- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Abi dedigim insan diyor adam için. Ama ben öyle tanismisligim yok. Zaten esimin arkadas cevresi yogun. Hepsini yakından tanimiyorum. Bu geceyi çıkartıyim yarin bir kac aklimda bir sey var bakalim.Ozaman kirmizigitarin dediği gibi açık net soracaksin.aramızda kalsın diyerek ama ne kadar aranızda kalır onu bilemem.Ya bekle valla en iyisi sen bekle.evine davet et.madem bu kadar yakın arkadaşlar,
Evine davet edemez muhtemeln hem apartta kaliyorlar hem de tanimiyor hicbirini esi konuyu didikledigini biliyor anlar bence.
O uyuyali çok oldu. Bir sey demez çünkü alışkın. Benik gece uykum pek yok. 3 - 4 saat uyusam yeter. Simdi kafamda cok dolu hic uyku yok.Bir sey merak ettim esiniz size telefonla ne yapiyorsun bu saatte demiyormu
D
Ozaman dışarda buluşacak ..takip et bence kızı ..tesadüf karşılaşmış gibi yap,sonra konuş falan fişman derken hopp konu alışverişe gelsin
Kiza mesaj atmayi denemeyi dusunuyor musun?Boylede cok dizi gibi olmaz mi? Hem gunahi yoksa esimin cok kucuk düşerim gözünde. Emin olsam zaten durmicam da işte emin olamiyorum. Fotoyu biraktim faceden araştırma yapiyorum.
Suan cozdum.
Arkada kadin yok. Arkadan one uzanan kol diye gozuken sey tamamen goz yanilmasi. O kol kismina dikkatli bakin montun kapsonunun kürkü o. Ve buna adim kadar eminim.
Ama onde oturan kadin mi erkek mi onu hala kestiremiyorum. O onundeki karalti elleriyse kadin, ama arabanin onundeki bi seyse ya da baska bir seyse bereli bir erkek bence.
Boylede cok dizi gibi olmaz mi? Hem gunahi yoksa esimin cok kucuk düşerim gözünde. Emin olsam zaten durmicam da işte emin olamiyorum. Fotoyu biraktim faceden araştırma yapiyorum.
Kadın da eğer arabadaysa ve merve hanım mesaj atarsa muhtemelen kadın nişanlısına söyler adam da okan beye söyler. Biraz riskli gibiKiza mesaj atmayi denemeyi dusunuyor musun?
Suan düşünmüyorum. Hem bana atilsa mesaj terslerdim. Tanimam etmem milletin agzina laf verirsem gider soylerse esimin kulağına gelirse cok kucuk duruma düşebilir. Belki iftira atiyorsam esime sucu yoksa ben gozunden düşerim. Kendime yakistiramiyorum suan o kadina mesaj atmayi. Tam emin olsam dunya duysun umrumda degil ama işte.Kiza mesaj atmayi denemeyi dusunuyor musun?
Ayrilmislar zaten adamin soyledigine gore. Yani ben dusunuyorum bana boyle bir mesaj gelse o kadina yardimci olmak icin her detayi soylerdim, ya da ben mervenin yerinde olsam herseyi sorardim. Kiza da bunun bir hatun dayanismasi oldugunu ve esinin kulagina gitmemesi gerektigini belirtirdim. Kadin kotu niyetli degilse anlayisla karsilar benceKadın da eğer arabadaysa ve merve hanım mesaj atarsa muhtemelen kadın nişanlısına söyler adam da okan beye söyler. Biraz riskli gibi
Valla öyle ama yapacak bisey yok
Senin adam konuşmuyor
İçindeki şüphe seni yiyor.
Peki eşine direk ben arkadaşının nişanlısıyla irtibata geçtim .niye bana yalan söyledin deyip,yemlesen oltaya gelirmi? Peki
Gelmez canim sanmiyorum. Tanisaniz hak verirsiniz bana. Artik bu konuyu bir daha açarsam tepkisi daha sert olabilir. Ben emin olsam onun yüzüne çarparim ama emin degilim tam ve iyice uzaklaştırmak istemiyorum kendimden. Eger gerçekten yaptıysa bile benim gözetledigimi dusunup dikkatli olur hic ortaya cikaramam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?