Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım iki kere baktım ama kadına benziyo düz saçlı

Kafasinda bere gibi bir sey var ve montu da erkek montu

Şoförün koltuk genisliginden pay bicersek, muavin koltugundan genis biri yanda oturan. Erkek diyorum ben

Şişme montlu,kürk yakalı bereli bir erkek bence,birde şoför çok kısa degilse kesinlikle erkek sagdaki,farkindaysanız ikiside ayni boylarda,kadin biraz daha kisa durur koltukta ,eger standartların ustunde boylu bir bayan degilse..

Bence de saça benzettiğiniz şey bere hani şu kulağın yanından sarkanlardan zaten yüksek bişey bere sivriliyo saç öyle olmaz ve montun kürkü var yani eşiniz aptal mı arka koltuktan foto atacak rahat rahat arabada kadın varken yani. ayrıca kadın bile olsa eşinle münasebeti olsa eşinin yanında otururdu arabayı kullanan arkadaşı olduğuna göre ortada bir yalan da yok bu ne güvensizlik

Kızlar az önce sordum eşime. Bu aralar içim sıkkın vs diye konuya girdim.

" evet aldatiyorum! . ISIM VAR. Insana laf bir kere söylenir l" dedi. Bende arkama baka baka çıktım odada.
Keske sormasaydim. Böyle diyecegi belliydi. Zaten cok bile konuştuk.
Varsa bir sey ortays cikar umarim

Kız yok birşey ne olacak,fotodaki kadinsa bile seninkiyle ilgili olmadigi kesin .olsaydi yanyana olurlardi

Söyleyen olmuştur belki ama kadın olsa neden böyle saçma bir resim yollasın ki?
Erkektir bence. Çünkü durduk yerde yollamazdı.
Daraltmayın bence.

Öndeki kadınsa neden foto atsın ki eşiniz, saf mı o kadar. Erkektir o.

Madem erkek neden biz iki kişiyiz havası verdi hep sanki net foto atmışta neden foto atsın diyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…