annemde 1 yıla yakın baktı...aynen annemde de fıtık çıktı ve şimdi psikolog pisikolog gezdiriyoruz...çok zor...
büyüklerle yaşamaya zaten karşıyım fılanda kayınpeder kalınca halıyle ben oglumla uyumam gerekecekkı 2. bır kısıye yatacak baska bır yer yok cunku yatak olarak ne bilim duşuydu sabah annemın cocugumu almaya gelmeseydı cocugumada ılgı gosteremem gıbı gelıyor..
eşime bunları soylemem gerek bence
maddi olarak durumu ıyımıs babaannenın bır tarla ıcınde evlerı varmıs ama orayı hep amca cekıp cevırmıs ıste babaannede calısmıs saglıklıyken onların cocuklarına vs bakmıs
yanı maddı yardım yapılması gerektırecek bır durum yokmus ben gıtmedım gormeıdm sadece duyduklarım bu. sımdı o buyuk amcayı oradan cıkarsalar baanne oraya gıtse kı buda bızım yasadıgımız sehırden 4-5 saat uzaklıkta bır yer
donusumle bakarım dıyor kayınvelıdem ama sureklı kabul etmez cunku hayatı burada onunda cocukları burda kayınpederın ısı burada bılmıyorum
buarada eşim vardıyalı çalışıyor yaklaşık 30 günün sadece 12-13 gecesi evde oluyor
7-8 gun gececı , gerı kalan gunler gece 12 de evde oluyor
iş bana dusecek ben yapamayacagım ıcın kayınpederde gelecek
dedıgım gıbı alısmıs oldugumb ır yasam kalıtem var gıyınmem yemem ıcmem ızledıgım programlar evın duzenı
yanı sadece ıs babanneyle kalmayacak ev acık kapılı bir yer olacak olurmu.. yapmasammı ben zaten eşim ben babamı bır aksam bıze cagırır detaylı konusuruz demişti en son böyle kaldı konu.. belki bir daha eşim acmaz cunku oda dusunuyordur kendı ıcınde
eşim suanda benımle bu konuyu konustu ben buradan duyduklarımı yazdım soyle soyle olursa vs dıye oda demıs annem gelır yanına gunduz dedım annen gelecek olsa kendı evınde bakar yanı
dedım soyle boyle olursa benımde psikolojım bozulur yatalak olmasa sorun degıl fılan
dur bakalım ses etmeyelım ama babamla annem cok kavga etmıs bosanmalarına kadar gıdecek o olacak annemede dedı
tamam dedık kaldı konusma oyle ama benden olumlu bır yanıt alsa esım alacak galıba .....
eşim suanda benımle bu konuyu konustu ben buradan duyduklarımı yazdım soyle soyle olursa vs dıye oda demıs annem gelır yanına gunduz dedım annen gelecek olsa kendı evınde bakar yanı
dedım soyle boyle olursa benımde psikolojım bozulur yatalak olmasa sorun degıl fılan
dur bakalım ses etmeyelım ama babamla annem cok kavga etmıs bosanmalarına kadar gıdecek o olacak annemede dedı
tamam dedık kaldı konusma oyle ama benden olumlu bır yanıt alsa esım alacak galıba .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?