne uzanmış gibi sanki
Nisanlisina yaz bence boyle boyle icimde suphe var sende gittinmi o gun diyeKizlar nisanlisini gormemistim ama facesini buldum. Kadın baya bir balik etli. Öndeki nisanlisi desek olamaz. Ondeki ya baska kadin yada erkek.
Canim bu kadar flu bir fotodan kimse net konusamaz zaten.Öyle bir şey ki herkes dese ki kadin diye. Ama erkek diyende oldu . Insan emin olamıyor. Net şeyler olmayınca
Kizlar nisanlisini gormemistim ama facesini buldum. Kadın baya bir balik etli. Öndeki nisanlisi desek olamaz. Ondeki ya baska kadin yada erkek.
Canim açık mi derken tesettür diyorsan evet açık. Face diyorsan ekli değil bende daha. Ben daha adami tanımıyorum nisanlisi diye ekleme tuhaf degil mi ? Hem esim duyarsa iyice kotu olmaz mi durum.Peki nasıl açıkmı kapalı mi bu daha net bilgi sağlar.yada kızla iletişime geç.fa eden arkadaşlık isteği yolla biraz muhabbet falan konuyu sonra oraya bir şekilde bağlarsın.ama ağzını ara caktirmadan
Evet bak bu da mantikli. Hatta ben olsam kiza acik acik sorardim. Merhaba seninle birsey konusmak istiyorum yanlis anlamazsan. Boyle boyle birsey oldu esimle iletisim kuramiyorum gunahini da almak istemiyorum senin bilgin varmi filan de mesela.Peki nasıl açıkmı kapalı mi bu daha net bilgi sağlar.yada kızla iletişime geç.fa eden arkadaşlık isteği yolla biraz muhabbet falan konuyu sonra oraya bir şekilde bağlarsın.ama ağzını ara caktirmadan
Ben nede olsa sabahciyim burda bu gece. Beraber sabahlariz arkadasim. Inan bana yalan soylenecek en son konulardan birisi bu aldatma mevzulari.İnsanların uykusu gelmeye başlayınca takk yeni gelişme
Bırak inanmıyosan okuma git diyeceksin ama gidemem uykum gelmiyo bi türlü.
Aydınlandım şu anRobot resim mi
Yanlız inş. merve bizle taa en başindan beri dalga gecmiyordur hayatı çok hızlı ilerlemiyor mu. Sevgilisi vardı bir anda evlendi şimdide aldatılma gibi
İnş ikinci vaka yaşamaıyoruzdur adınıda unuttum yav kv si ölen
Ben begenilerden baka baka buldum kızı. Zaten pek begeni yok kolay oldu. Ilk kardeşe bakicaktim hic soy isim benzerliği olan bulamadim.Bu arada bir de adamin erkek kardesinin facesini bulmayi dene bakalim o nasil? Belki de gercekten yanda oturan odur:)
Ozaman kirmizigitarin dediği gibi açık net soracaksin.aramızda kalsın diyerek ama ne kadar aranızda kalır onu bilemem.Ya bekle valla en iyisi sen bekle.evine davet et.madem bu kadar yakın arkadaşlar,Canim açık mi derken tesettür diyorsan evet açık. Face diyorsan ekli değil bende daha. Ben daha adami tanımıyorum nisanlisi diye ekleme tuhaf degil mi ? Hem esim duyarsa iyice kotu olmaz mi durum.
Evine davet edemez muhtemeln hem apartta kaliyorlar hem de tanimiyor hicbirini esi konuyu didikledigini biliyor anlar bence.Ozaman kirmizigitarin dediği gibi açık net soracaksin.aramızda kalsın diyerek ama ne kadar aranızda kalır onu bilemem.Ya bekle valla en iyisi sen bekle.evine davet et.madem bu kadar yakın arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?