- 5 Şubat 2016
- 1.740
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Vallahi al fotoğrafı göster, açıklasın, o gün orda olan insanlarla konuş gerekirse. Başka yolu yok . Mobese takibi falan kaldı artıkSagol ama sanmıyorum canim. Esim basal burcu. Basak burcunu bilirsin belki kendi bildigi dogru ona. Asla yardım almaz kimseden.
Bu iki herif birlikte ev düzmeye çıkmış ya hani hanim kiz da buna kizip ayrilmistir bence :)Yani değil mi.. İnsan kendine bile zorlanıyor. Ve nişanlı olmadan bu iş im kan sız.
Yalnız bu adam bu 2. Kişiyi soracağını şüpheleneceğini bildiği halde neden atmış acaba. Üstüne ayrılma mevzusu. Tuhaf geldi.
Kurcalama bence artık. Kadınsa kadın değilse değil. Kurcalama. Bak büyüğün olarak söylüyorum. Selametin için Kurcalama bu fotoyu. Varsa bir falso çıkacak başka günlerde. Değilse sadece bir fotodan yola çıkılmaz.Kızlar anlam veremiyorum o kadınsa kim. Acaba 2 kadin vardi biri de arkada esimin yaninda mi oturuyor. Neden bana yalan soyledi. Onca sene bir kere bile yalani yakalamadim. Cok samimi söylüyorum esim ogrenciyken pavyonda bile çalıştı gece. Kıskanç ve baskıcı olmadigim icin her seyini bana soyler. Kadin arkadaslariyla da cikar gezerler. Haber verir bana. Kriz yaraticam diye korktu soylemedi desem olamaz. Adaam benim eşim ama anlam veremiyorum.
Bence o cifti taniyorsan eger neden ayrildiklarini ogrenKızlar anlam veremiyorum o kadınsa kim. Acaba 2 kadin vardi biri de arkada esimin yaninda mi oturuyor. Neden bana yalan soyledi. Onca sene bir kere bile yalani yakalamadim. Cok samimi söylüyorum esim ogrenciyken pavyonda bile çalıştı gece. Kıskanç ve baskıcı olmadigim icin her seyini bana soyler. Kadin arkadaslariyla da cikar gezerler. Haber verir bana. Kriz yaraticam diye korktu soylemedi desem olamaz. Adaam benim eşim ama anlam veremiyorum.
Bu kadar şüpheyle kendine hakimKurcalama bence artık. Kadınsa kadın değilse değil. Kurcalama. Bak büyüğün olarak söylüyorum. Selametin için Kurcalama bu fotoyu. Varsa bir falso çıkacak başka günlerde. Değilse sadece bir fotodan yola çıkılmaz.
Bu iki herif birlikte ev düzmeye çıkmış ya hani hanim kiz da buna kizip ayrilmistir bence :)
Boyle bakinca ayrilmalari cok mantikli
Senin uzun sac dıye gorsugun arabanın koltuk başlıgı. Dış goruntuyr ve uzaklık oranların abakarsak , o gorunen kesinlikle arabnın koltuk başlıgı. Yani onde oturan kısı gorunmıyorKızlar iyi akşamlar.
Geçen yaşadığım ve hala aklımi kurcalayan konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Konularimi bilip merak edenler icin soyluyorum. Eşimle 1+1 evde oturuyoruz. Bizim şehir öğrenci şehri ve eşyalı apartlar çok sayıda. Bizde yurt dışına gidene kadar böyle idare ediyoruz.
Geçen gün eşim sabah bir kac işlerini halletmek icin sabah çıktı evden. Bana da dedi ki oglen seni aliyim fotograf cektirme vs gibi islerimiz vardi yapalım dedi. Tamam dedim gitti.
Öğlen saat 2 oldu.
Aradı.
Abi bildiği arkadasinin nişanı vardı. Çağırmış. Beyaz Eşya alıyormus arkadaşı eşimin de tanidigi var gelir misin yanimda demiş.
Bende tamam madem dedim. Foto kacmiyor sonucta aksam sa cekiniriz.
Esimde tamam dedi hem aksam yemek sozum olsun sana dedi.
Ee aksam da oldu. Saat oldu 7-8 gibi.
Bu sefer ben aradim. Bir kac saat isim daha kaldi mobilya vs daha bakiyor arkadasim dedi. Ona da tamam dedim.
Zaten ben cok uzun yillar taniyorum eşimi. Hic bir şekilde onu sıkmam. Cok rahattir.
Saat oldu 9. Ben zaten artik dışarı cikmayi aklimdan cikardim bu saatten sonra fotoğrafçı kalmaz.
Ama esim whatsapp tan durduk yere bir foto atti.
Arabadayiz beni birakcak abi merak etme diye.
Ama sorun tak burda kizlar. Foto da yan koltukta oturan sanki bana kadin gibi geldi.
Sordum degil abimin kardesi erkek o dedi. Bir daha sormadim sormam zaten.
Hayir kadın da olsa benim bir sey demeyecegimi bilir. Ama ben orda kadin varmis gibi görüyorum bana degil diyor yalan mi söylüyor acaba. Yalani asla affedemem.
Not: Hic bir zaman benimle planını bozup baska kisilerle vakit gecirmemisti. Buda benim kafami kurcaladi. Fotografa bakip yorumlarinizi bekliyorum kizlar.
Bende üzülüyorum. Bu kişiler yeni evli. Arada böylesi bir şüphenin olmasına. Merveyide az çok burdan biliyorum. İyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden dedim. Bu şüpheyle evet zor geçer günler fakat şu durumda düşünmekten beyni yanacak. Kendine zarar.Bu kadar şüpheyle kendine hakim
Olabilecek kişi azdır sanırım
Kesinlikle bayan esinize tekrar bir sorun istersenIz elinde varsa baska bir fotograf onu yollasin size ...Bazi arkadaslar arkadasinin nisanlisi olabilir demis eger oyle olsaydi arkadasimin kardesii demezdi ...Apacik belli bayan oldugu simdi benim aklima takilan eger yanlarinda bir bayan varsa ne cesaretle size fotograf atti... karanlik anlamaz falan mi dedi acaba ? Ayrica aklima takilan bir soru daha var daha dgrusu sacma gelen bi insan erkek arkadasiyla neden dugun alisverisine gider ki esinizden once o alisverise giden kac kisi olmustur eminmki kaldiki eslerimiz bizimle bile alisverise gitmekten hayiflanirlar yani sevmezler neden bir erkek erkek arkadasiyla dugun alisverisine gider kiEki Görüntüle 1942770 Biraz ışığıyla oynadım aydınlattım şimdi yorumları alalım gençler
Kesinlikle bayan esinize tekrar bir sorun istersenIz elinde varsa baska bir fotograf onu yollasin size ...Bazi arkadaslar arkadasinin nisanlisi olabilir demis eger oyle olsaydi arkadasimin kardesii demezdi ...Apacik belli bayan oldugu simdi benim aklima takilan eger yanlarinda bir bayan varsa ne cesaretle size fotograf atti... karanlik anlamaz falan mi dedi acaba ? Ayrica aklima takilan bir soru daha var daha dgrusu sacma gelen bi insan erkek arkadasiyla neden dugun alisverisine gider ki esinizden once o alisverise giden kac kisi olmustur eminmki kaldiki eslerimiz bizimle bile alisverise gitmekten hayiflanirlar yani sevmezler neden bir erkek erkek arkadasiyla dugun alisverisine gider ki
Kadın fotosu kafa tarafının boyun bölgesi diye tarif edeyim tüylü montun şapkasının tüyleri yansıma yapmış iyice bakınca anlaşılıyor.Kızlar iyi akşamlar.
Geçen yaşadığım ve hala aklımi kurcalayan konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Konularimi bilip merak edenler icin soyluyorum. Eşimle 1+1 evde oturuyoruz. Bizim şehir öğrenci şehri ve eşyalı apartlar çok sayıda. Bizde yurt dışına gidene kadar böyle idare ediyoruz.
Geçen gün eşim sabah bir kac işlerini halletmek icin sabah çıktı evden. Bana da dedi ki oglen seni aliyim fotograf cektirme vs gibi islerimiz vardi yapalım dedi. Tamam dedim gitti.
Öğlen saat 2 oldu.
Aradı.
Abi bildiği arkadasinin nişanı vardı. Çağırmış. Beyaz Eşya alıyormus arkadaşı eşimin de tanidigi var gelir misin yanimda demiş.
Bende tamam madem dedim. Foto kacmiyor sonucta aksam sa cekiniriz.
Esimde tamam dedi hem aksam yemek sozum olsun sana dedi.
Ee aksam da oldu. Saat oldu 7-8 gibi.
Bu sefer ben aradim. Bir kac saat isim daha kaldi mobilya vs daha bakiyor arkadasim dedi. Ona da tamam dedim.
Zaten ben cok uzun yillar taniyorum eşimi. Hic bir şekilde onu sıkmam. Cok rahattir.
Saat oldu 9. Ben zaten artik dışarı cikmayi aklimdan cikardim bu saatten sonra fotoğrafçı kalmaz.
Ama esim whatsapp tan durduk yere bir foto atti.
Arabadayiz beni birakcak abi merak etme diye.
Ama sorun tak burda kizlar. Foto da yan koltukta oturan sanki bana kadin gibi geldi.
Sordum degil abimin kardesi erkek o dedi. Bir daha sormadim sormam zaten.
Hayir kadın da olsa benim bir sey demeyecegimi bilir. Ama ben orda kadin varmis gibi görüyorum bana degil diyor yalan mi söylüyor acaba. Yalani asla affedemem.
Not: Hic bir zaman benimle planını bozup baska kisilerle vakit gecirmemisti. Buda benim kafami kurcaladi. Fotografa bakip yorumlarinizi bekliyorum kizlar.
Konu sahibi evet fotoğraftaki kadın bu çok açık yani.Ama sorularına en iyi cevabı gene en net eşin verir.Canim bu benim esim gider. Dugun alisverisi degil. Fiyat model vs icin yaninda gitmis. Tanidik diye. Zaten 2 den sonra bu abiyle bulusmuslar. Ne yapicam bilmiyorum. Kadin bana göre o. Ama neden kafayi yiyecegim gibi. Bundan sonra esime nasil yaklasmam gerek sence. Sen olsan ne yaparsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?