H
HarleyyQuinn
canım valla eşime gayet güzel bir şekilde kaç kere e tabi evde boş boş canı sıkılıyor dedim burnunun dibinde halk eğitim merkezi var bak 2 dakika yürüme mesafesinde git bişeyler üret dimi .... annem emekli kadın hergün gittiği kursları var o kadar aktif böyle tembel insanları cidden anlayamıyorum anlayamayacağımda ....
bir arkadaş grubu var hepsi birbirinden itici onun oğlu şöyle gelini böyle birbirleriyle sidik yarıştırıyorlar ve yalan çoğu biliyorum bir tanesi arkadaşımın kvsi olacak... ondan inanıp trip atıyor siz hiç gelmiyorsunuz onlar hep gidiyorlar falan ...bu arada biliyor yani kadın uyduruyor, yoo birlikteydim diyorum kızla inanma her duyduğuna diye ama işine gelmiyor.
bi kaç kere onların akrabaları da annemi sorduğunda bilerek kesinlikle değil ama şey dedim ay annem yoğun kadın hergün kursu var maşallah üretmeyi çok sever dedim ki cidden hayranım kendisinin enerjisine :) insan utanır bende bi kursa gideyim bari der ama yok.
sen baya yoğunluk bul kendine ayrıca haftada bir onun ailesine gidiyorsan oda senin ailene gidecek asla ihmal etme kendi aileni başka biri için.