Selam güzel kk nın güzel hanımları

Bugün çok dertliyim taze taze kavga ettik evin içinde sinir krizleri geçireceğim şimdi

Eşimin babaannesi kvgile geliyormuş 2 ay kalacakmış burda bizim şehirde ..
Haftada 1 bazen 2 haftada bir gidiyorduk kvgile sorun olmuyordu. Şimdi babaannesi gelince her gün çağıracaklar. İş görüşmesinden geldim bugün zaten eşim aradı hiç görüşme nasıl geçti demeden babaannem yola çıkmış hazırlan annemgile git hadi dedi ben de ne münasebet 6 saatlik yol gece gelecek zaten arabımız da yok o saatten sonra annengilden dönemeyiz yarın gidelim dedim olmaz sen bugünden git dedi ben de hayır sınavım var zaten yarın dedim ..
Tamam dedi kapadı sınavım olmasa daha da baskı yapacak adım gibi eminim .. Çok sinir oldum. Dün diyor babaannem gelince sürekli çağıracaklar ben de dedim çağırsınlar benim kursum var bi yandan açıktan okuyorum bi yandan sürekli iş başvurusu yapıyorum bi çalışan kadar yoğunum gidemem dedim. Normal haftada 1 gittiğimiz gibi gideriz dedim. Bana diyor iyi senin babaannenler gelsin bizde öyle yaparız ya zaten benim babaannemler yarım saatlik ilçede oturuyor kaç kere gittik dedim ben de hiç dedi o zaman sus istersen dedim.
Şimdi ben bu 2 ay ne yapayım gideyim “gelinlik” yapayım istiyorlar. Ne gitmeye niyetim var ne gelinlik yapmaya dış şehirden gelse bile haftada 1 iyi değil mi ya