Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar anlam veremiyorum o kadınsa kim. Acaba 2 kadin vardi biri de arkada esimin yaninda mi oturuyor. Neden bana yalan soyledi. Onca sene bir kere bile yalani yakalamadim. Cok samimi söylüyorum esim ogrenciyken pavyonda bile çalıştı gece. Kıskanç ve baskıcı olmadigim icin her seyini bana soyler. Kadin arkadaslariyla da cikar gezerler. Haber verir bana. Kriz yaraticam diye korktu soylemedi desem olamaz. Adaam benim eşim ama anlam veremiyorum.

Bu iki herif birlikte ev düzmeye çıkmış ya hani hanim kiz da buna kizip ayrilmistir bence :)
Boyle bakinca ayrilmalari cok mantikli

Kurcalama bence artık. Kadınsa kadın değilse değil. Kurcalama. Bak büyüğün olarak söylüyorum. Selametin için Kurcalama bu fotoyu. Varsa bir falso çıkacak başka günlerde. Değilse sadece bir fotodan yola çıkılmaz.

Bence o cifti taniyorsan eger neden ayrildiklarini ogren

Bu kadar şüpheyle kendine hakim
Olabilecek kişi azdır sanırım

He başak burcuysa ben birşey olduğunu sanmıyorum birşey olsa direk söyler çünkü karşısındakinin ne düşündüğünü pek takmaz kocamdan biliyorum

Bence ışıktan dolayı uzun saçlı biri var gibi görünüyor. Ama dikkatli bakınca ışık yaniltiyor gibi

Senin uzun sac dıye gorsugun arabanın koltuk başlıgı. Dış goruntuyr ve uzaklık oranların abakarsak , o gorunen kesinlikle arabnın koltuk başlıgı. Yani onde oturan kısı gorunmıyor

Bu kadar şüpheyle kendine hakim
Olabilecek kişi azdır sanırım
Bende üzülüyorum. Bu kişiler yeni evli. Arada böylesi bir şüphenin olmasına. Merveyide az çok burdan biliyorum. İyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden dedim. Bu şüpheyle evet zor geçer günler fakat şu durumda düşünmekten beyni yanacak. Kendine zarar.

Bence bu kadar karanlik ve net olmayan bir fotodan bir şey çikmaz.bence de fazla kurcalama boşuna tadinizi da kacirma.eşine de guveniyormuşsun bosa sorun cikmasin derim ben.

Arkadasim kadin olsa esin niye basini belaya soksun sana foto atsin selfie cekip arabada kendi fotosunu atardi kesinlikle onde oturan kadin olamaz.bence garip olan iki erkegin mobilyacilarda ne isi var nisanlisi dururken niye adam esinle mobilya baksin baska yere gittiler bence.

Eki Görüntüle 1942770 Biraz ışığıyla oynadım aydınlattım şimdi yorumları alalım gençler
Kesinlikle bayan esinize tekrar bir sorun istersenIz elinde varsa baska bir fotograf onu yollasin size ...Bazi arkadaslar arkadasinin nisanlisi olabilir demis eger oyle olsaydi arkadasimin kardesii demezdi ...Apacik belli bayan oldugu simdi benim aklima takilan eger yanlarinda bir bayan varsa ne cesaretle size fotograf atti... karanlik anlamaz falan mi dedi acaba ? Ayrica aklima takilan bir soru daha var daha dgrusu sacma gelen bi insan erkek arkadasiyla neden dugun alisverisine gider ki esinizden once o alisverise giden kac kisi olmustur eminmki kaldiki eslerimiz bizimle bile alisverise gitmekten hayiflanirlar yani sevmezler neden bir erkek erkek arkadasiyla dugun alisverisine gider ki

Canim bu benim esim gider. Dugun alisverisi degil. Fiyat model vs icin yaninda gitmis. Tanidik diye. Zaten 2 den sonra bu abiyle bulusmuslar. Ne yapicam bilmiyorum. Kadin bana göre o. Ama neden kafayi yiyecegim gibi. Bundan sonra esime nasil yaklasmam gerek sence. Sen olsan ne yaparsin.

Bana göre erkek
Arkada oturan kişi sağ eliyle ön koltuktan tutunmuş.Foto zaten karanlık olduğu içinde öndeki oturan adamın saçı varmış gibi çıkmış.
Umarım anlatabilmişimdir.

Kadın fotosu kafa tarafının boyun bölgesi diye tarif edeyim tüylü montun şapkasının tüyleri yansıma yapmış iyice bakınca anlaşılıyor.

Önceki konulardan hatırladığım kadarıyla yeni evlenmiştin, haaa kızzz haaa erkek yauw eşine güveniyosan seni sevdiğine inancın varsa, bin kadının arasında kalsa dönüp bakmaz.Evliliğin başındasın ota toka kafayı takıp ilişkiyi yıpratmayın derim ben.Hangi ülkeye gittiğini bilmiyorum ama yurtdışında eşe guvenmeden hayat zor haber ola....

Konu sahibi evet fotoğraftaki kadın bu çok açık yani.Ama sorularına en iyi cevabı gene en net eşin verir.
Bence eşinle güzellikle bi konuş derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…