Kwyinvalidemle konustum diyorki benimde annem yatalakti baban her zaman e e getirme uc tane cocuk var dedi ben hep gittim ablamla donusumlu baktim cociklarida gencligimide ziyan eytim yollarda annem benimde kiymetliydi diyo onada soyledim diyo bana kizamaz diyor
Kendi evine gotursun orada iki ay kalirim bakarim ama bu sekilde bende kabul eymiyorum herkez cekiliyo kenara baban ortada diyor huxur evi mevzusunada yaziklar olsin boylw diyolarsa kimseden srs cikmiyo babana yukleniyolar vs diye anlatti telefomda bende bisey demedim
Herhalde bana dusmez aralarinda hallederlerde artik ortalik baya kariscak gibi duruyor
konu yıne gundemde
esıme annesının soyledıklerını soyleıdm :S
bu aksam ıs cıkısı(gece ) oraya gıdıp konsuacagını kafasının o gunden berı cok atık oldugunu soyledı
ıcımde olesıye bır korku :44:
ya bılmıyorum buradakı yazılanları okuyunca bunu mutlaka ama asla yapmama gerektıgını dusunuyorum kendı kayınvalıdem bıle 2 aylıgına evıme alırsam kalacak bılıyorum dıyor kendı evıne gıtsın 2 ay sonr aben gıderım gıttıgım ıcınmutlaka bırı gelır dıyor
kaldıkı bırde babaannenın yanında bırı uyumalıymıs gece goz kulak olması ıcın
cok acayıp sınırlıyım suanda
kafamda turetıyorum soylemı boylemı dıye
kavgaya tutusucaz herhalde kahramanlık yapmaya kalkarsa esım :S
o zaman annesını babasını ararım( cok fena gaza getırıyorum kafada kurarak kendımı)
canım bence gereksiz üzme kendini, annesi eşşek değil ya bu şekilde olmayacağını da tabikide aklı kesiyordur.
yanlız kayınvaliden çok akıllı kadınmış, herşeyi düşünmüş maşallah....
ya bılmıyorum buradakı yazılanları okuyunca bunu mutlaka ama asla yapmama gerektıgını dusunuyorum kendı kayınvalıdem bıle 2 aylıgına evıme alırsam kalacak bılıyorum dıyor kendı evıne gıtsın 2 ay sonr aben gıderım gıttıgım ıcınmutlaka bırı gelır dıyor
kaldıkı bırde babaannenın yanında bırı uyumalıymıs gece goz kulak olması ıcın
cok acayıp sınırlıyım suanda
kafamda turetıyorum soylemı boylemı dıye
kavgaya tutusucaz herhalde kahramanlık yapmaya kalkarsa esım :S
o zaman annesını babasını ararım( cok fena gaza getırıyorum kafada kurarak kendımı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?