- 8 Haziran 2013
- 58.352
- 155.065
- 898
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
ya da eşinden fazlasıyla korkuyor ve bunu coolluk olarak göstermeye çalışıyor. İnsan eşine bir fotoğrafın hesabını soramaz mı ? eşi sorularını cevaplamayıp odadan çık deyince tıpış tıpış çıkar mıBu kız fake fake
Ay ne rahat konusuyorsunuz insnalar hakkinda pes diyorum yani.Gece gece takıldım buraya yahu!!!
.bende arkadan uzanan eli tırnak ve ojeyi gördüm konu sahibide gördü de işte emin olmak istiyor !!!
yanlız kahve kokulu kadın arkadaşımız kendi eşini yakaladığı için çok pişman sanırım aynı hatayı konu sahibinin yapmaması için uğraşıyor tamam yuva kolay kurulmuyor ama 3 maymunu oynamakta hiç kolay değil keşke kendiside kocasının peşine ajan takmasaydı o zaman ki dirayetli duruş gitmiş başkalarına da hata yaparsın eselerlersen fikri yerleştirmeye çalışıyor Allah yardımcısı olsun zor zamanlar geçirdiği belli
2 ihtimal var ya aldattı yada herşey dediği gibi ki bence masum değil konu sahibinin eşi
Yazık kirmizi gitarda o kadar uğraştı kızcağız o bile geri adım atıyor yuva söz konusu diye Allah hayırlısını nasip etsin hakkınızda kimse hayalkirikligini haketmiyor
O zaman herkese sıfır puan bize 100 puan :)))
Bu nasıl bir araba ya insan korkuyor. Şoför koltuğunu yakınlaştırdığında baş kısmında gözleri sağ tarafa bakan ağzında puro var gbi bi yüz var. Acaba koltuk süsü müEki Görüntüle 1942935 fotoyu biraz daha açtım sizin için konu sahibi arkadaşım..
Erkek değil o canım kadın. Önünde çanta tutuşu filan, kadın o.Kizlar nisanlisini gormemistim ama facesini buldum. Kadın baya bir balik etli. Öndeki nisanlisi desek olamaz. Ondeki ya baska kadin yada erkek.
Bariz ojeli el var , öyle diyorsa bu da erkek dayananışması o zaman.Fotografi erkek arkadasima gosterdim. Arkadan one uzanan el icin "Fotoyu ceken adamin yumruk seklinde yapip sag on koltuğun basligina dayadigi eli. Bende solak degilim ama fotografi sol elle cekiyorum" dedi
Öndeki hâlâ erkek diyen varsa göz doktoruna gitmesini öneririm.Eki Görüntüle 1942935 fotoyu biraz daha açtım sizin için konu sahibi arkadaşım..
Merve hanım eşinizin arkadaşı eve eşya almak için neden yanlız gitsinki elbette yanında nişanlısı vardır .Yani bir tek ben değil neredeyse herkes kadın diyor.
Demek ki bana yalan söyledi.
Bu nasıl bi yorumdur ya, bide iyi niyetle söyler gibi yazmışsın. Az karekterli olun artık,Şu yazdıklarınızı dönün bi okuyun lan.yanlız kahve kokulu kadın arkadaşımız kendi eşini yakaladığı için çok pişman sanırım aynı hatayı konu sahibinin yapmaması için uğraşıyor tamam yuva kolay kurulmuyor ama 3 maymunu oynamakta hiç kolay değil keşke kendiside kocasının peşine ajan takmasaydı o zaman ki dirayetli duruş gitmiş başkalarına da hata yaparsın eselerlersen fikri yerleştirmeye çalışıyor Allah yardımcısı olsun zor zamanlar geçirdiği bell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?