Eşimin babaannesi geliyormuş ..

Sabahtan beri kvdeyim hizmetçilik yapıyorum yemek hazırla çay hazırla kahve hazırla bıktım zaten sınavdan çıkıp geldim kafam bi dolu yarın da sınavım var bi insanda saygı olur bana gelecekler yârin da

Ben olsam gitmem asla gitmem.gelinlij nedir ya hizmetcilik yani.ya vallahi 2018 deyiz artik 1970 deyilki.size ne babanesinden ya.otur evin de.birak bagirsin cagirsin.o senin ailene het hafta gidiyormu sen niye mecbursun.nedir bu kadinlarin cektigi ya.sanki kocasinin sulalesini gormek zorunda olan hep onlar.ben zaten gitmiyorum da gitme ve net ol ayda bir git kv ne yeter valla....

Ben olsam gitmem asla gitmem.gelinlij nedir ya hizmetcilik yani.ya vallahi 2018 deyiz artik 1970 deyilki.size ne babanesinden ya.otur evin de.birak bagirsin cagirsin.o senin ailene het hafta gidiyormu sen niye mecbursun.nedir bu kadinlarin cektigi ya.sanki kocasinin sulalesini gormek zorunda olan hep onlar.ben zaten gitmiyorum da gitme ve net ol ayda bir git kv ne yeter valla....
Sabahtan beri burdayım

Sabahtan beri kvdeyim hizmetçilik yapıyorum yemek hazırla çay hazırla kahve hazırla bıktım zaten sınavdan çıkıp geldim kafam bi dolu yarın da sınavım var bi insanda saygı olur bana gelecekler yârin da
bugün orada is yapiyosunuz yarın sınavınız var ve Size gelecekler. Pardon siz süpermen misiniz? ne ara dinlenecek ne ara sınava hazırlanacak ne ara misafir hazırlığı yapacaksınız. varmı bi planiniz yoksa böyle boyun mu egeceksiniz. lutfen kimse bilmiyorsa siz kendinizin caninizin kıymetini bilin

bugün orada is yapiyosunuz yarın sınavınız var ve Size gelecekler. Pardon siz süpermen misiniz? ne ara dinlenecek ne ara sınava hazırlanacak ne ara misafir hazırlığı yapacaksınız. varmı bi planiniz yoksa böyle boyun mu egeceksiniz. lutfen kimse bilmiyorsa siz kendinizin caninizin kıymetini bilin
Çok sinirliyim abla gerçekten

Adam işe bile gitmedi bugün çok bıktım :(

ben şiştim sinirden canım. çok normal sinirlenmen. Yorumları pek okumadim yokmu söyle güzel bi tavsiyesi olan kızlar.
inat etsen gitmesen veya hastayım desen veya bugün eve gidene kadar işleri öyle ağırdan al ki (baş ağrısı bahanesiyle-- birden niye yavaşladı demesinler) yarında yatak döşek yat. yinede gelicez derlerse asla kalkma neyim var bilmiyorum de gerekirse acile fln git numarada olsa bi kan testi yaptırmış olursun bi zararı olmaz. senden fayda olmayacağını daha doğrusu hizmetçilik için evlwnmedigini anlasinlar.

Selam güzel kk nın güzel hanımları :KK43:
Bugün çok dertliyim taze taze kavga ettik evin içinde sinir krizleri geçireceğim şimdi :KK43:
Eşimin babaannesi kvgile geliyormuş 2 ay kalacakmış burda bizim şehirde ..
Haftada 1 bazen 2 haftada bir gidiyorduk kvgile sorun olmuyordu. Şimdi babaannesi gelince her gün çağıracaklar. İş görüşmesinden geldim bugün zaten eşim aradı hiç görüşme nasıl geçti demeden babaannem yola çıkmış hazırlan annemgile git hadi dedi ben de ne münasebet 6 saatlik yol gece gelecek zaten arabımız da yok o saatten sonra annengilden dönemeyiz yarın gidelim dedim olmaz sen bugünden git dedi ben de hayır sınavım var zaten yarın dedim ..

Tamam dedi kapadı sınavım olmasa daha da baskı yapacak adım gibi eminim .. Çok sinir oldum. Dün diyor babaannem gelince sürekli çağıracaklar ben de dedim çağırsınlar benim kursum var bi yandan açıktan okuyorum bi yandan sürekli iş başvurusu yapıyorum bi çalışan kadar yoğunum gidemem dedim. Normal haftada 1 gittiğimiz gibi gideriz dedim. Bana diyor iyi senin babaannenler gelsin bizde öyle yaparız ya zaten benim babaannemler yarım saatlik ilçede oturuyor kaç kere gittik dedim ben de hiç dedi o zaman sus istersen dedim.

Şimdi ben bu 2 ay ne yapayım gideyim “gelinlik” yapayım istiyorlar. Ne gitmeye niyetim var ne gelinlik yapmaya dış şehirden gelse bile haftada 1 iyi değil mi ya :KK43:

Iyy Allah ım sen koru yarabbi.. öfff görgüsüzlük böyle bişey. bıktırıyolar insanı !

ben şiştim sinirden canım. çok normal sinirlenmen. Yorumları pek okumadim yokmu söyle güzel bi tavsiyesi olan kızlar.
inat etsen gitmesen veya hastayım desen veya bugün eve gidene kadar işleri öyle ağırdan al ki (baş ağrısı bahanesiyle-- birden niye yavaşladı demesinler) yarında yatak döşek yat. yinede gelicez derlerse asla kalkma neyim var bilmiyorum de gerekirse acile fln git numarada olsa bi kan testi yaptırmış olursun bi zararı olmaz. senden fayda olmayacağını daha doğrusu hizmetçilik için evlwnmedigini anlasinlar.
Valla uygulucam taktiği akşam giderken de acile götürtücem kendimi gerekirse serum taktırıcam

Erkeklik taslamalarina kıl oluyorum ya... kadin 2 gun kalip gidecek olsa neyse dicem 2 ay kalacakmis bari valizi toplayip gidin git gel zor olmasin. Bosver ne kadar baski yaparsa yapsin her gun gitme ayrica 'gelinlik' yapsanda bir gun gelir yapmasaydin derler :kahve:

Eşin komutan
Sen asker gibi
Emrivaki davranıyor
Bence sorun bu

Eşiniz bence dediğim dedik yapmak istemiş ama ters tepmis :KK30: her zaman böyle mi acaba bide şu hemen hazırlan git nedir ya öyle diyeceğine hayatım babannem geliyormuş gidip bı görsel nasıl olur dese şahsen benim eşim öyle der danışmadan pat diye birşey demez çok şükür bir kayınvalide apartmanında oturduğum halde çok fazla kayinvalidemin misafirine karışmam çok nadirdir bir tane yaramaz kızım var onun peşinde koşarken canım çıkıyor birde hizmet yapamam kendi evime zor yetisiyom:KK70:zaten haftada iki kere gidiyomusun fazla gitmeye ne gerek var evde olan gelinlerin ortak sorunu:KK70:

Birde şu gelen gidenlerin kv ye sizin gelin nerede diye soranlara da ayrı sinir oluyorum o_Oilk evlendiğinde bende öyle herşeye sinir oluyodum ama artık sinir olmuyom he he deyip geciyom :KK48:

Babaanne geliyor diye zırt pırt gidilir mı? Amma heyecan yapmış daha kadının gelmesine saatler var. Kalk git derken heralde hizmet etmek için git diyor:KK45:
Bence kararlı olursan birşey olmaz bi iki gün üst üste git sonra haftada 1 e düşür.

Back
X