Eşimin babaannesi geliyormuş ..

süpe babaanne süper babanne seni seviyoruz süper babaanne
 
Her hafta sonu kaynana ya da kendi anneme gitme meselesini anlamam. Bence bu şekilde eşinizi alıştırmanız hata olmuş. Çünkü hafta içi eşiniz çalışıyor ve siz de işe başlarsanız beraber vakit geçirmek, ev işlerinizi halletmek için bir tek hafta sonunuz kalıyor. Bundan vazgeçin,eşinizle de konuşun. Bu şekilde eşiniz asla önceliklerini bilmeyecek anlayamayacağım. siz artık ayrı bir ailesiniz bunun farkında olun.anne ve babalarımız tabiki çok kıymetli, yerleri hep ayrı. Fakat beraber geçireceğiniz vakti eşinizin ailesine bağımlı olarak geçirmeniz uzun vadede evliliğinize zarar verecektir. Babanne geldi diye haftada 2-3 gitmenizin de bir mantığı yok. Aile büyüklerinin şu şekilde düşünmesi lazım oğlum/kızım çalışıyor onların dinlenmesi, beraber vakit geçirmesi, ev işlerini halletmesi için bir hafta sonu var diretmeyeyim. Düşünmüyorlarsa eşinizle açıkça konuşup ailesi ve kendi ailenizle de bu durumu açık bir şekilde konuşun, kararlı olun. 2 haftada bi gidin. Müsaitseniz babaannesini 1 hafta getirin kendi evinizde misafir edin. Kimse kırılmamış siz de eşinizle tartışmamış olursunuz.
 
Selam güzel kk nın güzel hanımları :KK43:
Bugün çok dertliyim taze taze kavga ettik evin içinde sinir krizleri geçireceğim şimdi :KK43:
Eşimin babaannesi kvgile geliyormuş 2 ay kalacakmış burda bizim şehirde ..
Haftada 1 bazen 2 haftada bir gidiyorduk kvgile sorun olmuyordu. Şimdi babaannesi gelince her gün çağıracaklar. İş görüşmesinden geldim bugün zaten eşim aradı hiç görüşme nasıl geçti demeden babaannem yola çıkmış hazırlan annemgile git hadi dedi ben de ne münasebet 6 saatlik yol gece gelecek zaten arabımız da yok o saatten sonra annengilden dönemeyiz yarın gidelim dedim olmaz sen bugünden git dedi ben de hayır sınavım var zaten yarın dedim ..

Tamam dedi kapadı sınavım olmasa daha da baskı yapacak adım gibi eminim .. Çok sinir oldum. Dün diyor babaannem gelince sürekli çağıracaklar ben de dedim çağırsınlar benim kursum var bi yandan açıktan okuyorum bi yandan sürekli iş başvurusu yapıyorum bi çalışan kadar yoğunum gidemem dedim. Normal haftada 1 gittiğimiz gibi gideriz dedim. Bana diyor iyi senin babaannenler gelsin bizde öyle yaparız ya zaten benim babaannemler yarım saatlik ilçede oturuyor kaç kere gittik dedim ben de hiç dedi o zaman sus istersen dedim.

Şimdi ben bu 2 ay ne yapayım gideyim “gelinlik” yapayım istiyorlar. Ne gitmeye niyetim var ne gelinlik yapmaya dış şehirden gelse bile haftada 1 iyi değil mi ya :KK43:
eski düzen devam edin sakın bu tavrınızdan vazgeçmeyin haklı nedenleriniz de hazır hiç kimse bir şey diyemez deseler de ya duymazdan gelin ya da kararlı olun.
 
Back
X