Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ozaman kirmizigitarin dediği gibi açık net soracaksin.aramızda kalsın diyerek ama ne kadar aranızda kalır onu bilemem.Ya bekle valla en iyisi sen bekle.evine davet et.madem bu kadar yakın arkadaşlar,
Abi dedigim insan diyor adam için. Ama ben öyle tanismisligim yok. Zaten esimin arkadas cevresi yogun. Hepsini yakından tanimiyorum. Bu geceyi çıkartıyim yarin bir kac aklimda bir sey var bakalim.

Merve Hanım,ben arka koltukta öne doğru uzanmış bir el olduğunu düşünüyorum ve biraz balık etli birine ait gibi.
O el nişanlıya ait olabilir mi? Profilini bulmuşsunuz ya,balık etli bir kadın demiştiniz değil mi?

D
Evine davet edemez muhtemeln hem apartta kaliyorlar hem de tanimiyor hicbirini esi konuyu didikledigini biliyor anlar bence.

Ozaman dışarda buluşacak ..takip et bence kızı ..tesadüf karşılaşmış gibi yap,sonra konuş falan fişman derken hopp konu alışverişe gelsin

Ben iki el gordum. İlkinde ondeki kisi kapsonunu duzeltiyor. İkincisi bileginde bilezik ya da saat olan bir bayanin sag eli. On camdaki yansima net degil, isik yaniltiyor olabilir. Dikiz aynasindanda bisey goremedim.

Suan cozdum.
Arkada kadin yok. Arkadan one uzanan kol diye gozuken sey tamamen goz yanilmasi. O kol kismina dikkatli bakin montun kapsonunun kürkü o. Ve buna adim kadar eminim.

Ama onde oturan kadin mi erkek mi onu hala kestiremiyorum. O onundeki karalti elleriyse kadin, ama arabanin onundeki bi seyse ya da baska bir seyse bereli bir erkek bence.

D

Ozaman dışarda buluşacak ..takip et bence kızı ..tesadüf karşılaşmış gibi yap,sonra konuş falan fişman derken hopp konu alışverişe gelsin

Boylede cok dizi gibi olmaz mi? Hem gunahi yoksa esimin cok kucuk düşerim gözünde. Emin olsam zaten durmicam da işte emin olamiyorum. Fotoyu biraktim faceden araştırma yapiyorum.

Canim bende arkada kadin oldugunu sanmiyorum. Arkada esim var bence tek oda orta tarafa dogru oturmuş. Ben görür görmez zaten ön koltuktan rahatsiz oldum. Öndeki kadin gibi geldi. Neden çünkü siyah duz saci var gibi. Ve ince biri gibi. El kisminda gelince adamin facesine bakiyorum arabasinin fotosuda var on camda tazmanya canavari gibi bir oyuncak yapıstirmis. Tam ondeki kadinin tarafina. Sanki o eller degilde oyuncagin yansimasi gibi geliyor bana. Elide attik desek saç var gibi. Simdi kicasini savunuyor demesinler diye aciklamadim ama tam bilemiyorum yine.

Boylede cok dizi gibi olmaz mi? Hem gunahi yoksa esimin cok kucuk düşerim gözünde. Emin olsam zaten durmicam da işte emin olamiyorum. Fotoyu biraktim faceden araştırma yapiyorum.

Valla öyle ama yapacak bisey yok
Senin adam konuşmuyor
İçindeki şüphe seni yiyor.

Peki eşine direk ben arkadaşının nişanlısıyla irtibata geçtim .niye bana yalan söyledin deyip,yemlesen oltaya gelirmi? Peki

Kiza mesaj atmayi denemeyi dusunuyor musun?
Suan düşünmüyorum. Hem bana atilsa mesaj terslerdim. Tanimam etmem milletin agzina laf verirsem gider soylerse esimin kulağına gelirse cok kucuk duruma düşebilir. Belki iftira atiyorsam esime sucu yoksa ben gozunden düşerim. Kendime yakistiramiyorum suan o kadina mesaj atmayi. Tam emin olsam dunya duysun umrumda degil ama işte.

Kadın da eğer arabadaysa ve merve hanım mesaj atarsa muhtemelen kadın nişanlısına söyler adam da okan beye söyler. Biraz riskli gibi
Ayrilmislar zaten adamin soyledigine gore. Yani ben dusunuyorum bana boyle bir mesaj gelse o kadina yardimci olmak icin her detayi soylerdim, ya da ben mervenin yerinde olsam herseyi sorardim. Kiza da bunun bir hatun dayanismasi oldugunu ve esinin kulagina gitmemesi gerektigini belirtirdim. Kadin kotu niyetli degilse anlayisla karsilar bence

Gelmez canim sanmiyorum. Tanisaniz hak verirsiniz bana. Artik bu konuyu bir daha açarsam tepkisi daha sert olabilir. Ben emin olsam onun yüzüne çarparim ama emin degilim tam ve iyice uzaklaştırmak istemiyorum kendimden. Eger gerçekten yaptıysa bile benim gözetledigimi dusunup dikkatli olur hic ortaya cikaramam.

Ozaman unut bu olayı bence kapat gitsin niye kafanı yoruyorsunki..çözümü yok..yeterince delil yok,sorgu,sual yok

Kapat arkadaşım kapat yorma kafani

Fotografi erkek arkadasima gosterdim. Arkadan one uzanan el icin "Fotoyu ceken adamin yumruk seklinde yapip sag on koltuğun basligina dayadigi eli. Bende solak degilim ama fotografi sol elle cekiyorum" dedi

Bu kadar entrikaya ne gerek var?
Yani gururlu ve cool kadın ayağına bir dünya senaryo üretilmiş ve buna izin veren de sizsiniz.
Eşine guvenmiyorsan açıkça sorarsın.
Önde kadın mi var?

Guveniyorsan da kk da entrika cevrilmesine izin vermezsin.

Ben anlamıyorum insanlar hayatı bilerek neden zorlaştırıyor.
Sanki çok büyük devlet meselesi gibi sayfalarca kim olduğu çözülmeye çalışılmış :)

oysa çok basit çözümü vardı.
Eşinize sormak.

Tabi istediğiniz konuyu açarsınız.
İstediginiz kadar da konu açarsınız.
O şekilde savunmaya geçmeyin hemen de.

Çözümü basit şeyleri zor hale getirmek yaşamı da zor hale getirir.
Gurur yapacağınıza sorsaydınız uykusuz kalmazdınız.

Hala sonuç yok sanırım.

Siz şu babasiyla raki balik sofralari yapan ama kapali insanlari elestiren ultra cagdas uyeydiniz degil mi? Iki lafinizdan biri de CAHILdi. Ben de demstm hic derdi isi gucu yok heralde. Smdi de burda efektlerden medet umuyosunuz hayat iste.. Aranan dert de buluyo. Cahil olmadiginiz kadar korkaksiniz da.. Ultra yuksek bilgileriniz kocaniza bir soru soracak cesareti vermiuo mu bazi bilgilerin hayatta bir karsiligi yok demekki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…