- 15 Ocak 2024
- 997
- 482
- 18
- Konu Sahibi Merve Aycan
Siz ne zaman düşünüyorsnz ilk çocuk muydu çok geçmiş olsunHayırlısı olsun hakkınızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ne zaman düşünüyorsnz ilk çocuk muydu çok geçmiş olsunHayırlısı olsun hakkınızda
Evet ilk gebeliğimdi dış gebelik ameliyatı oldum 3 ay korunmam gerekiyor sonrasında bakıcamSiz ne zaman düşünüyorsnz ilk çocuk muydu çok geçmiş olsun
İnşallah sağlıklı bir bebişin olur Allah yardımcn olsun ilk bebeklerde oluyor bu durum 2.de sağlıklı gebelik ihtimali yüzde 95Evet ilk gebeliğimdi dış gebelik ameliyatı oldum 3 ay korunmam gerekiyor sonrasında bakıcam
İnşallah allah isteyen herkese nasip etsin teşekkür ederimİnşallah sağlıklı bir bebişin olur Allah yardımcn olsun ilk bebeklerde oluyor bu durum 2.de sağlıklı gebelik ihtimali yüzde 95
Ben adama inandığımı söylemiştim.indirmiş olsa tek hatası bu gibi gözüküyor.ortada başka birşey yoktu.devam et bence.hamile kalma ama.Kızlar dün konu açtım 10 gün önce zorunlu kürtaj oldum ve de eşime güven sorunum var demiştim çoğu kişi ayrıl dedi. Fakat eşim bugün geldi hediye almış ben sana asla yanlış yapmadım yemin ederim diyor asla yapmam yuvamı bozmam diyor 2 yıldır şifremi biliyorsun telefon ortada ne zaman biri aradı yazdı ne zaman ben senden habersiz bir yere gittim diyor bilmiyorum annem de sen bilirsin ama eşin iyi diyor yuva yıkmak kolay değil kafam çok karışık gerçekten telefonu ortada şifresi aynı 2 yıldır hiç dışarı çıkan biri değil ama bilmiyorum gönlü kayıyorsa başkasına bilemem ne yapmalıyım
Bebeği evliliğiniz iyi gitmediği için mi aldirdiniz.Bebek aldıracak seviyeye geldiyse bence barismayin.Kızlar dün konu açtım 10 gün önce zorunlu kürtaj oldum ve de eşime güven sorunum var demiştim çoğu kişi ayrıl dedi. Fakat eşim bugün geldi hediye almış ben sana asla yanlış yapmadım yemin ederim diyor asla yapmam yuvamı bozmam diyor 2 yıldır şifremi biliyorsun telefon ortada ne zaman biri aradı yazdı ne zaman ben senden habersiz bir yere gittim diyor bilmiyorum annem de sen bilirsin ama eşin iyi diyor yuva yıkmak kolay değil kafam çok karışık gerçekten telefonu ortada şifresi aynı 2 yıldır hiç dışarı çıkan biri değil ama bilmiyorum gönlü kayıyorsa başkasına bilemem ne yapmalıyım
Ne aldıramsı Allah korusun bebeğim kalbi durdu gelişmedi zorunlu kürtaj oldumBebeği evliliğiniz iyi gitmediği için mi aldirdiniz.Bebek aldıracak seviyeye geldiyse bence barismayin.
Herkes mi düşük yapıyor? Ben hiç yapmadım. Yılda 10 düşük yapıyor gibi konuşmasa mı? O hormon dalgalanmaları bile insanın canına yeterince okuyor, bi de kanamalar ağrılar var. Ama annen gibilerle konuşulmaz böyle şeyler, onlar hep daha fazlasını çekmiştir çünkü, yeni nesil şımarıktır zorluk görmemiştir falan amaaan bırak.Size de bu kadar zor geldi mi yemek yiyemiyorum yataktayım annem abarttığımı söylüyor herkes düşük yapıyor diyor
Öküz altında buzağı arıyorum diyorsunuz yani..İlk evlendiğimz aylarda 10 yıldır olan fake hesap ve biz iş dolayısıyla ayrıyken plahiy storeden tinder e basmış indirmiş mi bilmiyorum indirmedim paralı zaten olsa para öderdim diyor faturalarda öyle bir para çıkmadı zaten de denk geldi meraktan bastım diyor
Adamın damarını bulmuş basıyor da basıyor. Ama o adamın yalvarıp ayağa kapanma aşamasından yettin be ne b.k yersen ye senle mi uğraşacam aşamasına geçeceği günler yakın. Boşanmaz, hoşuna gidiyor adamın paspas olması. Ama canı olan bi olur iki olur.Siz de ayrılmak istemiyorsunuz ki hemen yeni gebelik konusu açmışsınız. BiZe neyi soruyorsunuz o zaman
Yeni nesil kadınları anlamıyorum artık .Kızlar dün konu açtım 10 gün önce zorunlu kürtaj oldum ve de eşime güven sorunum var demiştim çoğu kişi ayrıl dedi. Fakat eşim bugün geldi hediye almış ben sana asla yanlış yapmadım yemin ederim diyor asla yapmam yuvamı bozmam diyor 2 yıldır şifremi biliyorsun telefon ortada ne zaman biri aradı yazdı ne zaman ben senden habersiz bir yere gittim diyor bilmiyorum annem de sen bilirsin ama eşin iyi diyor yuva yıkmak kolay değil kafam çok karışık gerçekten telefonu ortada şifresi aynı 2 yıldır hiç dışarı çıkan biri değil ama bilmiyorum gönlü kayıyorsa başkasına bilemem ne yapmalıyım
Tinder ücretsiz bir uygulama.İlk evlendiğimz aylarda 10 yıldır olan fake hesap ve biz iş dolayısıyla ayrıyken plahiy storeden tinder e basmış indirmiş mi bilmiyorum indirmedim paralı zaten olsa para öderdim diyor faturalarda öyle bir para çıkmadı zaten de denk geldi meraktan bastım diyor
Rahat batıyor.evet zevk alıyor.adamcağızın en ufak bir falsosu bile yok anlattığı kadarıyla.ergenken açılmış ne üdüğü belirsiz, unutulmuş bir hesap dışında.çok komik.Adamın damarını bulmuş basıyor da basıyor. Ama o adamın yalvarıp ayağa kapanma aşamasından yettin be ne b.k yersen ye senle mi uğraşacam aşamasına geçeceği günler yakın. Boşanmaz, hoşuna gidiyor adamın paspas olması. Ama canı olan bi olur iki olur.
Ücretsiz indiriliyor ben baktım zaten ama etkileşim mesaj her şey para öyle bedava kullanman çok zorTinder ücretsiz bir uygulama.
İlişkinize gelince de; sizin terapi almanız gerektiğini düşünüyorum.