Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dikkatli bakınca bende arka koltuktan on sağ koltuğa uzanan uzun tırnaklı koyu ojeli bir bayan eli görüyorum. Esin muhtemelen şoför koltuğun arka tarafında

Merve bende arabada 4 kisi oldugunu dusunuyorum.sofor erkek.yanindaki kadin.arkadan ondeki kadina bisey veren veya isteyen kolunda bilezik gibi bisey takili olan bi kol.o da kadin.bazi arkadaslar goremediklerini soylemisler.her resimde gorunmuyo zaten.resimlerden birinde dalgali sacli sarisini gordum ama baska resimdr gorunmuyo.
Ayrica yanindakinin kardesi arkadakinin de nisanlisi oldugunu soyluyosun.benim bildigim bi erkek nisanlisini arkada arkadasiyla oturtup kendisi one kardesini oturtmaz cnm

Ay ne rahat konusuyorsunuz insnalar hakkinda pes diyorum yani.

Göz yanılmaları olabilir Merve ciğim...
Erkek dedim erkek gördüm,tekrar baktım kadın dedim kadın gördüm:) Beynimizin yaptığı algı oyun da olabilir..

Şu anda ortada hiç bir şey yok , mutlaka er yada geç ortaya çıkar gerçekler , sakinliğini koru sabırlı ol belki de boş yere üzülüyoruz..

Bunlar da benim gorduklerim. Uyumayan kizim sayesinde resme sardim. Kiz uyudu ama ben hala uyuyamadim.

Eklentiler

• PicsArt_01-22-06.40.41.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 331
fotoyu biraz daha açtım sizin için konu sahibi arkadaşım..

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-22-04-23-41-1.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 278
Ya bi uyuyakaldim kac sayfa yazilmis.
Merve son durum ne? Hemen gece mi sordun yoksa hala beklemede misin?

Fotografi erkek arkadasima gosterdim. Arkadan one uzanan el icin "Fotoyu ceken adamin yumruk seklinde yapip sag on koltuğun basligina dayadigi eli. Bende solak degilim ama fotografi sol elle cekiyorum" dedi
Bariz ojeli el var , öyle diyorsa bu da erkek dayananışması o zaman.

Yani bir tek ben değil neredeyse herkes kadın diyor.
Demek ki bana yalan söyledi.

Merve hanım eşinizin arkadaşı eve eşya almak için neden yanlız gitsinki elbette yanında nişanlısı vardır .

Eşinize gelince egerki hayatında başka biri olsa onu ön koltuga atmaz yanına alır .

Sizinki hüsnü kuruntu olmuş bence boşa uykusuz kalmışsınız .

Eşiniz yalan söylemiş olabilir arkadaşının nişanlısı yerine kardeşi demiş olabilir . Sizin kıskanmanızdan endişe etmiştirki bu linki açıp bukadar araştırmaya bakılırsa haksızda sayılmaz .
Bence içiniz rahat olsun .

Ayrıca bence resmi eşimize gösterip normal bir uslüpla bunları ona sorsanız dogruyu söyler diye düşünüyorum .

Valla orda kız var mı yok mu tam bilemicem ama Bence o nişanlı çift de bu olaylar yüzünden ayrıldı yakinen. Yani adam beyaz eşya bakmaya gidiyoruz falanndiye dün nişanlısını oyaladıysa. Ayrılmış olabilirler sonuç olarak

Halbuki her şey bir göz yanılması ile ortaya çıktı.
Kadın değil erkek.
4değil 3 kişiler.

Bu nasıl bi yorumdur ya, bide iyi niyetle söyler gibi yazmışsın. Az karekterli olun artık,Şu yazdıklarınızı dönün bi okuyun lan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…